Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 59.00€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο.

Close search
Αναζήτηση
BLOG

Οι βιταμίνες του σεξ για εκείνον και εκείνη!

Οι βιταμίνες του σεξ για εκείνον και εκείνη!
Επαναφέρουν τη σεξουαλική ορμή και επιθυμία, ξυπνούν τη σεξουαλικότητα και τονώνουν τον οργανισμό! Όχι δεν είναι «μαγικά» φίλτρα, αλλά κορυφαία βοηθήματα που βοηθούν στην τόνωση της λίμπιντο αυξάνοντας τη σεξουαλική απόλαυση και προλαμβάνοντας τις σεξουαλικές διαταραχές.

Ανακαλύψτε τα πιο δημοφιλή βοηθήματα, ανεβάστε τη διάθεσή σας στα ύψη και να αναβαθμίστε την ερωτική σας ζωή με φυσικά συστατικά που τονώνουν, διεγείρουν και ενισχύουν την ερωτική επιθυμία! Ανακαλύψτε τα συμπληρώματα και τα προϊόντα ειδικής διατροφής που προορίζονται για την υποβοήθηση της σεξουαλικότητας. Χάρη στο προσεκτικά επιλεγμένο συνδυασμό φυτικών συστατικών και βοτάνων που περιέχουν, μπορεί να προσφέρουν αυτό το κάτι παραπάνω που χρειάζεται ο οργανισμός ενισχύοντάς τον με διατροφικά συστατικά, που επηρεάζουν άμεσα ή έμμεσα την ερωτική επιθυμία και τη σεξουαλική λειτουργία!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΕΛΩ...
Μοναδικά βοηθήματα για την τόνωση της Γυναικείας Λίμπιντο και γενικότερα Ενίσχυση της Σεξουαλικής Διάθεσης! 

♥    Elogis Forte Pink για την Αύξηση της Λίμπιντο

Συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει ψευδάργυρο, Tribulus terrestris, Lepidium meyenii (μάκα) και Panax Ginseng, συστατικά που προάγουν την σεξουαλική επιθυμία και απόδοση της γυναίκας συμβάλλοντας στην αύξηση της λίμπιντο! Δρα γρήγορα και έχει επαρκή αποτελέσματα. Δεν προκαλεί επιβάρυνση στο στομάχι και απορροφάται άμεσα από τον εντερικό βλεννογόνο. Λαμβάνετε 1 κάψουλα ημερησίως με αρκετή ποσότητα νερού, 30 με 60 λεπτά πριν την σεξουαλική επαφή. Δεν συνιστάται να λαμβάνετε περισσότερες από μία κάψουλες την ημέρα.

♥   Sky Premium Life Women Queen Venus Supreme Formula

Συμπλήρωμα Διατροφής ειδικά σχεδιασμένο για τις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας με φυτικά εκχυλίσματα Βοτάνων όπως Ginseng, Μάκα, Κρόκος και Τριβόλι. Συμπληρώνεται από σημαντικές Βιταμίνες, Μέταλλα, Ιχνοστοιχεία και Αμινοξέα, τα οποία συμβάλλουν στην καλή ψυχολογική διάθεση και αύξηση της λίμπιντο, στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης και ενίσχυση των επιπέδων ενέργειας

♥    HealthAidSexovitForte

Συμπλήρωμα Διατροφής με Βιταμίνες, Μέταλλα & Αμινοξέα για Φυσική Υποστήριξη για Γυναίκες & Άνδρες. περιέχει 10 διατροφικά συστατικά, που δρουν συνεργιστικά στην υποστήριξη του οργανισμού. Κατάλληλο για όσους βιώνουν καθημερινές συνθήκες άγχους, που επηρεάζει την ερωτική τους ζωή, για γυναίκες που σε διάφορες φάσεις της ζωής (πχ. εμμηνόπαυση) χάνουν το ερωτικό τους ενδιαφέρον και για άνδρες που θέλουν να υποστηρίξουν το αναπαραγωγικό τους σύστημα.
       
♥   Natures Plus E FEM Αυξάνει τη λίμπιντο της γυναίκας

Για την εύρυθμη λειτουργία και τη διατήρηση της υγείας του γυναικείου οργανισμού, πολύ σημαντικό ρόλο διαδραματίζει η ισορροπία των ορμονών, οι οποίες ελέγχουν και συντονίζουν ποικίλες δραστηριότητες. Η φόρμουλα αυτή περιέχει συνδυασμό βοτάνων, με αμινοξέα, βιταμίνες και μέταλλα, που βοηθούν στην εξισορρόπηση των γυναικείων ορμονών, τη βελτίωση της ερωτικής επιθυμίας (λίμπιντο) και τη διατήρηση της νεανικής ζωντάνιας.
       
ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ; Οι ασκήσεις Kegel συνήθως συστήνονται για τη σεξουαλική τόνωση των γυναικών. Ωστόσο μια έκθεση του 2016 στο Sexual Medicine Reviews αναφέρει ότι οι ασκήσεις αυτές μπορούν να βοηθήσουν και στις περιπτώσεις σεξουαλικής δυσλειτουργίας των αντρών και επιπλέον στη σεξουαλική τους τόνωση! Αυτές οι εύκολες ασκήσεις περιλαμβάνουν τη σύσφιξη και χαλάρωση των πυελικών μυών -διαβάστε περισσότερα στο άρθρο μας εδώ 
ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ...
Εκπληκτικά συμπληρώματα διατροφής και συνθέσεις σεξουαλική τόνωση και ευεξία!

♥   AMS Penamax για την Σεξουαλική Τόνωση των Ανδρών 

Συμπλήρωμα διατροφής που βελτιώνει τη ροή του αίματος και  βοηθά τη σεξουαλική τόνωση των ανδρών. Περιέχει συστατικά όπως Ginkgo Biloba, L-Αργινίνη (αμινοξύ που χρησιμοποιείται ως βάση για τον σχηματισμό μονοξειδίου του αζώτου (NO) που χαλαρώνει τους μύες που περιβάλλουν τα αιμοφόρα αγγεία του πέους) κι ακόμη ακετυλο-L-καρνιτίνη και  προπιονυλ-L-καρνιτίνη.

♥  Himalaya Mens Wellness Gokshura Γενικό Τονωτικό Για Άντρες

Περιέχει Tribulus-Gokshura (Small Caltrops), το οποίο χρησιμοποιείται ως γενικό τονωτικό εδώ και αιώνες από τους αρχαίους Έλληνες. Βοηθά μεταξύ άλλων στην αύξηση της λίμπιντο και ενίσχυση της απόδοσης. Είναι ευεργετικό στη στυτική δυσλειτουργία καθώς ενισχύει τον πεϊκό ιστό και ενισχύει την στύση στο πέος.

♥  SkyPremiumLifeKingEros

Συμπλήρωμα Διατροφής Για Την Σεξουαλική Υγεία Του Άνδρα με επιλεγμένο συνδυασμό φυτικών εκχυλισμάτων βοτάνων τα οποία ενισχύουν τη λίμπιντο και υποστηρίζουν την καλή σεξουαλική υγεία του άνδρα. Ανάμεσά τους Damiana και Fenugreek (Τριγωνέλλα), L-Αργινίνη, Κουερσετίνη, Co-Q10, Βιταμίνες του συμπλέγματος B και μέταλλα όπως Ψευδάργυρος και Βόριο.

♥  Forte Pharma Energie Tigra + Men

Συμπλήρωμα για Άνδρες για Διέγερση της Σεξουαλικής Επιθυμίας με βιταμίνες και φυτικά συστατικά. Η φόρμουλα περιέχει 3 φυτικά εκχυλίσματα από Τζίντζερ, Kola και Ume-C® -συστατικό από δαμάσκηνο Ιαπωνίας που συμβάλλει σε αίσθηση ευεξίας και σεξουαλικής ζωτικότητας κι ακόμη ψευδάργυρο (βοηθά στη διατήρηση φυσιολογικών ποσοστών τεστοστερόνης στο αίμα), μέταλλα και βιταμίνες (Β1, Β3) που βοηθούν στην παροχή ενέργειας.

Ανακαλύψτε στο blog του Pharm16.gr πολύτιμες συμβουλές για το σεξ κι ακόμη όλα τα πολύτιμα βοηθήματα που μπορεί να βοηθήσουν να αναβαθμίσετε την ερωτική σας ζωή!  Bιταμίνες και συμπληρώματα διατροφής ειδικά σχεδιασμένα για την τόνωση της σεξουαλικής υγείας της γυναίκας αλλά και του άντρα

Και φυσικά μην ξεχνάτε: ασφαλές σεξ σημαίνει προφύλαξη! Απολαύστε τον έρωτα χωρίς απρόοπτα, με τη σωστή χρήση του προφυλακτικού
Διαβάσετε εδώ ακόμη περισσότερα άρθρα σχετικά με το σεξ!


* Οι πληροφορίες του άρθρου χρησιμεύουν ως συμπλήρωμα της γενικότερης ενημέρωσής σας και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τις εξειδικευμένες συστάσεις και συμβουλές των ειδικών. Τα συμπληρώματα και τα προϊόντα ειδικής διατροφής δεν υποκαθιστούν μια ισορροπημένη δίαιτα. Ενημερωθείτε από επαγγελματία υγείας για την ορθολογική τους χρήση, σύμφωνα με τις προσωπικές σας ανάγκες. Προσοχή: Συμβουλευτείτε το γιατρό σας εάν πάσχετε από κάποια ασθένεια ή παίρνετε οποιοδήποτε φάρμακο ή άλλο συμπλήρωμα διατροφής. Μην τροποποιείτε και μην διακόπτετε τη φαρμακευτική σας αγωγή χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του.
Pharm 16 free shipping icon
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Με παραγγελίες άνω των 59€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
 2112143503 8:00 - 17:00