Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 59.00€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο.

Close search
Αναζήτηση
BLOG

Το σπίτι μου; Μυρίζει υπέροχα!

Το σπίτι μου; Μυρίζει υπέροχα!
Μετατρέψτε το σπίτι σας σε μια όαση χαλάρωσης και ευεξίας εκμεταλλευόμενοι ιδέες που δεν κοστίζουν πολύ όμως μπορούν να κάνουν τη διαφορά στην καθημερινότητά σας! 
Νιώστε σαν να είστε στη φύση με φυσικά αρωματικά χώρου που πραγματικά αποτελούν την πλέον εναλλακτική και οικολογική λύση στην ανανέωση και βελτίωση του αέρα στο χώρο σας! Παράλληλα δημιουργήστε μια ρομαντική ατμόσφαιρα με μοναδικά κεριά, αρωματικά από τη σειρά Fleriana Aromatherapy, εκληκτικά στικς, που πραγματικά έφεραν την επανάσταση στην ανανέωση και τον αρωματισμό του χώρου και φυσικά αρωματοποιητές και συσκευές καύσης στις οποίες μπορείτε να προσθέσετε το αγαπημένο σας αιθέριο έλαιο για εξτρα αρωματισμό! 

Πάρτε ιδέες με τα προϊόντα που σας προτείνουμε και κανακέψτε τον εαυτό σας! ΝΑΙ, το χρειάζεστε και ΝΑΙ το αξίζετε!

ΜΥΡΙΣΤΕ... ΚΑΡΥΔΑ!
Aloe+ Colors Aloha In Denim Home & Linen Αρωματικό Spray για το Σπίτι & Υφάσματα με Άρωμα Καρύδα / Monoi 
Αλλάξτε τη διάθεσή σας και την ατμόσφαιρα στον χώρο σας με τη νέα πρόταση αρωματισμού χώρου της Aloe Plus Colors, για άμεσο και έντονο αποτέλεσμα. Ψεκάστε από απόσταση 30cm σε κουρτίνες, ντουλάπες, υφάσματα, αλλά και στον χώρο που επιθυμείτε για να απολαύσετε άμεσα, τα μεθυστικά αρώματα της Aloe Plus Colors.

ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΜΕ...
Treat Me Well Baby Powder Αρωματικό Χώρου με Sticks 

Το design τους δίνει ένα άγγιγμα πολυτέλειας και το άρωμά τους δημιουργεί μια όμορφη και χαλαρή ατμόσφαιρα, κάνοντάς τα την τέλεια προσθήκη σε οποιοδήποτε δωμάτιο. Μπορείτε να επιλέξετε την ένταση του αρώματος από την ποσότητα των sticks που θα τοποθετήσετε ή και να τα αναποδογυρίζετε συχνά για έξτρα μυρωδιά.

ΑΠΟΓΕΙΩΣΤΕ ΤΙΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ με 4 ΠΡΟΙΟΝΤΑ!
Αρωματικό κερί Nuxe με το χαρακτηριστικό άρωμα από τη σειρά Prodigieux Neroli + μαζί για να απογειώσετε τις αισθήσεις Shower Gel, αφρόλουτρο με Άρωμα Νερόλι για στιγμές χαλάρωσης και αισθησιασμού + Dry Oil Ξηρό Λάδι για Πρόσωπο - Σώμα - Μαλλιά, το εμβληματικό προϊόν περιποίησης για θρέψη και επανόρθωση + Η μαγευτική μυρωδιά του Nuxe Prodigieux Neroli σε ένα γυναικείο άρωμα με λουλουδένιες νότες από νερόλι και εσπεριδοειδή.

ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΕΡΙ! 
Apivita Natural Candle Orange, Cedarwood & Clove Φυσικό Κερί με αιθέρια έλαια από Πορτοκαλί, Σανδαλόξυλο & Γαρύφαλο
100% φυσικό κερί με καθαρά αιθέρια έλαια που δημιουργεί μια ζεστή σπιτική ατμόσφαιρα. Αναζωογονεί και τονώνει τις αισθήσεις που οφείλονται στις αναζωογονητικές ιδιότητες του πορτοκαλιού. Εξαλείφει τις κακές σκέψεις και δημιουργεί καλή διάθεση. Πάνω από 50 ώρες χρόνος καύσης.

ΚΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ, ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΑ & ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΑΡΩΜΑΤΑ




Nuxe PROMO Prodigieux Neroli Shower Gel Αφρόλουτρο με Άρωμα Νερόλι 100ml - Dry Oil Ξηρό Λάδι για Πρόσωπο - Σώμα - Μαλλιά 100ml - Le Parfum 15ml - Αρωματικο Κερί 70gr

Apivita Natural Candle Orange, Cedarwood & Clove Φυσικό Κερί με αιθέρια έλαια από Πορτοκαλί, Σανδαλόξυλο & Γαρύφαλο, 235gr


Lavish Care Home Fragrance Pumpkin Spice Spirit Αρωματικό Χώρου με Sticks Κολοκύθα - Βανίλια 100ml

Price Drop Icon
ΠΤΩΣΗ ΤΙΜΗΣ
-9%
1491 Πόντοι
Π.Λ.Τ. 25.95€
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜ. 16.38€
14.91€

Nuxe Prodigieux Candle Αρωματικό Κερί 140gr
Pharm 16 free shipping icon
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Με παραγγελίες άνω των 59€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
 2112143503 8:00 - 17:00