Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 59.00€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο.

Close search
Αναζήτηση
BLOG

8 λόγοι που δεν αδυνατίζεις και δεν χάνεις πλέον κιλά!

8 λόγοι που δεν αδυνατίζεις και δεν χάνεις πλέον κιλά!
Στην αρχή έχανες βάρος και όλα ήταν καλά! Τώρα παρότι συνεχίζει δίαιτα και γυμναστική δεν χάνεις γραμμάριο και μοιάσει λες και κόλλησε η ζυγαριά στο ίδιο νούμερο! Τι κάνεις λάθος; Το πρώτο βήμα είναι να βρείτε την αιτία. Έπειτα με σύμμαχο pharm16.gr, το μεγαλύτερο online φαρμακείο, η λύση θα είναι η πιο εύκολη υπόθεση!

Αυτοί είναι οι λόγοι που δεν χάνετε ούτε γραμμάριο!

# 1. «Κολλήσατε» το μεταβολισμό σας με τη συνεχή στέρηση!
Οποιαδήποτε δίαιτα, ειδικά όταν δεν γίνεται με την καθοδήγηση ειδικού, στην πορεία του χρόνου χάνει την αποτελεσματικότητά της. Ο μεταβολισμός εξαντλείται και η ζυγαριά "κολλάει" όλο και πιο συχνά και όλο και περισσότερο.

Η πρότασή μας! 
Συμβουλευτείτε το γιατρό ή το διαιτολόγο σας και ξεκινήστε μια σοβαρή προσπάθεια έχοντας σαν σύμμαχό σας αξιόπιστα προϊόντα που μπορούν να βοηθήσουν στην ενίσχυση του μεταβολισμού και την καύση λίπους. Αν μάλιστα συνδυάσετε την προσπάθειά σας με γυμναστική τα αποτελέσματα στη ζυγαριά σας θα είναι θεαματικά!

# 2. Κάνετε κατακράτηση υγρών!
Μάλλον νιώθετε βαριά και η ζυγαριά δείχνει επιπλέον κιλά χωρίς να μπορείτε να βρείτε τελικά πόσο βάρος έχετε χάσει γιατί κάνετε κατακράτηση.

Η πρότασή μας! 
Υποστηριξτε τον οργανισμό σας με προϊόντα που βοηθούν στη μείωση της κατακράτησης υγρών.

# 3. Χάσατε ήδη αρκετά κιλά! Αν έχετε δείκτη μάζας σώματος κάτω από 20, είναι ανώφελο (και επιπλέον επικίνδυνο) να πιέζετε το σώμα σας να αδυνατίσει περισσότερο. Για να βρείτε το δείκτη μάζας σώματος διαιρείτε: το βάρος σας σε κιλά δια το ύψος σας στο τετράγωνο σε μέτρα.

Η πρότασή μας!
Διατηρήστε το βάρος σας σε επιθυμητά επίπεδα και μην ενδίδετε στις υπερβολές που μπορεί να βάλουν σε περιπέτειες και την υγεία σας! Αγοράστε μια αξιοπιστη ψηφιακή ζυγαριά και ελέγξτε περιοδικά το βάρος σας.

# 4. Μήπως παίρνετε φάρμακα;
Η λήψη αντισυλληπτικών, κορτιζόνης, αντικαταθλιπτικών, αντιϊσταμινικών ή άλλων φαρμάκων, μπορεί να αποτελέσει την αιτία που το βάρος σας έχει σταθεροποιηθεί σε ένα σημείο.

Η πρότασή μας! 
Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας.

# 5. Σας «λείπουν» θρεπτικά συστατικά! 
Η δίαιτα σταματά να αποδίδει όταν ο οργανισμός έχει εξασθενήσει από τις επαναλαμβανόμενες προσπάθειες σας να χάσετε βάρος. Το ίδιο ισχύει κι όταν στερείται από τον οργανισμό απαραίτητα συστατικά, όπως για παράδειγμα κάποιες βιταμίνες.

Η πρότασή μας! 
Υποστηρίξτε τον οργανισμό σας με κάποιο συμπλήρωμα διατροφής που θα συνεισφέρει στην ενέργεια και την τόνωσή σας και θα υποστηρίξει την προσπάθεια αδυνατίσματος.

# 6. Η δίαιτά σας είναι… λανθασμένη! 
Αν ακολουθείτε μία μη ισορροπημένη, ακραία δίαιτα ή κάποια που δεν είναι απόλυτα προσαρμοσμένη στα μέτρα σας, τα αποτελέσματα είναι συνήθως προσωρινά και η στασιμότητα αναμενόμενη. Ξεκινήστε να τρώτε σωστά ακολουθώντας τις συμβουλές των ειδικών.

Η πρότασή μας! Αποφύγετε τις αυτοσχέδιες δίαιτες που το μόνο που κάνουν είναι να ναρκοθετούν την υγεία σας και υποστηρίξτε την σοβαρή προσπάθειά σας με κάποιο συμπλήρωμα διατροφής που μπορεί να βοηθήσει στον έλεγχο βάρους και στην προσπάθειά σας για αδυνάτισμα.

#7. Το παρακάνετε με τη γυμναστική!
Ναι η υπερβολή κάνει κακό και στη γυμναστική καθώς δημιουργεί φλεγμονές και πρηξίματα, αυξάνοντας την παραγωγή κορτιζόλης και προκαλώντας απώλεια μυϊκού ιστού.

Η πρότασή μας! Υιοθετήστε την αρχή του μέτρου!

# 8. Δεν παίρνετε ταπεράκι στη δουλειά!
Με το φαγητό που θα ετοιμάσετε μόνοι, είστε σίγουροι για τα υλικά που θα χρησιμοποιήσετε, τον τρόπο παρασκευής του και την ποιότητά του, ενώ παράλληλα μπορείτε να ελέγχετε και την περιεκτικότητά του σε θερμίδες. Μαγειρέψτε ελαφρά, καλύτερα στον ατμό και σε χαμηλές θερμοκρασίες για να μην αλλοιώνονται τα θρεπτικά  συστατικά και οι βιταμίνες.

Η πρότασή μας! Το έτοιμο φαγητό σε καθημερινή βάση δεν πρόκειται να σας βοηθήσει στον έλεγχο του βάρους σας! Ετοιμάστε από το βράδυ το ταπεράκι σας εάν όχι σε καθημερινή βάση, τουλάχιστον τις περισσότερες ημέρες της εβδομάδας!

* Οι πληροφορίες του άρθρου χρησιμεύουν ως συμπλήρωμα της γενικότερης ενημέρωσής σας και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τις εξειδικευμένες συστάσεις και συμβουλές των ειδικών. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή. Εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή έχετε κάποια πάθηση συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν από τη λήψη τους
Pharm 16 free shipping icon
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Με παραγγελίες άνω των 59€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
 2112143503 8:00 - 17:00