Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 59.00€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο.

Close search
Αναζήτηση
BLOG

TOP 10 σαμπουάν για να πάρεις μαζί στις διακοπές!

TOP 10 σαμπουάν για να πάρεις μαζί στις διακοπές!
Το χρησιμοποιούμε σχεδόν κάθε μέρα μετά τη θάλασσα, θέλουμε να προσφέρει ήπιο καθαρισμό, ενυδάτωση, ελαστικότητα και προστασία από τον ήλιο, το αέρα και τη θάλασσα. Θέλουμε πολλά από το σαμπουάν μας το καλοκαίρι που ο ήλιος και οι υψηλές θερμοκρασίες τα ταλαιπωρούν και τώρα μπορούμε να τα έχουμε! Αρκεί να ακολουθήσουμε τα βήματα πρόληψης έγκαιρα επιλέγοντας προϊόντα που προστατεύουν τα μαλλιά από τη ρίζα. 
 
Πότε να ανησυχήσετε! Κάντε το τεστ

Παρατηρήστε το είδωλό σας στον καθρέφτη και εάν δείτε να παρουσιάζουν ένα ή περισσότερα από τα παρακάτω συμπτώματα, τότε πρέπει άμεσα να αναλάβετε δράση!
□ Η λάμψη τους έχει δώσει τη θέση της στη θαμπάδα.
□ Τα μαλλιά πέφτουν άτονα, χωρίς ζωντάνια και όγκο, ακόμα και όταν είναι φρεσκολουσμένα.
□ Είναι «άγρια» στο άγγιγμα.
□ Οι άκρες τους είναι ξεφτισμένες ή με ψαλίδα.
□ Όταν τα χτενίζετε, είναι δύσκολο να τα ξεμπλέξετε, ενώ οι τρίχες είναι τόσο εύθραυστες που στην παραμικρή κίνηση -τράβηγμα     σπάνε.
□ Μόλις στεγνώσουν, αρχίζουν να ηλεκτρίζονται ή να κατσαρώνουν.

ΤΟP σαμπουάν για τη σωστή φροντίδα ειδικά τώρα το καλοκαίρι!

Ευτυχώς σήμερα οι εταιρείες καλλυντικών δημιούργησαν ειδικές σειρές φροντίδας «ενισχυμένες» με αντιηλιακά φίλτρα, θρεπτικούς και επανορθωτικούς παράγοντες που εξασφαλίζουν την υγεία και τη ζωντάνια των μαλλιών. Σαμπουάν με εξειδικευμένη σύνθεση έρχονται να χαρίσουν στα μαλλιά αυτό το κάτι παραπάνω που χρειάζονται την καλοκαιρινή περίοδο!

ΓΙΑ ΔΙΨΑΣΜΕΝΑ ΜΑΛΛΙΑ
1/                 2/

1/ Aussie Miracle Moist Σβήστε τη δίψα των μαλλιών σας με τη σειρά βαθιάς ενυδάτωσης, με έλαιο αυστραλιανών macadamia nut που χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες στην Αυστραλία για τις ενυδατικές του ιδιότητες! 
2/ Dr Organic Tea Tree Shampoo - Ενα απαλό αλλά και έντονα καθαριστικό και επανορθωτικό σαμπουάν, εμπλουτισμένο με Βιολογικό έλαιο Τεϊόδεντρου και Αλόη. Καθαρίζει απαλά μαλλιά και τριχωτό της κεφαλής, αφήνοντας τα άμεσα αναζωογονημένα, ανάλαφρα και ενυδατωμένα. 
 
ΓΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΛΟΥΣΙΜΟ
3/         4/5/
Pharmasept Hygienic Hair Care Daily Shampoo -Το ολοκαίνουργιο απαλό σαμπουάν της Pharmasept (500ml) με Αντλία που χάρη στα συστατικά του προσφέρει απαλό καθαρισμό:χωρίς να διαταράσσεται η φυσιολογική ισορροπία του τριχωτού της κεφαλής, ενυδάτωση, λάμψη και ήπια αντιοξειδωτική δράση.
Apivita Gentle Daily Shampoo -Σαμπουάν Καθημερινής Χρήσης (500ml) ιδανικό για συχνό λούσιμο! Προσφέρει ήπιο καθαρισμό, προλαμβάνει την εμφάνιση ερεθισμών χάρη στα ελληνικά βιολογικά εκχυλίσματα χαμομηλιού και καλέντουλας και χαρίζει απαλά και ελαστικά μαλλιά με βιολογικό μέλι και πανθενόλη.
Frezyderm Every Day Shampoo Σαμπουάν για Καθημερινή Χρήση (200ml) πολύ απαλό που προσφέρει αποτελεσματικό καθαρισμό, προστατεύει το τριχωτό και τα μαλλιά και ενισχύει τη δύναμη και τη λάμψη της τρίχας. Έτσι τα ευαίσθητα, άτονα και αδύναμα μαλλιά αποκτούν λάμψη, όγκο και στιλπνότητα.
 
ΓΙΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑ 2 ΣΕ 1
6/7/
6/ Phyto Phytoplage Shampoo Ενυδατικό Σαμπουάν και μαζί Αφρόλουτρο Για Μετά Τον Ήλιο (200ml). Ολοκληρωμένη περιποίηση που προσφέρει απαλότητα στην επιδερμίδα και βαθιά ενυδάτωση στα μαλλιά. Σημειώστε: Μπορείτε να ξεβγαλθείτε και με θαλασσινό νερό. 
7/ Phyto Plage Apres Soleil Shampooing Rehydratant Hair & Body (200ml) - Φροντίδα 2 σε 1 έτοιμη να μπει στις αποσκευές σας!  

ΓΙΑ ΛΑΜΨΗ – ΔΥΝΑΜΗ - ΘΡΕΨΗ
              
8/Klorane Ylang-Ylang Shampoo Sun Radiance -
Σαμπουάν Θρέψης Μαλλιών (200ml), καθαρίζει απαλά απομακρύνοντας τα κατάλοιπα της αντηλιακής προστασίας, το αλάτι, την άμμο ή το χλώριο, θρέφει εντατικά κι επανορθώνει την ίνα της τρίχας, χαρίζει φως και λάμψη στα μαλλιά. Τα μαλλιά ανακτούν απαλότητα, ελαστικότητα και λάμψη.
 
ΓΙΑ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ - ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ
9/                  10/
9/ Apivita Σαμπουάν Ενυδάτωσης με Υαλουρονικό Οξύ & Αλόη, 250ml Προσφέρει εντατική και σε βάθος ενυδάτωση αποκαθιστώντας τα επίπεδα υγρασίας στο εσωτερικό της τρίχας, με υαλουρονικό οξύ, αλόη και πρωτεΐνες βρώμης.
Προλαμβάνει την ψαλίδα, προστατεύει από τις εξωτερικές επιδράσεις (ρύπανση και styling) χάρη στο σύμπλοκο APISHIELD HS
10/ Natura Siberica Oganic Shop Lavish Αβοκάντο & Μέλι – Σαμπουάν Επανόρθωσης - Απαλότητας - Ζωντάνιας, (280ml)  Το Οργανικό Μέλι είναι υγρός χρυσός, γεμάτος βιταμίνες ώστε να αποκαταστήσει τη λάμψη και να διατηρήσει το φριζάρισμα υπό έλεγχο.Το Οργανικό Αβοκάντο είναι ιδανικό για μαλακώσει τα ξηρά μαλλιά.
Pharm 16 free shipping icon
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Με παραγγελίες άνω των 59€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
 2112143503 8:00 - 17:00