Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 59.00€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο.

Close search
Αναζήτηση
BLOG

Πόδια ανάλαφρα & υγιή!

Πόδια ανάλαφρα & υγιή!
Τα πόδια σας άρχισαν να «διαμαρτύρονται» με τη ζέστη; Τα νιώθετε κουρασμένα και βαριά; Δεν είστε μόνοι! Αίσθημα βάρους, κούραση, καύσος, πόνος, μούδιασμα, φαγούρα, κράμπες, πρήξιμο, ευρυαγγείες ή και κιρσοί είναι μερικά από τα συμπτώματα που ταλαιπωρούν τα πόδια μας. Και δυστυχώς το δυσάρεστο αυτό πρόβλημα δεν έχει φύλο καθώς ταλαιπωρεί τόσο τους άντρες όσο και τις γυναίκες.

Τι φταίει;
Λίγο ο ζεστός καιρός που συνοδεύει το καλοκαίρι, λίγο η καθιστική εργασία ή ο ορθοστασία, η κούραση και οι βόλτες... Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να νιώθουμε τα πόδια μας κουρασμένα.  Ολοι αυτοί οι παράγοντες λοιπόν  ανατρέπουν την ισορροπία των υγρών, που κινούνται ανάμεσα στις αρτηρίες και στις φλέβες του σώματος μεταφέροντας οξυγόνο. Έτσι,  το αίμα  συγκεντρώνεται στα κάτω άκρα, με επακόλουθο το πρήξιμο των ποδιών

Τι μπορούμε να κάνουμε;

Ευτυχώς σήμερα στο φαρμακείο μπορείτε να βρείτε  προϊόντα που έχουν προστεθεί τελευταία στην ιατρική φαρέτρα –σε μορφή gel και δισκίων-   τα οποία όχι μόνο ανακουφίζουν από τα δυσάρεστα συμπτώματα, αλλά και βοηθούν στην ενδυνάμωση των φλεβών με αποτέλεσμα τη μείωση της εμφάνισης οιδημάτων και την ανακούφιση από τα ενοχλητικά συμπτώματα όπως αίσθημα βάρους και πόνο.

Πολύτιμοι σύμμαχοι!

Η Health Aid προτείνει το V-Vein! Eνα συμπλήρωμα διατροφής με ειδικά σχεδιασμένη σύνθεση με φυσικά συστατικά  όπως Ginkgo Biloba, Bilberry, Bromelain, Cayenne, Ginger, Grape seed, Βιταμίνη C & βιοφλαβονοειδή εσπεριδοειδών. Η συνεργιστική δράση των συστατικών αυτών προωθεί την αιματική ροή, ενισχύει και προστατεύει τα τριχοειδή και τα αιμοφόρα αγγεία για σωστό κυκλοφορικό σύστημα στα άκρα. Ιδανικό για όσους βρίσκονται σε συνεχή ορθοστασία και ακινησία, σε όσους εκτίθενται σε υψηλές θερμοκρασίες & εμφανίζουν πρήξιμο στα πόδια.

Sanofi Antistax Gel ειναι ιδανικό καλλυντικό για Βαριά & Κουρασμένα Πόδια.  Εχει μια μοναδική σύνθεση σχεδιασμένη για να σας κάνει να νιώθετε πιο ανάλαφρα τα πόδια σας. Το μασάζ στα πόδια μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της κυκλοφορίας μέσω των φλεβών και των μικροαγγείων και να βοηθήσει στην ανακούφιση των συμπτωμάτων από τα βαριά και κουρασμένα πόδια. Εχει σχεδιαστεί ειδικά με βιοενεργό φλαβονοειδές, φυσικό φυτικό εκχύλισμα που μπορεί να βοηθήσει στην ανακούφιση του πρηξίματος των ποδιών. Περιέχει εκχύλισμα κόκκινων φύλλων αμπέλου.

Μην ξεχνάτε!
Η υγεία των φλεβών στα πόδια είναι σημαντική για τη γενική ευεξία του οργανισμού, καθώς βοηθούν στην ομαλή κυκλοφορία του αίματος προς την καρδιά.

* Οι πληροφορίες του άρθρου χρησιμεύουν ως συμπλήρωμα της γενικότερης ενημέρωσής σας και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τις εξειδικευμένες συστάσεις και συμβουλές των ειδικών. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή. Εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή έχετε κάποια πάθηση συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν από τη λήψη τους

Pharm 16 free shipping icon
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Με παραγγελίες άνω των 59€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
 2112143503 8:00 - 17:00