Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 59.00€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο.

Close search
Αναζήτηση
BLOG

Ποια βότανα διώχνουν την κυτταρίτιδα και… ξεφουσκώνουν!

Ποια βότανα διώχνουν την κυτταρίτιδα και… ξεφουσκώνουν!
Δεν είναι μυστικό ότι ορισμένα βότανα αλλά και συνδυασμοί τους  μπορούν να συμβάλλουν στο αδυνάτισμα, την αποτοξίνωση την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και της κατακράτησης! Τα περισσότερα από αυτά έχουν ήπια διουρητική και αποτοξινωτική δράση, βοηθώντας έτσι στη μείωση των τοξινών αλλά και των οιδημάτων που οφείλονται στην κακή αιματική και λεμφική κυκλοφορία.

Ταραξάκο (Taraxacum officinale ή Dandelion)
Το φυσικό διουρητικό!
Το ταραξάκο το φαρμακευτικό, είναι πολύ κοινό πολυετές φυτό εξαιρετικές ιδιότητες. Στην Ελλάδα μάλιστα είναι γνωστό ως πικραλίδα ή αγριομάρουλο. Τι το ενδιαφέρον έχει αυτό το φυτό; Το εκχύλισμά του θεωρείται εξαιρετικό διουρητικό και σε αντίθεση με τα χημικά διουρητικά έχει πολύ ήπια δράση και δεν προκαλεί μεγάλες απώλειες καλίου ή άλλων ηλεκτρολυτών από τον οργανισμό. Επιπλέον έχει καθαρκτικές, χωνευτικές, αποτοξινωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και μειώνει την όρεξη.
Σας προτείνουμε:
 
Aπο αριστερά
Power Health Lowater Συμπλήρωμα Για Την Κατακράτηση Υγρών 
Terranova Dandelion Artichoke Cysteine Complex με συνδυασμό βοτάνων με αποτοξινωτικές 
Solgar Dandelion Root - είναι πλούσια πηγή βιταμινών Α, Β, C, D, σιδήρου, καλίου και ψευδαργύρου 

Το όνομά της είναι Λουΐζα!
Μειώνει τις κατακρατήσεις υγρών, συμβάλλει στη ρύθμιση της όρεξης, ενισχύει το μεταβολισμό και βοηθά στην απώλεια βάρους σε συνδυασμό με υποθερμιδική διατροφή. Ο λόγος για τη Λουΐζα!
Φυτρώνει “απρόσκλητη” παντού και δεν είναι μόνο το άρωμά της που την κάνει να ξεχωρίζει αλλά και οι ιδιότητες της, καθώς αποτελεί σημαντικό σύμμαχο σε κάθε προσπάθεια αδυνατίσματος. Συγκεκριμένα, η Λουίζα είναι από τα πιο φημισμένα φαρμακευτικά βότανα στον κόσμο καθώς συμβάλλει στο αδυνάτισμα, στη λιποδιάλυση, στην καταπολέμηση της κατακράτησης υγρών και στη μείωση της κυτταρίτιδας. Βοηθά στην αύξηση του ρυθμού του μεταβολισμού και στην αντιμετώπιση των αερίων, του τυμπανισμού και της δυσκοιλιότητας. Παράλληλα προσφέρει ένα αίσθημα χαλάρωσης και ευεξίας

Αναζητήστε στο pharm16.gr Λουΐζα έτοιμη για χρήση και εκμεταλλευτείτε τις ιδιότητες της!

Σε Βάμμα – Σας προτείνουμε το Ofelimo Βάμμα Λουϊζας 

Σε Εκχύλισμα – Σας προτείνουμε ΜEKE: Λουίζα & Μηλόξυδο Anti Lipo Drops 100ml, Λουίζα & Ταραξάκο drops Anti Cholest, Λουίζα & Πράσινο Τσάι drops Anti Toxin 

Σε αποξηραμένη μορφη
 – Συσκευασμένα σε φακελάκια μιας χρήσης που μπαίνουν ζεστό νερό και έχετε έτοιμο αφέψημα σε 1-2 λεπτά. Σας προτείνουμε: mymedica OFELIMO HERBS Λουίζα 40gr, το Botanical Filter Bags βιολογικής καλλιέργειας και το Apivita Organic Herb Tea Detox 

Κι άλλα βότανα σύμμαχοι στο αδυνάτισμα!

Σημύδα: Έχει διουρητική δράση. Ευνοεί την αποτοξίνωση του οργανισμού, διευκολύνει την αποβολή των πλεοναζόντων υγρών.

Τριγωνέλλα: Βοηθάει στον έλεγχο των επιπέδου σακχάρου στο αίμα. Το σταθερότερο σάκχαρο αίματος "μεταφράζεται" σε βελτιωμένη παροχής ενέργειας χωρίς αύξηση των ενζύμων ή των ορμονών που αποθηκεύουν λίπος.

Αγκινάρα: Βοηθά σε περιπτώσεις  δυσπεψίας και έχει διουρητικές ιδιότητες. Επίσης διευκολύνει το μεταβολισμό των λιπαρών ουσιών στη διατροφή.

Φύκια: Βοηθούν καύσεις και ρυθμίζουν την λειτουργία του θυρεοειδή.

Να θυμάστε
  • Στην περίπτωση αφεψημάτων είναι προτιμότερο να χρησιμοποιείτε τιτλοδοτημένα σκευάσματα και όχι να τα φτιάχνετε μόνες σας απο τα αντίστοιχα φυτά. 
  • Η χρήση διαιτητικών συμπληρωμάτων δεν υποκαθιστά την ανάγκη για βελτίωση των διατροφικών συνηθειών. Πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε σκεύασμα, συμβουλευτείτε ειδικό για το εάν ενδείκνυται για την περίπτωσή σας και για το ποιος είναι ο σωστός τρόπος λήψης του.

* Οι πληροφορίες του άρθρου χρησιμεύουν ως συμπλήρωμα της γενικότερης ενημέρωσής σας και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τις εξειδικευμένες συστάσεις και συμβουλές των ειδικών. Τα συμπληρώματα διατροφής και τα φυτοθεραπευτικά σκευάσματα δεν προορίζονται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία νόσων. Αναζητήστε εξατομικευμένες συμβουλές πριν τη χρήση τους ειδικά εάν είστε έγκυος ή θηλάζουσα, παρουσιάζετε αλλεργίες, λαμβάνετε φάρμακα ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.
Pharm 16 free shipping icon
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Με παραγγελίες άνω των 59€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
 2112143503 8:00 - 17:00