Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 59.00€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο.

Close search
Αναζήτηση
BLOG

Aντρικό grooming! 5 Συμβουλές που θα απογειώσουν τη γοητεία σας!

Aντρικό grooming! 5 Συμβουλές που θα απογειώσουν τη γοητεία σας!
Μέχρι πριν λίγο καιρό όλοι μιλούσαν για τη φροντίδα των μαλλιών και του δέρματος μόνο των γυναικών! Σήμερα, όλα έχουν αλλάζει και παρότι δεν υπάρχει ανταγωνισμός, οι άντρες αποκτούν όλο και περισσότερα προϊόντα για την περιποίηση των μαλλιών και του δέρματος συνεπακόλουθα αναδύονται όλο και περισσότερα μυστικά και συμβουλές που τους αφορούν!

Οι κορυφαίες 5 tips αντρικής περιποίησης

- Καλό το ζεστό νερό αλλά δεν είναι ο καλύτερος φίλος για το δέρμα σας!

Ναι, αφήστε το… πολύωρο ζεστό ντους και μπάνιο που σας (ακόμη και το χειμώνα). Μπορεί το ζεστό νερό να σας χαλαρώνει, όμως κάνει κακό στην επιδερμίδα σας, κι αυτό γιατί αφαιρεί από το δέρμα τα φυσικά του έλαια με αποτέλεσμα οι πόροι να μένουν ανοιχτοί. Καθώς, χειμωνιάζει και ο καιρός είναι ξηρός, αν τελικά χάσετε φυσικά έλαια, θα χρειαστείτε γενναίες ποσότητες ενυδατικής λοσιόν για να αποκαταστήσετε τη βλάβη.
Η ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΜΑΣ: Προτιμήστε να κάνετε πιο σύντομα, χλιαρά ντους με ενυδατικά αφρόλουτρα (όχι σαπούνια)

- Δεν είναι όλα τα προϊόντα ίδια και το ξύρισμα έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες

Οι συμβουλές περιποίησης που αφορούν την αντρική επιδερμίδα μετά το ξύρισμα είναι δικαιολογημένα πολλές. Ωστόσο πολλοί άντρες δεν προσέχουν στην επιλογή των κατάλληλων προϊόντων, όσον αφορά την περιποίηση της γενειάδας τους αλλά και όλων των προϊόντων που συμπληρώνουν το αντρικό grooming.
Η ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΜΑΣ: Μην επενδύετε σε προϊόντα που χρησιμοποιεί η σύζυγος ή η σύντροφός σας! Οσο κι εάν ταιριάζουν σ΄ εκείνη δεν έχετε τις ίδιες ανάγκες. Αντ 'αυτού, επενδύστε σε ένα υπέροχο σετ περιποίησης γενειάδας για άνδρες για πιο ήπιο αλλά αποτελεσματικό ξύρισμα και σε προϊόντα σχεδιασμένα που βοηθούν στην επανόρθωση της επιδερμίδας μετά το ξύρισμα.

- Τα γένια θέλουν περιποίηση!

Τα γένια δίνουν έναν «αέρα» αρρενωπότητας, όμως όποιος τα έχει χρειάζεται και… χτένια! Που σημαίνει ότι, όσο σας αρέσει να μεγαλώνετε τα γένια, άλλο τόσο πρέπει να έχετε κατά νου την περιποίηση που ακολουθεί για τη διατήρησή τους. 
Η ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΜΑΣ:  Οι πιο αποτελεσματικές και εύκολες συμβουλές περιποίησης γενειάδας  περιλαμβάνουν λέξεις όπως: έλαια γενειάδας και κοπτικά. (δοκιμάστε τη μηχανή κουρέματος για γένια Gilette King C. για να δημιουργήσετε εύκολα το δικό σας στιλ!

- Ενυδατική,  scrub, λοσιόν για μετά το ξύρισμα είναι διαφορετικά προϊόντα…

Ενώ φαίνεται ότι όλα τα παραπάνω προϊόντα κάνουν τα ίδια πράγματα, δεν είναι έτσι. Ήρθε ο καιρός λοιπόν να μάθετε τι είναι και τι μπορούν να κάνουν για εσάς το καθένα ξεχωριστά.  Ακολουθήστε μια απλή ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας, που συμπεριλαμβάνει βασικά βήματα όπως: καθαρισμός, απολέπιση, τόνωση και ενυδάτωση κι έτσι θα αποκτήσετε άψογη επιδερμίδα όλο το χρόνο.
Η ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΜΑΣ: Επιλέξτε αναγνωρισμένα και καλής ποιότητας προϊόντα που ταιριάζουν στον τύπο της επιδερμίδας σας!

- Τα πόδια ενός άντρα «μαρτυρούν» πολλά!

Κλεισμένα μέσα σε παπούτσια τα πόδια των αντρών δεν είναι ορατά, οπότε έχουν έτοιμο το άλλοθι όταν τους ρωτάς, γιατί αγνοούν τη φροντίδα τους. Ίσως, όμως δεν γνωρίζουν πόσο σημαντική είναι η περιποίηση των ποδιών πλευράς υγιεινής και επιπλέον δεν έχουν ενημερωθεί ότι συγκριτικά με τις γυναίκες οι άντρες αντιμετωπίζουν τα περισσότερα προβλήματα στα κάτω άκρα.
Η ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΜΑΣ: Εφαρμόστε μια ενυδατική κρέμα ή σε μια κρέμα ανάπλασης για σκασμένες φτέρνες κάθε βράδυ πριν από τον ύπνο, αλλάζετε συχνά τις κάλτσες σας και κάνετε θεραπεία σε ποδολόγο, όταν υπάρχει πρόβλημα.

ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΣΗ!

Το μυστικό για μια υγιή γοητευτική επιδερμίδα βρίσκεται στις καλές συνήθειες όσον αφορά στην περιποίησή της αλλά και στον τρόπο ζωής και διατροφής. Πίνετε λοιπόν αρκετό νερό, φροντίστε να τρώτε υγιεινά, μειώστε τη ζάχαρη και την καφεΐνη και επενδύστε στα σωστά αντρικά προϊόντα περιποίησης . Σίγουρα δεν θα είναι εύκολο στην αρχή όμως βλέποντας το αποτέλεσμα, το grooming θα γίνει προτεραιότητά σας!

Για περισσότερες συμβουλές περιποίησης για άνδρες επισκεφτείτε το blog του Pharm16.gr

Μείνετε συντονισμένοι για να διαβάσετε τα «μυστικά» προϊόντα για άντρες με γενειάδα, που θα απογειώσουν τη γοητεία σας!
Pharm 16 free shipping icon
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Με παραγγελίες άνω των 59€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
 2112143503 8:00 - 17:00