Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 59.00€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο.

Close search
Αναζήτηση
BLOG

Παιδικά αντηλιακά! Πώς θα διαλέξεις και τι να προσέξεις!

Παιδικά αντηλιακά! Πώς θα διαλέξεις και τι να προσέξεις!
Και φέτος μαζί με τα καλοκαιρινά παιχνίδια, το μαγιό και το καπελάκι του πάρτε μαζί τα καλύτερα αντηλιακά προϊόντα για την προστασία του παιδιού σας που θα προμηθευτείτε που αλλού; Από το pharm16.gr φυσικά!

Ποιο αντηλιακό να διαλέξω;

Δεν χρειάζεται να προβληματίζεστε, προϊόν κι εάν επιλέξτε θα είναι κατάλληλο για το παιδί σας καθώς σήμερα έχουν δημιουργηθεί και βρίσκονται στα ράφια των φαρμακείων αντηλιακά προϊόντα ειδικά σχεδιασμένα και δερματολογικά ελεγμένα για την πολύ ευαίσθητη επιδερμίδα των παιδιών. Εσείς το μόνο που πρέπει να έχετε κατά νου είναι ότι η παιδική επιδερμίδα χρειάζεται υψηλό δείκτη προστασίας: SPF 50 για τα πιο μικρά παιδιά, SPF 30 & SPF 25 για τα μεγαλύτερα.

Και τι να προσέξω για να «θωρακίσω» το παιδί μου;
  1. Απλώνετε το προϊόν όχι στην παραλία αλλά 20 τουλάχιστον λεπτά πριν το παιδί εκτεθεί  στον ήλιο
  2. Ανανεώστε την εφαρμογή του συχνά - τουλάχιστον ανά δύο ώρες- και φυσικά κάθε φορά που βγαίνουν από το νερό
  3. Δώστε προσοχή σε συγκεκριμένες περιοχές του σώματος που συνήθως οι περισσότεροι ξεχνούν όπως αυτιά, μύτη, λαιμός, δάχτυλα και πάνω μέρος των ποδιών
  4. Βάλτε του αντηλιακό ακόμη κι αν έχει μαυρίσει.
  5. Γενικά η ποσότητα αντηλιακού που απαιτείται αντιστοιχεί ιδανικά σε δύο κουταλιές της σούπας για ολόκληρο το σώμα (υπολογίστε 2mg/cm2).  
  6. Αν χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε το δικό σας αντηλιακό στο παιδί βάλτε  μικρότερη ποσότητα.
  7. Μην αφήνετε τα παιδιά εκτεθειμένα στον ήλιο τις ώρες 11 π.μ. - 4 μ.μ. Φροντίστε να φοράνε πάντα καπέλο και γυαλιά ηλίου εξαιρετικής ποιότητας με απορροφητικά φίλτρα.
  8. Μια ασφαλής λύση όταν τα παιδιά θα παίξουν στην παραλία είναι να φορέσουν αντηλιακό μπλουζάκι ή ολόσωμο φορμάκι – με αυτόν τον τρόπο θα μπλοκάρετε πάνω από το 98% της UVA & UVB ακτινοβολίας, χαρίζοντας στο μικρό σας απόλυτη προστασία από τις βλαβερές συνέπειες του ήλιου.

Pharm16.gr Tips!


*Οι πληροφορίες του άρθρου χρησιμεύουν ως συμπλήρωμα της γενικότερης ενημέρωσης των αναγνωστών και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τις εξειδικευμένες συστάσεις και συμβουλές των ειδικών. 
Pharm 16 free shipping icon
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Με παραγγελίες άνω των 59€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
 2112143503 8:00 - 17:00