Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 59.00€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο.

Close search
Αναζήτηση
BLOG

Σ’ ευχαριστώ μπαμπά που είσαι στη ζωή μου!

Σ’ ευχαριστώ μπαμπά που είσαι στη ζωή μου!
Πάντα παραπονεμένοι οι μπαμπάδες  μέχρι πριν λίγα χρόνια δυσανασχετούσαν που δεν είχαν δική τους γιορτή! Ευτυχώς όμως, η μέρα που τους κάνει πρωταγωνιστές υπάρχει και φέτος πέφτει την 18η Ιουνίου! Ευκαιρία να τους δείξουμε πώς τους αγαπάμε πολύ!

Μπορεί κάποιοι να πιστεύουν ότι η Γιορτή του Πατέρα είναι άλλη μια «έμπνευση» της σύγχρονης… αγοράς όμως, ακόμη κι έτσι, δεν παύει να είναι μια ευκαιρία για να πείτε ένα μεγάλο «σ’ αγαπώ μπαμπά» και «σ’ ευχαριστώ που είσαι στη ζωή μου»! Χαρίζοντας και σε αυτούς μια μεγάλη αγκαλιά και ένα πολύτιμο «μερίδιο» από τη γιορτή της μητέρας θα προσφέρετε αγάπη και θα εισπράξετε την πιο τρυφερή, μοναδικά στοργική αγκαλιά. Εμείς ξεχωρίσαμε δώρα πρωτότυπα, μέσα από τις μοναδικές επιλογές και την τεράστια γκάμα του Pharm16.gr  και δείτε τις ιδέες δώρων αλλά και τις  προσφορές που ετοίμασαν ειδικά για τη μέρα οι πλέον αξιόπιστες και επιτυχημένες εταιρείες κοσμετολογίας στη χώρα μας!

ΑPIVITA

H εταιρία που στα λατινικά σημαίνει «η ζωή της μέλισσας», ιδρύθηκε το 1979 από δύο φαρμακοποιούς και έκτοτε εξακολουθεί να δημιουργεί ακατάπαυστα  αποτελεσματικές και φυσικές λύσεις ομορφιάς για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά. Σύνθημά της; «Η φύση μας ενώνει»!



Η ΠΡΟΤΑΣΗ! Για την ημέρα του πατέρα λοιπόν η Αpivita σας συστήνει τη σειρά Apivita Mens Care! Ανδρική περιποίηση προσώπου με κέδρο και πρόπολη που προστατεύει από την πρόωρη γήρανση και βοηθά στην ρύθμιση της λιπαρότητας ενώ τονώνει και αναζωογονεί.

Η ΕΚΠΛΗΞΗ! Με κάθε αγορά από τη σειρά Αpivita Men’s Care ΔΩΡΟ black detox gel καθαρισμού 15 ml + Μen’s Care σαμπουάν & αφρόλουτρο 20 ml Δείτε τα όλα ΕΔΩ!

FREZYDERM

Γνωστή χάρη στα ποιοτικά της προϊόντα η εταιρεία αυτή από το 1986 συνεχίζει να σχεδιάζει και να παράγει ασφαλή και αποτελεσματικά προϊόντα υψηλής ποιότητας με αυστηρώς φαρμακευτικά κριτήρια! Διόλου τυχαίο λοιπόν που έχει κερδίσει την εκτίμηση κοινού και δερματολόγων!



Η ΠΡΟΤΑΣΗ! Με σύνθημα «Φρόντισε ό,τι νιώθεις» η Frezyderm εγγυάται το καλύτερο στην αντρική περιποίηση με προϊόντα αντιγήρανσης και φροντίδας των ματιών!

Η ΕΚΠΛΗΞΗ! Χαρίστε στον μπαμπά σας τη μοναδική ενυδατική κρέμα προσώπου Moisturizing Plus Cream (30+) και την Frezyderm Eye Balm Κρέμα Ματιών για Μαύρους Κύκλους με έκπτωση
έως - 41%

L'OREAL

Το όνομά της συνώνυμο της επιτυχίας με τα πλέον καινοτόμα καλλυντικά προϊόντα όσον αφορά στην ποιότητα, την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια. Για περισσότερο από έναν αιώνα, ο όμιλος L’ Oreal, έχει αφιερωθεί στην ομορφιά τηρώντας τις υποσχέσεις της για ασφαλή, ποιοτικά και αποτελεσματικά προϊόντα ομορφιάς για τη γυναίκα και τον άντρα.



Η ΠΡΟΤΑΣΗ! Για την ημέρα του πατέρα λοιπόν συστήνει τη σειρά L'Oreal Men Expert για πρόσωπο, γένια και σώμα 

Η ΕΚΠΛΗΞΗ! Επιλέξτε την αντρική φροντίδα της L’Oreal Paris Men Expert. Με έκπτωση έως - 50%
Pharm 16 free shipping icon
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Με παραγγελίες άνω των 59€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
 2112143503 8:00 - 17:00