Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 59.00€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο.

Close search
Αναζήτηση
BLOG

Πόσο αντέχουν τα τρόφιμα στο ψυγείο;

Πόσο αντέχουν τα τρόφιμα στο ψυγείο;
Φροντίζετε ώστε η διατροφή σας να είναι ποιοτική! Μπράβο σας, όμως θα πρέπει παράλληλα να είναι και ασφαλής. Για να είστε σίγουροι λοιπόν γνωρίστε τους βασικούς κανόνες που αφορούν τη συντήρηση των τροφίμων στο ψυγείο και στην κατάψυξη, αρκεί να συμβουλευτείτε τις οδηγίες των ειδικών.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που περιλαμβάνονται στους Εθνικούς διατροφικούς οδηγούς,  για την αποφυγή τροφιμογενών νοσημάτων, δηλαδή νοσημάτων που προκαλούνται στον άνθρωπο από την κατανάλωση τροφίμων ή νερού  θα πρέπει στο κομμάτι που μας αναλογεί, να τηρούμε τους βασικούς κανόνες υγιεινής κατά τον χειρισμό και την προετοιμασία των τροφίμων στο σπίτι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τι να κάνεις για να μην πιάνουν ζωύφια τα τρόφιμα!

Πόσο διατηρούνται τα τρόφιμα* στο ψυγείο και την κατάψυξη;


Εθνικοί διατροφικοί οδηγοί www.diatrofikoiodigoi.gr


Αναζητήστε στο Pharm16.gr προιόντα συμμάχους στην πρόληψη της γαστρεντερίτιδας, όπως αντιβακτηριακά κρεμοσάπουνα και μπάρες σαπουνιού, καθώς και προϊόντα ενίσχυσης του οργανισμού στις περιπτώσεις διάρροιας και εντερικών διαταραχών, όπως ηλεκτρολύτεςπροβιοτικά και πρεβιοτικά για την αποκατάσταση της μικροβιακής εντερικής χλωρίδας στις περιπτώσεις οξείας διάρροιας. 

* Οι πληροφορίες του άρθρου χρησιμεύουν ως συμπλήρωμα της γενικότερης ενημέρωσης των αναγνωστών και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τις εξειδικευμένες συστάσεις και συμβουλές των ειδικών.

Pharm 16 free shipping icon
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Με παραγγελίες άνω των 59€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
 2112143503 8:00 - 17:00