Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 59.00€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο.

Close search
Αναζήτηση
BLOG

Οι πιο έξυπνες ιδέες για αμπαλάζ!

Οι πιο έξυπνες ιδέες για αμπαλάζ!
Το τέλειο δώρο θέλει και όμορφο περιτύλιγμα για να εντυπωσιάσει! Και επειδή το αμπαλάζ είναι εξίσου σημαντικό με το περιεχόμενό του δώρου σας, αναβαθμίστε και τα πιο απλά δωράκια που θα προσφέρετε με βελούδινες κορδέλες, πολύχρωμα κορδόνια ή χοντρούς σπάγκους, υφάσματα. Τι περιμένετε  λοιπόν; Προμηθευτείτε τα δώρα σας από το Pharm16.gr και δείτε τις έξυπνες προτάσεις μας για πρωτότυπο περιτύλιγμα με ύφασμα και αλεξανδρινά!

Περιτύλιγμα με ύφασμα!

Ένα δώρο στολισμένο με αγάπη και τυλιγμένο με ύφασμα αντί για χαρτί φαίνεται ιδιαίτερα ξεχωριστό. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι υφάσματα σε διάφορες αποχρώσεις και  άλλα αξεσουάρ της επιλογής σας. Ανάλογα με τα δώρα που πρόκειται να τυλίξετε, τα τετράγωνα υφάσματος θα πρέπει να έχουν μήκος μεταξύ 70 και 100 εκατοστών.

Οδηγίες βήμα-βήμα!

Βήμα 1: Απλώστε το ύφασμα έτσι ώστε η μία γωνία να δείχνει προς τα πάνω και η άλλη προς τα κάτω και τοποθετήστε το δώρο στη μέση.
Βήμα 2: Διπλώστε την αριστερή και τη δεξιά γωνία του υφάσματος προς τη μέση και δέστε τις μεταξύ τους.
Βήμα 3: Τώρα κάντε κόμπο στην πάνω και κάτω άκρη του υφάσματος στη μέση.
Βήμα 4: Τέλος, διακοσμήστε το έτοιμο τυλιγμένο δώρο όπως σας αρέσει με φουντίτσες ή πον πον.

Καλό είναι να γνωρίζετε: Υπάρχουν διάφορες τεχνικές διπλώματος και κόμποι. Το ποια θα χρησιμοποιήσετε εξαρτάται από το γούστο σας αλλά και από το αντικείμενο που θέλετε να τυλίξετε. Και μην υποτιμάτε την τέχνη του τυλίγματος! Κι αυτή όπως όλες οι τέχνες απαιτεί λίγη εξάσκηση και δεξιότητα. Αναζητήστε στο διαδίκτυο συμβουλές και κόλπα για το πώς να διπλώνετε και να κάνετε κόμπους σωστά.


Ένα καλάθι γεμάτο δωράκια και διακοσμητικά της φύσης

Είτε για δώρο, είτε ως διακόσμηση για το σπίτι σας, ένα καλάθι διακοσμημένο με δωράκια, κεράκια και μίνι χριστουγεννιάτικα φυτά, ακόμη και κουκουνάρια και ξηρούς καρπούς αποτελεί μια εξαιρετική σύνθεση για τις γιορτινές μέρες! Εάν χρησιμοποιήσετε  κομμένα αλεξανδρινά για να διακοσμήσετε τα δώρα σας θυμηθείτε… Αμέσως μετά την κοπή των αλεξανδρινών, βουτήξτε τις κομμένες άκρες τους για λίγο σε ζεστό νερό (περίπου 60°C) και στη συνέχεια σε κρύο νερό. Τυλίξτε την άκρη του βλαστού χρησιμοποιώντας μια κορδέλα ή βάλτε τον σε ένα σωληνάριο γεμάτο με νερό και στερεώστε τον στη συσκευασία! Ετσι θα παραμείνει αναλλοίωτο για αρκετό καιρό!

ΕΞΥΠΝΕΣ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΔΩΡΑ

Nuxe PROMO Huile Prodigieuse 100ml + ΔΩΡΟ Huile Prodigieuse Or Roll-On 8ml

Roger & Gallet PROMO Jean Marie Farina Eau de Cologne 100ml - Perfumed Soap 100gr
 
Apivita PROMO Bee my Honey Eau de Toilette Άρωμα 100ml - ΔΩΡΟ Επαναγεμιζόμενο Spray Αρώματος 8ml Special Price

Caudalie PROMO Ange des Vignes Light Fragrance Γυναικείο Άρωμα 50ml - ΔΩΡΟ Ενυδατικό Lip Conditioner Vinotherapist 4,5gr

Korres PROMO Oceanic Amber Eau de Toilette Ανδρικό Άρωμα 50ml - Ενυδατικό Αφρόλουτρο 250ml

Apivita Natural Candle Orange, Cedarwood & Clove Φυσικό Κερί με αιθέρια έλαια από Πορτοκαλί, Σανδαλόξυλο & Γαρύφαλο, 235gr


Πηγή: https://www.starsuniteeurope.eu
Pharm 16 free shipping icon
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Με παραγγελίες άνω των 59€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
 2112143503 8:00 - 17:00