Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 59.00€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο.

Close search
Αναζήτηση
BLOG

Πες μου πώς ψηφίζεις να σου βρω το… αντηλιακό σου!

Πες μου πώς ψηφίζεις να σου βρω το… αντηλιακό σου!
Η επιλογή του κατάλληλου αντηλιακού μοιάζει λίγο με… τις εκλογές! Πρέπει να είσαι ενημερωμένος και προετοιμασμένος, να ξέρεις από πριν που θα… ρίξεις την ψήφο προτίμησης, να μην είσαι παρορμητικός και να μην μένεις μόνο στις υποσχέσεις που ακούς! Ακόμη κι δεν είσαι σίγουρος, τουλάχιστον πρέπει να είσαι πεπεισμένος ότι η επιλογή σου έχει… γερές βάσεις και δεν μένει μόνο σε υποσχέσεις.

Τι τύπος ψηφοφόρου είσαι;
Η αντηλιακή προστασία που σου ταιριάζει!


Ο ΠΡΟΝΟΗΤΙΚΟΣ!

Το προφίλ του: Δεν παρασύρεται από μεγάλα λόγια, ενημερώνεται, προετοιμάζεται, προσέχει και την παραμικρή λεπτομέρεια, χωρίς να φανατίζεται και είναι σίγουρος για την επιλογή του!

Η επιλογή του: Προφυλάσσει την ομορφιά και την υγεία του δέρματός του πριν την έκθεσή του στον ήλιο με τη βοήθεια εξειδικευμένων συμπληρωμάτων διατροφής που περιέχουν βιταμίνες, αντιοξειδωτικές ουσίες, βήτα-καροτίνη και βασικά λιπαρά οξέα – ουσίες, δηλαδή που χαρίζουν πιο φυσικό, λαμπερό και γρήγορο μαύρισμα και το σημαντικότερο ενισχύουν τις φυσικές άμυνες του οργανισμού ενάντια στις βλαβερές επιπτώσεις του ήλιου. Τα συμπληρώματα αυτά λαμβάνονται ένα μήνα πριν από τις διακοπές - αλλά και κατά τη διάρκειά τους – και προετοιμάζουν την επιδερμίδα να αντιμετωπίσει καλύτερα την ηλιακή ακτινοβολία.

Ιδανικά προϊόντα για σένα!

Health Aid Oro-tan Για την επίτευξη του φυσικού λαμπερού μαυρίσματος χωρίς να υποστεί βλάβη το δέρμα, η Healthaid δημιούργησε το συμπλήρωμα Oro-tan το οποίο περιέχει αντιοξειδωτικά, όπως το β-καροτένιο και Grape Seed Extract που βοηθούν στην εξουδετέρωση των ελεύθερων ριζών στο σώμα. 

Naturactive - Doriance Solaire & Anti-Age Περιέχει συνδυασμό από εκχυλίσματα φυτών, β-καροτένιο, ξηρό εκχύλισμα πεπονιού-πλούσιο σε SOD, Βιταμίνες C, Ε, Σελήνιο,
Ψευδάργυρο, Έλαιο καμελίνης δίνοντας ένα υπέροχο χρώμα μαυρίσματος.

Forte Pharma Expert Bronzage Φόρμουλα που ενεργοποιεί τις φυσικές άμυνες του οργανισμού και παράγει εύκολα την μελανίνη, ώστε να επέλθει ένα ομοιόμορφο μαύρισμα, χωρίς κηλίδες και πανάδες, εξασφαλίζοντας έτσι ασφαλές μαύρισμα και αντιγήρανση!

Ο ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΣ & ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ

Το προφίλ του: Έχει απογοητευτεί τόσες φορές που πλέον δεν έχει κουράγιο ούτε να ενημερωθεί. Γι΄αυτόν όλοι και όλα είναι μια… από τα ίδια. Χρειάζεται κάποιον που να του εμπνέει προστασία, ασφάλεια και πλέον να μπορεί να τον πείσει όχι με λόγια αλλά με αποτέλεσμα.

Η επιλογή του: Η επιδερμίδα του είναι ανοιχτόχρωμη, ευαίσθητη! Κοκκινίζει εύκολα και μαυρίζει δύσκολα! Επενδύει σε αντηλιακά με υψηλό δείκτη προστασίας στην αρχή και στη συνέχεια, τολμά να εκτεθεί στον ήλιο χωρίς φόβο! Ξεκινά τις διακοπές με ένα αντηλιακό με SPF 50 και όταν αποκτήσει ένα ελαφρύ μαύρισμα, μειώνει σε SPF 30

Ιδανικά προϊόντα για σένα! Τα αντηλιακά για κανονικό & ευαίσθητο δέρμα

La Roche Posay - Anthelios XL Wet Skin Gel SPF50+ Δροσερό και ανάλαφρο gel, εξαιρετικά εύκολο στην εφαρμογή σε στεγνό και βρεγμένο δέρμα, που προσφέρει πολύ υψηλή προστασία.

Castalia Helioderm Lait Fluide Sans Parfum SPF 50+ Αντιηλιακό Γαλάκτωμα Σώματος πολύ υψηλής προστασίας με εξαιρετικά λεπτή υφή, χωρίς άρωμα. Προστατεύει από την UVB και UVA ακτινοβολία και παρέχει αντιοξειδωτική προστασία ενάντια στις ελεύθερες ρίζες.

Nuxe Sun Lait Délicieuse Haute Protection SPF30 Αντιηλιακό Γαλάκτωμα Για Πρόσωπο - Σώμα με αντιγηραντική δράση και λαμπερό μαύρισμα. Εκμεταλλευτείτε την προσφορά και αποκτήστε ΔΩΡΟ την ενυδατική λοσιόν για μετά τον ήλιο Lait Fraicheur Apres Soleil Visage et Corps!

Bioderma - Photoderm Family SPF30 Αντηλιακό spray για όλους τους τύπους δέρματος κατάλληλο για όλη την οικογένεια Photoderm Max Spf50+, Κρέμα για Ευαίσθητες επιδερμίδες + Photoderm Apres Soleil Milk Ολα μαζί σε εκπληκτική τιμή + Δώρο Τσάντα Θαλάσσης!

Ο ΤΟΛΜΗΡΟΣ

Το προφίλ του: Δεν μένει σε λεπτομέρειες, ξέρει ποιον θέλει και τον επιλέγει –χωρίς να προβληματίζεται είναι η αλήθεια–  και χωρίς να επηρεάζεται από χρωματικές ταμπέλες, μιας και στο παρελθόν είχε «καεί» από τις επιλογές του. Τι χρειάζεται τώρα; Μα, σταράτες κουβέντες και προστασία για να μην ζήσει πάλι την απογοήτευση!

Η επιλογή του: Εκτός από σταράτες κουβέντες έχει και σταράτη επιδερμίδα και ξέρει ότι ευτυχώς, δεν κινδυνεύει όσο η ανοιχτόχρωμη από την έκθεση στον ήλιο, μιας και έχει την τύχη να μαυρίζει εύκολα και να μην κοκκινίζει. Αυτός όμως δεν είναι λόγος για να παραμελήσει την προστασία της επιδερμίδας του!

Ιδανικά προϊόντα για σένα! Τα αντηλιακά με SPF 20, SPF 15 και SPF 10

Castalia Helioderm Mousse SPF20 Αντηλιακός Αφρός προσώπου & σώματος, κατάλληλος για όλους τους τύπους επιδερμίδας.

Korres Διάφανο Αντιηλιακό Σώματος SPF20 Με βιολογικό έλαιο από Καρύδι -για φυσική προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία-, και έλαιο Καρύδας - που διατηρεί την επιδερμίδα απαλή και ελαστική.

Luxurious Sun Medium Pack SPF15 Σουπερ τιμή για ολόκληρο πακέτο Αντιηλιακών με 5τμχ! * Κρέμα προσώπου 50 SPF * Κρέμα σώματος 15 SPF  * Λάδι μαυρίσματος Sun Care Dark Tanning Oil * Φροντίδα μετά τον ήλιο και * Sun Care Face & Body Mist.

Nuxe Sun Sun Tanning Oil Low Protection SPF10 Θρεπτικό και μη λιπαρό λάδι μαυρίσματος για πρόσωπο και σώμα που προσφέρει διπλή προστασία από τις ακτίνες UVA και UVB  + ΔΩΡΟ After Sun Λοσιόν Για Μετά Τον Ήλιο 100ml


Είτε ανήκετε σε κάποιον από τους παραπάνω τύπους … ψηφοφόρου, είτε όχι, ένα είναι σίγουρο! Στο pharm16.gr θα βρείτε το αντηλιακό που σας ταιριάζει -μέσα από μια τεράστια γκάμα προϊόντων που δεν μένουν σε υποσχέσεις! Εσείς, απλώς επιλέξτε και μη διστάσετε να ζητήσετε τη συμβουλή και τις γνώσεις της επιστημονικής ομάδας του φαρμακείου μας!

Γιατί… ο έξυπνος ψηφοφόρος επιλέγει απλώς τα καλύτερα...
Pharm 16 free shipping icon
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Με παραγγελίες άνω των 59€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
 2112143503 8:00 - 17:00