Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 59.00€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο.

Close search
Αναζήτηση
BLOG

Οι καλύτερες τροφές για σούπερ οργασμούς!

Οι καλύτερες τροφές για σούπερ οργασμούς!
Nαι, είναι γεγονός και ναι, ισχύει! Οι οργασμοί σας θα μπορούσαν να γίνουν πιο έντονοι και με μεγαλύτερη διάρκεια και απ’ ό,τι μέχρι σήμερα. Και το κλειδί για να τους… απελευθερώσετε βρίσκεται ήδη δίπλα σας! Γνωρίστε λοιπόν 6 τροφές που μπορεί να εκτινάξουν την απόλαυση στο σεξ και να οδηγήσουν σε άλλη διάσταση την ερωτική σας ζωή!

Φτάστε στην κορύφωση!

1.      Κόκκινες πιπεριές

Όσο πιο καυτές, τόσο το καλύτερο! Οι καυτερές πιπεριές αυξάνουν τη θερμοκρασία, το μεταβολισμό, διεγείρουν την έκκριση ενδορφινών, με αποτέλεσμα να αυξάνεται η εφίδρωση και να επιταχύνεται ο καρδιακό σας ρυθμός. Ετσι, προκαλείται υπεραιμία, τονώνεται η τοπική κυκλοφορία και το αποτέλεσμα; Καλύτερο σεξ και αξέχαστο φινάλε!

2.     Καρύδια

Ένα σνακ με καρύδια και αμύγδαλα πριν την ερωτική συνεύρεση είναι ό,τι καλύτερο! Διόλου τυχαίο, αφού τα καρύδια συγκριτικά με τους υπόλοιπους ξηρούς καρπούς είναι πιο εύπεπτα, πιο περιεκτικά σε αργινίνη, σε ω-3 λιπαρά, βιταμίνη Ε και ψευδάργυρο – όλα αυτά τα συστατικά είναι γνωστό ότι προστατεύουν το ενδοθήλιο των αιμοφόρων αγγείων, δρουν αγγειοδιασταλτικά, προάγουν την υγεία της καρδιάς και των γενετικών αδένων. Ο συνδυασμός τους δε με μέλι είναι γνωστό ότι απογειώνει το αποτέλεσμα!

3.     Σπανάκι

Δεν υπάρχει τέλος στη λίστα των πλεονεκτημάτων που προσδίδει το σπανάκι! Η αγαπημένη τροφή του Ποπάϋ είναι γεμάτη με θρεπτικά συστατικά που μπορούν να οδηγήσουν σε μοναδικούς οργασμούς. Είναι πλούσιο σε μαγγάνιο, ψευδάργυρο, επίσης βοηθητικά στην επίτευξη υψηλών επιδόσεων!

4.    Μέλι

Το μέλι αποτελεί πηγή γρήγορης ενέργειας, αυξάνει την απόδοση στο σεξ και είναι ότι καλύτερο για ανεφοδιασμό δυνάμεων πριν το… δεύτερο γύρο! Μελέτες έχουν δείξει ότι το βόριο, ένα μέταλλο που βρίσκεται στο μέλι, μπορεί να ενισχύσει τα επίπεδα τεστοστερόνης στο αίμα, της ορμόνης που είναι υπεύθυνη για την προώθηση της σεξουαλικής ορμής και του οργασμού τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες. Επιπλέον, βοηθά το σώμα να μεταβολίζει και να χρησιμοποιεί οιστρογόνα. Χρησιμοποιήστε μέλι για να γλυκάνετε ένα τσάι ginseng. Οριμένες μελέτες έχουν δείξει ότι μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση των στύσεων και στην αύξηση της παραγωγής και της ποιότητας του σπέρματος.

5.     Στρείδια

Μπορεί να φαίνεται κλισέ, αλλά η επιστήμη δείχνει ότι τα στρείδια δικαίως είναι διάσημα ως τροφή που ενισχύει το σεξ. Εξάλλου και μόνο η θέα τους αρκεί για να γίνουν συνειρμοί! Και φυσικά αποτελεί πραγματικό θησαυρό θρεπτικών συστατικών. Χάρη στον ψευδάργυρο (βοηθά στη θρέψη του προστάτη αδένα), το  μαγνήσιο και τη βιταμίνη Β6 που περιέχουν, ενισχύουν την παραγωγή τεστοστερόνης στον άντρα και διευκολύνουν τη λίπανση του κόλπου στις γυναίκες. Θέλετε κι άλλα; Το κάλιο βοηθά στη μείωση της υψηλής αρτηριακής πίεσης, το χρώμιo καθιστά  πιo δραστική την ινσουλίνη, το ιώδιo ενισχύει τo θυρεoειδή, τα ωμέγα-3 λιπαρά καταπoλεμούν την κατάθλιψη, ενώ η διμεθυλαμινοαιθανόλη (DMAE) δρα ευφραντικά. Καλύτερα όμως να επιλέγετε στρείδια που πρoέρχονται από ελεγχόμενες καλλιέργειες, να απoφεύγετε τα «άγρια» και φυσικά να μην τα τρώτε ποτέ ωμά.

6.     Μαύρη σοκολάτα

Έρευνες έχουν δείξει ότι οι γυναίκες που τρώνε ένα μικρό κομμάτι μαύρη (πικρή) σοκολάτα καθημερινά έχουν πιο ικανοποιητική σεξουαλική ζωή και πολύ μεγαλύτερη σεξουαλική επιθυμία από τις υπόλοιπες. Μάλιστα, όσο περισσότερο κακάο και λιγότερη ζάχαρη περιέχει τόσο το καλύτερο. Εναλλακτικά, αντί για σοκολάτα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κακάο- εξίσου τονωτικό, ενισχύει την επιθυμία και διευκολύνει την επίτευξη οργασμού.

Να θυμάστε!  Οι αφροδισιακές τροφές προσφέρουν αυτό το κάτι παραπάνω στην σεξουαλικότητά σας όμως δεν είναι φάρμακα! Όταν υπάρχει διαπιστωμένο πρόβλημα, τότε τη λύση μπορεί να προσφέρει μόνο ο γιατρός μέσα από την ανάλογη φαρμακευτική ή άλλη αγωγή. Με δυο λόγια δεν  αρκεί να απλώς να επιλέγετε κάποιες από τις παραπάνω τροφές για να συμβούν θαύματα. Θα πρέπει παράλληλα να ακολουθείτε έναν υγιεινό τρόπο ζωής που περιλαμβάνει σωματική άσκηση και ισορροπημένη διατροφή. Εάν, για διαφόρους λόγους, δεν μπορείτε να ακολουθήσετε ένα πρόγραμμα ισορροπημένης διατροφής ή κουράζεστε υπερβολικά, τότε μπορείτε να ενισχύσετε τον οργανισμό σας και να τον υποστηρίξετε παράλληλα με διατροφικά βοηθήματα. Εξάλλου, αν διαβάζετε τακτικά το blog μας σίγουρα θα ξέρετε ότι τα συμπληρώματα διατροφής συμβάλλουν στην πρόσληψη των θρεπτικών στοιχείων που δεν προσλαμβάνετε σε επαρκείς ποσότητες μέσω της διατροφής σας.

Ανακαλύψτε στο Pharm16.gr  συμπληρώματα διατροφής που βοηθούν να ανεβάσετε τη διάθεσή σας στα ύψη και να αναβαθμίστε την ερωτική σας ζωή με φυσικά συστατικά που τονώνουν, διεγείρουν και ενισχύουν την ερωτική επιθυμία!



* Οι πληροφορίες του άρθρου χρησιμεύουν ως συμπλήρωμα της γενικότερης ενημέρωσής σας και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τις εξειδικευμένες συστάσεις και συμβουλές των ειδικών!
Pharm 16 free shipping icon
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Με παραγγελίες άνω των 59€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
 2112143503 8:00 - 17:00