Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 59.00€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο.

Close search
Αναζήτηση
BLOG

Ποια προβλήματα υγείας κρύβονται πίσω από τα δόντια;

Ποια προβλήματα υγείας κρύβονται πίσω από τα δόντια;
Άφθες, περιοδοντίτιδα, σκίσιμο στις άκρες των χειλιών… Ποια προβλήματα υγείας μπορεί να κρύβονται πίσω από…  τα δόντια σας; Πως θα τα αντιληφθούμε ότι κάτι. δεν πάει καλά και τι αποκαλύπτουν για τη γενική κατάσταση του οργανισμού;  

To ξέρατε ότι η κατάσταση της στοματικής σας  κοιλότητας  φανερώνει και την γενικότερη κατάσταση του οργανισμού  σας; Κι ακόμη ότι ορισμένες ασθένειες μπορεί να εμφανίσουν τα αρχικά τους συμπτώματα ξεκινώντας από το στόμα; Απίστευτο κι όμως αληθινό, αφού σύμφωνα με τους επιστήμονες σήμερα υπάρχουν σαφείς ενδείξεις ότι πολλές καταστάσεις υγείας «καθρεπτίζονται στο στόμα μας! Και μάλιστα η η κακή στοματική υγιεινή φαίνεται ότι  δεν έχει αντίκτυπο μόνο στα δόντια; Δείτε λοιπόν με ποια προβλήματα υγείας συνδέονται οι ασθένειες των δοντιών και μην αμελήσετε ποτέ ξανά τη στοματική σας φροντίδα! 

η περιοδοντίτιδα (φλεγμονή στους ιστούς που περιβάλουν τα δόντια –η οποία αποτελεί εξέλιξη της ουλίτιδας) συσχετίζεται στενά με την αρτηριοσκλήρυνση, που μπορεί να οδηγήσει σε έμφραγμα ή σε εγκεφαλικό.
* η ξηρότητα του στόματος και η ατροφική λεία γλώσσα είναι ενδεικτικά του σακχαρώδους διαβήτη. Ο διαβήτης επίσης, μπορεί να δημιουργήσει εξελισσόμενη περιοδοντίτιδα
τα έλκη στο στόμα,  οι γνωστές σε όλους μας άφθες, έρχονται με…το στρες, την κατάθλιψη και τις νευρώσεις
το «σκίσιμο» στις άκρες των χειλιών συχνά «συνοδεύει» ασθένειες του αίματος όπως η απλή σιδηροπενική αναιμία, αλλά και η μεσογειακή αναιμία.

Αντιλαμβάνεστε λοιπόν ότι το να διατηρούμε το στόμα μας υγιές είναι εξαιρετικά σημαντικό για τη διατήρηση της σωστής του λειτουργίας αλλά και για τη διατήρηση της γενικής σωματικής μας υγείας.

ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ!
Το στόμα μπορεί να παραμείνει υγιές και χωρίς παθήσεις αν κάνετε έξυπνες επιλογές σε ό,τι αφορά τη στοματική σας υγιεινή, τη διατροφή και τις συνήθειες του τρόπου ζωής σας. Γι’ αυτό αναζητήστε στο Pharm16.gr κορυφαία προϊόντα για τη σωστή υγιεινή των δοντιών στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς και φυσικά ακολουθήστε τις συμβουλές μας! Να θυμάστε ότι εδώ θα βρείτε στοματικά διαλύματα ειδικά σχεδιασμένα για αντιβακτηριακή χρήση, για ούλα με πόνο και φλεγμονή, για τις περιπτώσεις ευαισθησίας, για καθημερινή προστασία, αλλά και στοματικά διαλύματα κατά της πλάκας, της κακοσμίας, της τερηδόνας κ.λπ. 





Intermed Unident Pregnancy & Lactation Care Οδοντόκρεμα για Όλη τη Διάρκεια της Εγκυμοσύνης & του Θηλασμού 75ml

* Οι πληροφορίες του άρθρου χρησιμεύουν ως συμπλήρωμα της γενικότερης ενημέρωσής σας και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τις εξειδικευμένες συστάσεις και συμβουλές των ειδικών.
Pharm 16 free shipping icon
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Με παραγγελίες άνω των 59€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
 2112143503 8:00 - 17:00