Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 59.00€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο.

Close search
Αναζήτηση
BLOG

Παιδί & διακοπές! Προϊόντα που αξίζει να βάλεις στη βαλίτσα!

Παιδί & διακοπές! Προϊόντα που αξίζει να βάλεις στη βαλίτσα!

Κάποια συμφέρουν γιατί πάνε… πακέτο, άλλα είναι σωτήρια γιατί σου λύνουν τα χέρια τη στιγμή που τα χρειάζεσαι κι άλλα δεν πάει καν ο νους σου να τα αγοράσεις, γιατί δεν έχεις ανακαλύψει την αξία τους! Κυρίες και κύριοι, αυτά είναι τα προϊόντα που πρέπει  να έχετε στο βαλιτσάκι των αποσκευών του παιδιού σας!
Ενημερωθείτε και προμηθευτείτε τα με ένα κλικ στο μεγαλύτερο online φαρμακείο Pharm16.gr

ΠΑΜΕ ΠΑΚΕΤΟ!


Rilastil Sun System Kids  Το απόλυτο σετ που περιλαμβάνει
τη Velvet Lotion SPF50+ Αντηλιακό Γαλάκτωμα Προσώπου - Σώματος για Βρέφη και Παιδιά με βελούδινη υφή, κλινικά ελεγμένο υπό παιδιατρικό έλεγχο και σχεδιασμένο να ελαχιστοποιεί την πιθανότητα ερεθισμού των ματιών + Baby Comfort Fluid SPF50+ Λεπτόρρευστο Γαλάκτωμα με εξαιρετικά ελαφριά υφή, ειδικά σχεδιασμένο για την ευαίσθητη επιδερμίδα βρεφών και παιδιών. Κατάλληλο και για επιδερμίδες με τάση ατοπίας.

Korres Kids Coconut & Almond Sunscreen SPF50 Παιδικό Αντηλιακό Spray για Πρόσωπο - Σώμα 1+1 ΔΩΡΟ
Πρόκειται για απαλό αντηλιακό spray που προσφέρει υψηλή αντηλιακή προστασία και ενυδάτωση, ενώ παράλληλα σέβεται την ευαίσθητη επιδερμίδα των παιδιών. Εμπλουτισμένο με τους εξαιρετικούς φυσικούς ενυδατικούς παράγοντες, έλαια Καρύδας & Αμυγδάλου. Προσφέρει προστασία από το ευρύ φάσμα της ακτινοβολίας UVA & UVB. Iδανικό για την ευαίσθητη επιδερμίδα. Δερματολογικά ελεγμένο. Ανθεκτικό σε νερό και ιδρώτα.

Frezyderm Baby Sun Care SPF25 100ml + 50ml ΔΩΡΟ
Εκπληκτικό αντιηλιακό γαλάκτωμα για βρέφη και παιδιά, με μοναδική σύνθεση που προστατεύει, ενυδατώνει και ενισχύει τη φυσική άμυνα του δέρματος. Σέβεται τη φυσιολογία της βρεφικής και παιδικής επιδερμίδας. Προστατεύει από αφυδάτωση και ερεθισμούς. Περιέχει μόνο φυσικά φίλτρα για προστασία από τις UVA, UVB και IR. Ανθεκτικό στο νερό. Χωρίς χρώμα και άρωμα. Κατάλληλο για χρήση στο πρόσωπο και το σώμα.

ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ 14!

Καπέλο, γυαλιά, αντηλιακό... είναι γνωστό ότι πρέπει να υπάρχουν οπωσδήποτε στην παιδική βαλίτσα. Και μπορεί να γνωρίζετε για το καπέλο και το αντηλιακό όμως συχνά είτε αμελείτε είτε δεν γνωρίζετε πόσο σημαντική είναι και η προστασία των ματιών τους. Οι ειδικοί μάλιστα τονίζουν σήμερα,, περισσότερο από ποτέ άλλοτε, τη χρησιμότητα των γυαλιών ηλίου και μάλιστα τονίζουν ότι τα παιδιά από τη βρεφική ηλικία μπορούν να φορούν γυαλιά ηλίου, ιδιαίτερα όταν εκτίθενται για ώρες στον ήλιο. Ο λόγος είναι γιατί τα παιδιά έχουν μικρότερή ποσότητα χρωστικής στην ίριδα του ματιού με αποτέλεσμα να φτάνει στον αμφιβληστροειδή περισσότερη ακτινοβολία. Επιπλέον είναι γνωστό ότι η ηλιακή ακτινοβολία δρα αθροιστικά, οπότε και η βλάβη στα μάτια είναι και αυτή αθροιστική.

KI ET LA Buzz Παιδικά Γυαλιά Ηλίου ZigZag 4-6 Ετών
Τα γυαλιά KiETLΑ BuZZ είναι τα γυαλιά ηλίου σε σχήμα "πεταλούδας" με έξυπνη σύνδεση του σκελετού με τους βραχίονες με το εύκαμπτο Zig-Zag που κάνει τους βραχίονες πραγματικά να κινούνται προς κάθε κατεύθυνση! Το υπερ-μέγεθος τους και οι εργονομικοί φακοί κατηγορίας 3, διασφαλίζουν την μέγιστη προστασία ενώ προσφέρουν μεγαλύτερη οπτική άνεση σε αυτή την ηλιακή ομάδα καθώς μαθαίνουν να περπατούν. Είναι άθραυστα Γυαλιά και παρέχουν μέγιστη Προστασία.

KI ET LA Woam Bottle Green Παιδικά Γυαλιά Ηλίου 4-6 Ετών


ΦΟΡΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΗΛΙΑΚΟ ΦΟΡΜΑΚΙ

Τα αντηλιακα φορμάκια είναι φτιαγμένα από  εξαιρετικά μαλακό ύφασμα UPF 50+ που μπλοκάρει τις ακτινοβολίες UVA & UVB. Είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά και δεν χάνουν την προστατευτική τους δράση όσο και αν εκτεθούν στο νερό. Και επιπλέον εφαρμόζουν τέλεια στο σώμα του παιδιού, στεγνώνουν γρήγορα και είναι ιδιαίτερα άνετα όλη μέρα αφού ακόμα και οι ραφές είναι εξωτερικές προκειμένου να μην ενοχλείται το παιδί.

Aνακαλύψτε τα ολόσωμα φορμάκια Sunway!
Βρείτε το κατάλληλο μέγεθος του παιδιού σύμφωνα με τις παρακάτω διαστάσεις.


Αν το παιδί είναι στο όριο, καλό είναι να προτιμήσετε το αμέσως μεγαλύτερο μέγεθος.
 
Από αριστερά: 
Sunway UV Ολόσωμο Φορμάκι με Αντηλιακή Προστασία UPF50+ Long Board 6-18m+ [930]
και Sunway UV Ολόσωμο Φορμάκι με Αντηλιακή Προστασία UPF50+ Summer 6-18m+ [907]

ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΗΛΙΟ!

Η επιδερμίδα των παιδιών είναι ευαίσθητη, οπότε μια ελαφριάς υφής δροσιστική κρέμα ειδικά σχεδιασμένη για μετά την έκθεση στον ήλιο είναι σημαντική! Τα οφέλη που προσφέρουν στο δερματάκι τους πολλά και ανεκτίμητα, αφού χάρη στα συστατικά τους καταπραΰνουν άμεσα την ξηρότητα, τις κοκκινίλες και την αίσθηση καψίματος, χαρίζοντας στο δέρμα δροσερή και βελούδινη υφή. Στα συν βεβαίως ότι απορροφώνται άμεσα, χωρίς να αφήνουν ίχνη λιπαρότητας.

Vitorgan PharmaLead After Sun Yogurt Cooling Cream Ενυδατική Κρέμα Για Πρόσωπο - Σώμα 100ml
Ελαφριάς υφής δροσιστική κρέμα γιαουρτιού που αποτελείται από επιλεγμένα κλάσματα γάλακτος, τα οποία έχουν υποστεί ζύμωση με κλασσικά βακτήρια γιαουρτιού. Περιέχει ακόμη Αλόη βιολογικής καλλιέργειας ( φυσικό συστατικό με ενυδατικές, αντιφλογιστικές, καταπραϋντικές, επουλωτικές και αντιηλιακές ιδιότητες), εκχύλισμα Καλέντουλας (προσφέρει εξαιρετική αντιφλογιστική και αντιερεθιστική δράση), γλυκό αμυγδαλέλαιο (πλούσιο σε λιπαρά οξέα και βιταμίνες) και πανθενόλη (γνωστή για τις ενυδατικές, αντιφλογιστικές και επουλωτικές ιδιότητές της)
Pharmasept Heliodor After Sun Lotion 200ml
Γαλάκτωμα για μετά τον ήλιο σε μορφή spray με 100% φυσικό χυμό αγγουριού που ενυδατώνει εντατικά, καταπραΰνει, δροσίζει και επανορθώνει το δέρμα μετά από την έκθεση στον ήλιο. Η επανορθωτική του δράση ενισχύει τη λειτουργία του δερματικού φραγμού χάρη στο μοναδικό φυτικό του σύμπλεγμα. Βοηθά στην αναπλήρωση των λιπιδίων, ενισχύει την αποκατάσταση της βλάβης των κυττάρων της επιδερμίδας και επαναφέρει την υγιή της όψη έπειτα από την παρατεταμένη έκθεση στην UV ακτινοβολία.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑ & ΜΙΚΡΟΑΤΥΧΗΜΑΤΑ

Εξοπλιστείτε με προϊόντα προστασίας από τα τσιμπήματα των εντόμων αλλά και άμεσης καταπράυνσης για μετά το τσίμπημα. Αποτελούν την πλέον εύκολη και γρήγορη λύση ενώ παράλληλα ανακουφίζουν από το αίσθημα κνησμού.

Vican Cer8 After Bite Stickers Παιδικά Επιθέματα Για Μετά Το Τσίμπημα με Καλεντούλα , Βιταμίνη Ε , Έλαιο σταφυλιού – συστατικά που εξασφαλίζουν την άμεση ανακούφιση από το αίσθημα κνησμού. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εφαρμόσετε το επίθεμα στην πάσχουσα περιοχή και να το αφήσετε να δράσει μέχρι να υποχωρήσει το οίδημα ή ο κνησμός 

Sostar Εντομοαπωθητική Λοσιόν με Αιθέριο Έλαιο Βασιλικού 150ml Λοσιόν σώματος με ήπια εντομοαπωθητική δράση. Εμπλουτισμένη με αιθέριο έλαιο βασιλικού, γερανιού, ευκάλυπτου και λεβάντας, απωθεί φυσικά τα έντομα, ενώ η αλλαντοΐνη αφήνει την επιδερμίδα ενυδατωμένη και απαλή.
Χωρίς οινόπνευμα, σιτρονέλλα, γλουτένη και parabens.

ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΕΤ ΤΗΣ PHARMASEPT

Περιλαμβάνει:
Insect Lotion 100ml με εγγυμένη εντομοαπωθητική, ενυδατική και µαλακτική δράση.
Με εκχύλισµα Χαµοµηλιού, Aloe Vera, Αλλαντοΐνη και Προβιταµίνη Β5 που ενυδατώνουν και περιποιούνται το δέρµα.
Ευχάριστο άρωµα αιθέριων ελαίων : Με συνδυασµό 4 φυτικών αιθέριων ελαίων Σιτρονέλας, Ευκαλύπτου, Λεβάντας και Τεϊόδεντρου γνωστών για τις εντοµοαπωθητικές τους ιδιότητες χαρίζουν ευχάριστο άρωµα.
+
SOS After Bite Insect Lotion 15ml
Με εκχύλισμα Πρόπολης και Αλλαντοΐνη που προσφέρουν ήπια καταπραϋντική δράση στην επιδερμίδα, χαρίζοντας αίσθηση ανακούφισης από τσιμπήματα και πιθανούς ερεθισμούς.
+
Flogo Instant Calm Spray 100ml Με το φυσικό πολυσακχαρίτη B-Glucan που προσφέρει ήπια καταπραϋντική δράση στην επιδερμίδα και βοηθά στην ανανέωση της πάσχουσας περιοχής και  Tea Tree Oil,  φυσική Βιζαβολόλη , μενθόλη και υαλιουρονικό οξύ που παρέχουν ήπια αντισηπτική δράση, αίσθηση ανακούφισης και ενυδάτωσης
+
Arnica Cream Gel 15ml
Φυσικό εκχύλισμα Άρνικας που προσφέρει ήπια καταπραϋντική δράση σε μώλωπες και πρηξίματα.

 

 

Pharm 16 free shipping icon
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Με παραγγελίες άνω των 59€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
 2112143503 8:00 - 17:00