Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 59.00€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο.

Close search
Αναζήτηση
BLOG

Tοp 5+5 πολυβιταμίνες για άντρες και γυναίκες!

Tοp 5+5 πολυβιταμίνες για άντρες και γυναίκες!
Πολυβιταμίνες ειδικά σχεδιασμένες για Γυναίκες & Άντρες έρχονται να καλύψουν τις ιδιαίτερες ανάγκες του οργανισμού σας! Επιλέξτε λοιπόν το κατάλληλο συμπλήρωμα διατροφής  και υποστηρίξτε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον οργανισμό σας! Να είστε σίγουρες/οι ότι θα αποκομίσετε πολλαπλά οφέλη στην προσπάθειά σας για τη διατήρηση καλής υγείας και ευεξίας.

Διαβάστε στο προηγούμενο άρθρο μας γιατί άντρες και γυναίκες έχουμε διαφορετικές διατροφικές ανάγκες, πότε χρειαζόμαστε συμπλήρωμα διατροφής, με ποια κριτήρια θα το επιλέξουμε αλλά και γιατί είναι σημαντικό να εστιάσουμε σε μια προσαρμοσμένες ειδικές συνθέσεις ανάλογα με την ηλικία και το φύλο μας και στη συνέχεια δείτε τις κορυφαίες πολυβιταμίνες για άντρες και γυναίκες που μπορούν να δώσουν μια επιπλέον ώθηση στον οργανισμό!

                                                                                             Τop 5+5 πολυβιταμίνες - Πάρτε ιδέες…
                                ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ                       ΓΙΑ ΑΝΤΡΕΣ
Centrum Women Complete form A to Zinc Centrum Men Complete from A to Zinc
 Vitabiotics Wellwoman Original Vitabiotics Wellman Original
Menarini Sustenium Biorhythm 3 Multivitamin Woman Menarini Sustenium Biorhythm 3 Multivitamin Man
Natures Plus Source Of Life Womens Natures Plus Source of Life Mens

Terranova Living Multivitamin WOMAN Terranova Living Multivitamin
             MAN
Καλό είναι να ξέρουμε...

Ο κανόνας είναι να ακολουθούμε έναν υγιεινό τροπο ζωής και διατροφής, μιας και τα συμπληρώματα διατροφής επουδενί δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή. Οταν όμως η διατροφή μας δεν είναι ισορροπημένη και δεν επαρκεί να καλύψει τις ιδιαίτερες διατροφικές μας ανάγκες τότε μπορούμε να καλύπτουμε τα διατροφικά μας κενά και τις ιδιαίτερες ανάγκες του δικού μας οργανισμού με κατάλληλο συμπλήρωμα διατροφής με προσαρμοσμένη ειδική σύνθεση, άλλη για άντρες και άλλη για γυναίκες. Οι συνθέσεις που προορίζονται για τη γυναίκα δίνουν μεγαλύτερη έμφαση στην ορμονική ισορροπία, στην υγεία των οστών, συχνά στην ενίσχυση των μαλλιών, των νυχιών και του δέρματος και στη μείωση την κούρασης και της κόπωσης. Παράλληλα τα συμπληρώματα διατροφής, ανάλογα με τη σύνθεσή τους περιέχουν φυτικά εκχυλίσματα και μικροθρεπτικά συστατικά που ενισχύουν περαιτέρω τον οργανισμό. Οι δε πολυβιταμινούχες φόρμουλες για άνδρες έχουν σχεδιαστεί ώστε να παρέχουν διατροφική υποστήριξη για την υγεία και την ευεξία τους περιλαμβάνοντας πλήρη σειρά βιταμινών, μετάλλων και ιχνοστοιχείων, αμινοξέων (L-αλανίνη, L-γλουταμίνη, L-γλυκίνη), βότανα και άλλα συστατικά με αναζωογονητικές ιδιότητες, που καλύπτουν τις εξειδικευμένες ανάγκες του αντρικού οργανισμού και ενισχύουν δύναμη, αντοχή και ενέργεια. 

* Οι πληροφορίες του άρθρου στοχεύουν αποκλειστικά στην ενημέρωσή σας και δεν υποκαθιστούν τη θεραπευτική αγωγή του ιατρού. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας και δεν προορίζονται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή έχετε κάποια πάθηση συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν από τη λήψη τους.
Pharm 16 free shipping icon
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Με παραγγελίες άνω των 59€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
 2112143503 8:00 - 17:00