Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 59.00€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο.

Close search
Αναζήτηση
BLOG

Βάλτε φρένο στο χρόνο! Β' Μέρος

Βάλτε φρένο στο χρόνο! Β Μέρος
Δεν είναι εξεζητημένες, ούτε κοστίζουν ακριβά! Αξίζει όμως να τις καταναλώνετε όλο και πιο συχνά! Ο λόγος για τα τρόφιμα που αποτελούν πραγματικά ελιξίρια αντιγήρανσης που ναι, αξίζει να τα καταναλώνετε πιο συχνά, καθώς όχι μόνο προστατεύουν την υγεία αλλά έχουν και  αντιγηραντικές ιδιότητες! Ιδού λοιπόν το Β' Μέρος του άρθρου μας με τις τροφές που βάζουν φρένο στο χρόνο!

ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ - Πιες το στην… ομορφιά σου!

Πλούσιο σε πολυφαινόλες, όπως η ρεσβερατρόλη, όταν καταναλώνεται με μέτρο δηλαδή 1 ποτηράκι κόκκινο κρασί (χωρίς χρώματα ή άλλα χημικά πρόσθετα) μαζί με το μεσημεριανό ή βραδινό γεύμα, βοηθά στην καρδιαγγειακή λειτουργία ενώ συσχετίζεται και με λιγότερο οξειδωτικό στρες! Όσο για την επιδερμίδα; Δοκιμάστε το μέσα από προϊόντα της σύγχρονης κοσμετολογίας και… δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας!

Οι προτάσεις μας!

Η μοναδική σειρά Caudalie Resveratrol 
Μια καινοτομία που χάρη στο συνδυασμό δύο πανίσχυρων αντιγηραντικών συστατικών προσφέρει δράση κατά της χαλάρωσης και της απώλειας όγκου, με στόχο την ορατή αντιμετώπιση της γήρανσης. Μοναδικά προϊόντα που πραγματικά θα σας ενθουσιάσουν! Βοηθούν στην απαλυνση των ρυτίδων, στη σύσφιγξη και επαναπύκνωση της επιδερμίδας… Αποτέλεσμα; Το πρόσωπο φαίνεται ανορθωμένο, σφριγηλό, γεμάτο και ορατά πιο νεανικό.

* H σειρά Apivita Wine Elixir
Πλήρης σειρά περιποίησης προσώπου, μειώνει τις ρυτίδες, ενώ ενισχύει τη σφριγηλότητα της επιδερμίδας και προσφέρει αίσθηση άμεσου φυσικού lifting χάρη στις πολυφαινόλες από αμπέλια Σαντορίνης. Χαρίζει πιο σφριγηλή επιδερμίδα και αίσθηση lifting.

ΣΤΑΣΟΥ 'ΜΥΓΔΑΛΑ!

Είναι θρεπτικότατα, αρκεί να τα καταναλώνουμε ανάλατα και με τη φλούδα τους! Περιέχουν πρωτεΐνες, ακόρεστα λιπαρά και φυσικά  βιταμίνης Ε, η οποία έχει αντιοξειδωτική δράση, προστατεύει το δέρμα και ανακουφίζει από τις φλεγμονές. Πολύτιμος σύμμαχος και στη δίαιτα, αφού ως γνωστόν τα αμύγδαλα είναι χορταστικά, αλλά και για την ενδυνάμωση της μνήμης. Και βέβαια ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει τη συνεισφορά τους στη ρύθμιση της γλυκόζης στο αίμα και στη μείωση της υψηλής χοληστερόλης.

Oι προτάσεις μας!

* Weleda - Κρέμα Ενυδάτωσης με Αμύγδαλο 30ml
Απαλή κρέμα ημέρας και νύχτας που απορροφάται γρήγορα. Προσφέρει περιποίηση και βαθιά ενυδάτωση και είναι ευεργετική ειδικά για τις ευαίσθητες επιδερμίδες. Απλώστε την κρέμα σε καθαρή επιδερμίδα, σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ με απαλές κυκλικές κινήσεις, πρωί και βράδυ. Αποφύγετε την περιοχή των ματιών.

* Caudalie Vinoclean Cleansing Almond Milk
Γαλάκτωμα Ντεμακιγιάζ Προσώπου - Ματιών 100ml
Καθαρίζει και αφαιρεί απαλά το μακιγιάζ από πρόσωπο και μάτια, ακόμα και από τα πιο ευαίσθητα. Πλούσιο σε θρεπτικό αμυγδαλέλαιο, καταπραϋντικό εκχύλισμα κενταυρίου και αντιοξειδωτικές πολυφαινόλες, προστατεύει την επιδερμίδα από την ξηρότητα.
Ενυδατωμένη, η επιδερμίδα είναι ορατά πιο καθαρή, απαλή και άνετη.
Pharm 16 free shipping icon
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Με παραγγελίες άνω των 59€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
 2112143503 8:00 - 17:00