Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 59.00€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο.

Close search
Αναζήτηση
BLOG

Πώς θα φτιάξετε τη δική σας μπάρα δημητριακών!

Πώς θα φτιάξετε τη δική σας μπάρα δημητριακών!
Θέλετε κάτι νόστιμο και υγιεινό για όλη την οικογένεια; Τότε σας έχουμε τη συνταγή για να φτιάξετε εύκολα και γρήγορα μπάρες δημητριακών από πίτουρο βρώμης χωρίς ζάχαρη! Γιατί με τα προϊόντα πίτουρου βρώμης Dukan χωρίς ζάχαρη, μπορείτε να κάνετε θαύματα και φυσικά την υγιεινή διατροφή μέρος της καθημερινότητάς σας!

Η συνταγή σας!

Ρίξτε στο μπλέντερ και χτυπήστε ελαφρώς:
*  150-200γρ. Dukan Δημητριακά Βρώμης με κομμάτια σοκολάτας  ή εάν θέλετε μια πιο ήπια γλυκιά γεύση Dukan Μπισκότα Βρώμης με γεύση φουντούκι 
*   100γρ. ταχίνι ολικής 
*   40-80γρ. μέλι

Προαιρετικά: Αν θέλετε, μπορείτε να προσθέσετε επιπλέον μια χούφτα χοντροκομμένους ανάλατους ξηρούς καρπούς της αρεσκείας σας όπως αμύγδαλα ή κάσιους ή καρύδια ή/και αποξηραμένα φρούτα χωρίς ζάχαρη, όπως σταφίδες ή cranberries ή δαμάσκηνα.

Εκτέλεση:
  1. Ξεκινήστε προθερμαίνοντας το φούρνο στον αέρα στους 180ο C.
  2. Aνακατέψτε στο μπλέντερ ελαφρώς όλα τα υλικά και αδειάστε σε ένα μικρό ταψάκι στο οποίο θα έχετε στρώσει λαδόκολλα. Απλώστε με τα χέρια το μείγμα υπολογίζοντας να έχει πάχος περίπου ένα εκατοστό ( ή ένα δάχτυλο). Χαράξτε στα κομμάτια που επιθυμείτε ψήστε για 10 λεπτά (ή μέχρι να ξανθίσει το χρώμα ελαφρά).
  3. Αφαιρέστε από το φούρνο και αφήστε να κρυώσει αρκετά. Κόψτε σε κομμάτια, όσο είναι ακόμα μαλακή η υφή για να διευκολυνθείτε και οι μπάρες σας είναι έτοιμες!
  4. Αφού κρυώσουν καλά, κι εάν περισσέψουν για την επόμενη μέρα και δεν τις έχετε ήδη καταναλώσει (!), αποθηκεύστε τις σε αεροστεγές δοχείο στο ψυγείο.

Οι πρωταγωνιστές μας!
Τα προϊόντα πίτουρου βρώμης Dukan περιέχουν ως αποκλειστικό συστατικό το πίτουρο βρώμης, χωρίς να περιέχουν ζάχαρη. 
 
Dukan Δημητριακά Βρώμης με κομμάτια σοκολάτας!
Πλούσια σε φυτικές ίνες και ιχνοστοιχεία, με μόνο 95 θερμίδες ανά μερίδα - 25% λιγότερες θερμίδες σε σχέση με αντίστοιχα προϊόντα- προσφέρουν μοναδικές ευεργετικές ιδιότητες και καταπολεμούν το αίσθημα της πείνας!

Dukan Μπισκότα Βρώμης με γεύση φουντούκι 

Χωρίς Ζάχαρη, με μολις 48 θερμίδες ανά μπισκότο, προσφέρουν μοναδικές ευεργετικές ιδιότητες και καταπολεμούν την αίσθηση πείνας. Είναι πλούσια σε φυτικές ίνες και ιχνοστοιχεία και η πρακτική συσκευασία τους (6 σακουλάκια x 3 μπισκότα) εξασφαλίζει "φρέσκια" απόλαυση ανά πάσα στιγμή! Επιπλέον, το μεγάλο πλεονέκτημα των μπισκότων βρώμης Dukan, πέρα από τη μοναδική γεύση τους, είναι ότι αποτελούν την καλύτερη... ανταμοιβή όταν κάνετε δίαιτα! 

ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΧΡΟΝΟ; Βρείτε εδώ έτοιμες μπάρες δημητριακών με την υπογραφή Dukan!

Χρήσιμη γνώση! 
Η βρώμη έχει πολλές ευεργετικές ιδιότητες για τον οργανισμό μας! Βελτιώνει την καρδιακή υγεία, χαμηλώνει τα επίπεδα της χοληστερόλης, προλαμβάνει το διαβήτη και φυσικά διευκολύνει την εντερική λειτουργία! Βάλτε τη λοιπόν άφοβα στη ζωή σας!
Pharm 16 free shipping icon
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Με παραγγελίες άνω των 59€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
 2112143503 8:00 - 17:00