Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 59.00€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο.

Close search
Αναζήτηση
BLOG

Πότε πρέπει να «τρέξω» στον κτηνίατρο;

Πότε πρέπει να «τρέξω» στον κτηνίατρο;
Ποια είναι τα σημάδια που δείχνουν ότι ο σκύλο σας χρειάζεται κτηνίατρο; Πώς μπορείτε να τα αποκωδικοποιήσετε και ποια είναι τα μυστικά της… μακροζωίας του; Αν αγαπάτε το σκυλάκι σας, που σίγουρα το αγαπάτε, τότε διαβάστε το άρθρο μας!

Είναι ο καλύτερος φίλος σας, μέλος της οικογένειας και η αδυναμία σας, αφού δεν μπορείτε καν να σκεφτείτε ότι μπορεί να πάθει κάτι κακό! Πότε όμως πρέπει να αναζητήσετε τη βοήθεια του κτηνιάτρου; Ποιες κινήσεις που κάνει το ζωάκι σας πρέπει να σας ανησυχήσουν;

ΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ "ΤΡΕΞΩ" ΣΤΟΝ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ; Αναγνωρίστε τα σημάδια!
Πρέπει να ανησυχήσετε και να αναζητήστε την αιτία εάν ο σκύλος σας…

  • ξύνεται συνεχώς, γλείφει ή δαγκώνει διάφορα σημεία του σώματος του
  • εμφανίζει κοκκινίλες ή μαύρα στίγματα σε διάφορα σημεία του σώματός του
  • έχει διάρροια
  • κάνει εμετούς
  • τρέμει
  • χάνει τρίχωμα και μάλιστα τούφες-τούφες (συνήθως δερματοπάθειες, αλλεργίες, τυχόν υποσιτισμός ή λανθασμένη διατροφή «φαίνονται» στο τρίχωμα!)
  • παρουσιάσει οιδήματα
  • δείχνει αδύναμος ή ανόρεχτος

Πώς θα ζήσει για πολλά χρόνια;

Tην καλή του υγεία, τουλάχιστον όσο περνά από το χέρι σας, μπορείτε να του την εξασφαλίσετε! Με ποιον τρόπο; Με τον ίδιο τρόπο που φροντίζετε κι εσείς τον εαυτό σας! 

·         Φροντίζετε να διατρέφεται σύμφωνα με τις οδηγίες του κτηνιάτρου - ποιοτικά και ποσοτικά
·         Δεν αμελείτε τα εμβόλια
·         Εφαρμόζετε πάντα αντιπαρασιτικές αμπούλες
·         Κάντε προληπτικό τσεκάπ σύμφωνα με τις οδηγίες του κτηνιάτρου
·         Φροντίστε κάθε έξι μήνες να κάνει μια γενική εξέταση αίματος για να ξέρετε τη γενική κατάσταση της υγείας του
·         Φροντίστε να ασκείται καθημερινά στο πάρκο ή όπου υπάρχει ελεύθερος χώρος και μαζί του ασκηθείτε κι εσείς!

Εάν ακολουθείτε τις παραπάνω οδηγίες τότε δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε. Ο σκύλος σας, εκτός απροόπτου, θα ζήσει για πολλά χρόνια!

Έξυπνες αγορές από το pharm16.gr

Συμπληρώματα διατροφής για να ενισχύσετε την υγεία του κατοικιδίου σας! Αν και η πλειονότητα των ξηρών τροφών των σκύλων παρέχουν τις αναγκαίες θερμίδες για την διασφάλιση των καθημερινών ενεργειακών αναγκών του, εντούτοις η επεξεργασία κατά την παραγωγή τους και η αποθήκευσή τους καταστρέφουν ένα μεγάλο μέρος των μικροθρεπτικών τους συστατικών. Το γεγονός αυτό καθιστά πολλές φορές αναγκαία την συμπληρωματική λήψη αυτών των συστατικών μέσω του κατάλληλου συμπληρώματος διατροφής. Ρωτήστε τον κτηνίατρο πότε και για πόσο διάστημα μπορεί να τα λάβει καθώς και ποιο συμπλήρωμα ενδείκνυται για την περίπτωσή του.

Για Τις Αρθρώσεις γλυκοζαμίνη
Το συμπλήρωμα Lamberts Pet Nutrition Glucosamine For Pets για σκύλους και γάτες σχεδιάστηκε μετά από το του ολοένα και αυξανόμενο ενδιαφέρον των επιστημόνωω  σχετικά με τα οφέλη της Θειικής Γλυκοζαμίνης στην υγεία των αρθρώσεων. Επίσης στο συγκεκριμένο σκεύασμα έχουν προστεθεί Βιταμίνες C και E, καθιστώντας το ιδανικό συμπλήρωμα για την υγεία των αρθρώσεών τους.
 
Πολυβιταμίνες & μέταλλα!
Το συμπλήρωμα Βιταμινών – Μετάλλων Lamberts Pet Nutrition Multvitamin & Mineral είναι μια φόρμουλα αποκλειστικά σχεδιασμένη για τον τετράποδο, πιστό φίλος σας. Πρόκειται για μια  μοναδική φόρμουλα Βιταμινών και Ιχνοστοιχείων που σχεδιάστηκε για να διασφαλίσει ότι ο σκύλος σας λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μικροθρεπτικά που χρειάζεται για τη βέλτιστη υγεία. Περιέχει ένα ευρύ φάσμα βιταμινών και ανόργανων συστατικών, συμπεριλαμβανομένων των αντιοξειδωτικών βιταμινών Α, C και E, καθώς και ιχνοστοιχεία όπως ο ψευδάργυρος και το σελήνιο.

Ενα σπρει με Citronella και Neem Oil για την προστασία του από εξωτερικά παράσιτα είναι ότι χρειάζεστε.
 
Εάν έχει σάκχαρο μην το πάρετε αψήφιστα! Ακολουθήστε τις οδηγίες του κτηνιάτρου σας και ελέγχετε συχνά τις τιμές του με μετρητή σακχάρου για ζώα! Ιδανικός ο Wellion Gluco Calea 

Προμηθευτείτε από το pharm16.gr όλα όσα χρειάζεστε για τη φροντίδα και την περιποίηση του κατοικιδίου σας! Να θυμάστε ότι τα κτηνιατρικά φάρμακα εκτελούνται μόνο με ιατρική συνταγή.

*Οι πληροφορίες του άρθρου χρησιμεύουν ως συμπλήρωμα της γενικότερης ενημέρωσης των αναγνωστών και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τις εξειδικευμένες συστάσεις και συμβουλές των ειδικών.
Pharm 16 free shipping icon
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Με παραγγελίες άνω των 59€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
 2112143503 8:00 - 17:00