Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 59.00€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο.

Close search
Αναζήτηση
BLOG

Δεκέμβριος: Ο μήνας της χαράς! Απολαύστε τον!

Δεκέμβριος: Ο μήνας της χαράς! Απολαύστε τον!
Έφτασε και ο Δεκέμβριος, ο μήνας της αναμονής, της ανυπομονησίας, ο μήνας της χαράς που έρχεται να ολοκληρώσει τον κύκλο της χρονιάς και μαζί να πασπαλίσει με λίγη χρυσόσκονη τη ζωή μας! Ας απολαύσουμε λοιπόν αυτό το διάστημα της μετάβασης κι ας κλείσουμε με αγάπη και ομορφιά τη χρονιά! Κι εάν δεν μας έφερε όλα όσα επιθυμούσαμε, δεν χρειάζεται να της κρατήσουμε κακία. Η νέα χρονιά πλησιάζει για να θέσουμε καινούργιους στόχους, να αλλάξουμε πορεία ή απλώς για να απολαύσουμε τους καρπούς των κόπων μας! Η ουσία είναι να ξαναβρούμε τη θαλπωρή της καρδιάς μας!

Λίγα μυστικά για έναν καλό μήνα!

* Γεμίστε το σπίτι με τα άνθη των Χριστουγέννων. Στολίστε το με γλάστρες και γλαστράκια με τα ανθισμένα φυτά των ημερών: Αλεξανδρινό (εκ των ων ουκ άνευ), αζαλέα, αφρικανική βιολέτα, βιγόνια, καλαγχόη, κυκλάμινα. Αν τα φροντίσετε θα σας μείνουν για πολύ καιρό.

* Φέρτε στο παράθυρο ένα… ζωντανό έλατο. Αντί για τα κομμένα δέντρα ή τα συνθετικά, αγοράστε ένα έλατο σε γλάστρα που μετά μπορείτε να το βγάλετε στο μπαλκόνι ή να το μεταφυτέψετε στην αυλή σας. Το μυστικό για να αντέξει δεν είναι κρυφό –απλώς αγοράστε το από ένα καλό φυτώριο, μην το βάλετε κοντά σε πηγές θερμότητας, κι όταν έρθει η στιγμή να το βγάλετε έξω, κάντε το σταδιακά, μεταφέροντάς το θερμότερους σε ψυχρότερους χώρους για να μην πάθει σοκ από την απότομη αλλαγή θερμοκρασίας.

* Προμηθευτείτε από νωρίς τα δωράκια σας! Στο Pharm16.gr θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία για ιδέες δώρων για όλα τα βαλάντια! Αναβαθμίστε ακόμη και τα πιο απλά δωράκια που θα προσφέρετε με ένα χαριτωμένο αμπαλάζ. Μια πολύ ωραία ιδέα είναι να ετοιμάστε ένα καλάθι με προϊόντα μέλισσας (από βιολογικό μέλι και βασιλικό πολτό, μέχρι φρέσκια γύρη αλλά και προϊόντα περιποίησης που σίγουρα θα αναγνωριστεί η αξία τους! 

Διαλέξτε τα δώρα σας όχι με γνώμονα την πρακτικότητα, την τιμή τους ή τον εντυπωσιασμό αλλα το νόημα που μπορούν να έχουν για εκείνον που θα τα δεχτεί. Χαρίστε χρηστικά δώρα όπως μια ηλεκτρική οδοντόβουρτσα  ή μικρά δωράκια βαλμένα με μεράκι σε υφασμάτινα σακουλάκια, στρατσόχαρτο, οντουλέ χαρτί, σελίδες από βιβλία ή εφημερίδες. Δέστε τα με βελούδινες κορδέλες, πολύχρωμα κορδόνια ή χοντρούς σπάγκους από τα οποία θα περάσετε ανθάκια, φαντεζί κουμπιά, μικροσκοπικά παιχνίδια, αποξηραμένες –στον φούρνο-- φέτες πορτοκαλιού, κλαδάκια γκι. Όπως λέει κι ο Μικρός Πρίγκιπας του Σεν Εξιπερί, ο κόπος που αφιερώνουμε σε κάτι είναι αυτό που το κάνει μοναδικό.


Nuxe PROMO Huile Prodigieuse Ξηρό Λάδι Προσώπου - Σώματος - Μαλλιών 30ml - Le Parfum Γυναικείο Άρωμα 50ml - Florale Dry Oil Ξηρό Λάδι 10ml - Huile OR Ιριδίζον Ξηρό Λάδι 10ml

Apivita PROMO Wine Elixir Rich Texture Μείωση Ρυτίδων & Σύσφιξη με Κρέμα Πλούσιας Υφής


Price Drop Icon
ΠΤΩΣΗ ΤΙΜΗΣ
-3%
2580 Πόντοι
Π.Λ.Τ. 41.99€
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜ. 26.45€
25.80€

Pharm 16 free shipping icon
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Με παραγγελίες άνω των 59€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
 2112143503 8:00 - 17:00