Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 59.00€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο.

Close search
Αναζήτηση
BLOG

Sneakers! To καλύτερο δώρο για... μεγάλα βαφτιστήρια!

Sneakers! To καλύτερο δώρο για... μεγάλα βαφτιστήρια!
Τι κι αν τα βαφτιστήρια σας μεγάλωσαν και σταματήσατε καιρό τώρα να αγοράζετε λαμπάδα, σοκολατένιο αβγό και τσουρέκι… Εσείς νιώθετε να σας λείπει εκείνη η χαρά που ζωγραφιζόταν στο προσωπάκι τους! Αναβιώστε την λοιπόν! Ζήστε εσείς τα όμορφα συναισθήματα της νονάς και τα ενήλικα πλέον βαφτιστήρια σας, τη χαρά του δώρου σας! Ο τρόπος απλός και πολλαπλά αποτελεσματικός! Χαρίστε τους τα πιο βολικά και trendy sneakers που σίγουρα θα λατρέψουν!

Συνδυάζουν μοναδικά το στυλ με την άνεση, είναι ειδικά σχεδιασμένα για άνετο και εύκολο βάδισμα και το ανατομικό πέλμα που είναι πολύ εύκαμπτο από αφρώδες υλικό και καουτσούκ, προστατεύει τα πόδια προσδίδοντας αίσθηση άνεσης και απορρόφησης κραδασμών! Ανακαλύψτε τα νέα ανατομικά παπούτσια και γνωρίστε τα μυστικά της επιλογής τους ανάλογα με τον τύπο τους! Γιατί τα παπούτσια δεν πρέπει απλώς να καλύπτουν το πόδι, αλλά να το προστατεύουν και να το υποστηρίζουν για να στηρίζει σωστά ολόκληρο το σώμα.
Μην χάνετε χρόνο λοιπόν, συμβουλευτείτε τον οδηγό μας και ξεκινήστε σήμερα κιόλας τις αγορές σας από το pharm16.gr το online φαρμακείο για εγγυημένα σωστές επιλογές με την πιο μεγάλη ποικιλία σε ανατομικά παπούτσια από τις πλέον αξιόπιστες εταιρείες της αγοράς! 
 
Sneakers: Το καλύτερο δώρο!
ΓΝΩΡΙΣE το παπούτσι με ανατομικό πάτo που «θυμάται»
Είναι κομψά, έχουν μαλακό και άνετο πέλμα, ταιριάζουν γάντι στα κουρασμένα και ταλαιπωρημένα πόδια και διαθέτουν την τέλεια τεχνολογία! Είναι η τεχνολογία Memory Cushion με τις ειδικές σόλες από αφρώδες υλικό που εξασφαλίζουν ομοιόμορφη κατανομή της πίεσης του ποδιού!  Ανακαλύψτε την στα αθλητικά sneakers νέας γενιάς που δεν μένουν μόνο στην προστασία από κραδασμούς αλλά επενδύουν στην καλύτερη κατανομή των πελματιαίων πιέσεων μαζί με την ευκαμψία και την ελαφρότητα. Στα συν και η αντιολισθητική τους σόλα που μειώνει τον κίνδυνο να γλιστρήσετε και να πέσετε.
 
Scholl Freedom Laces White Memory Cushion, με την τεχνολογία που εγγυάται μέγιστη υποστήριξη στο περπάτημα και ομοιόμορφη Κατανομή Της Πίεσης Του Ποδιού. Με ειδικό πιάσιμο στο πίσω μέρος και τη γλώσσα για πιο εύκολη εφαρμογή. Υλικό που "αναπνέει", αποσπώμενο πάτο, πολύ ελαφρύ, μόλις 160gr, με κορδόνια για καλύτερη προσαρμοστικότητα!

Τα Scholl Freedom Laces Black-Multi- Είναι μοντέρνα αθλητικά ανατομικά παπούτσια με πλεκτή σχεδίαση που αναπνέει και ελαφριά 3D σόλα κατάλληλα για όλες τις ώρες!
Η ειδικά σχεδιασμένη σόλα με τεχνολογία Memory Cushion, προσαρμόζεται στη φυσική ανατομία του ποδιού, διανέμοντας την πίεση στο πέλμα. Έτσι τα πόδια σας παραμένουν ξεκούραστα για ώρες.
 
Scholl - Charlize Ασημί- Βοηθάει στην ανακατανομή των πιέσεων που ασκούνται στο πέλμα κατά το βάδισμα, στην αποσυμπίεση του ποδιού μειώνοντας τη μέση πίεση που του ασκείται, προσδίδει αίσθηση άνεσης, απορρόφησης κραδασμών και απαλής υποστήριξης που γίνεται αντιληπτή σε κάθε βήμα. Δίνει την αίσθηση μεγαλύτερης ευκινησίας κατά το περπάτημα!

                 
Tα Scholl Wind Step είναι λατρεμένα! Σε μοναδικά χρώματα από μαύρο, ασημί, μοβ, χρυσό, γκρι, μπεζ, λευκό, μπλε και εκπληκτικό μπλε σκούρο θα γίνουν αγαπημένα. Βασισμένα στην τεχνολογία Memory Cushion της Scholl, καταφέρνουν να προλαμβάνουν και να μειώνει τον πελματιαίο πόνο κάτω από την πτέρνα. Και φυσικά βοηθούν στην ανακατανομή των πιέσεων που ασκούνται στο πέλμα κατά το βάδισμα.
Pharm 16 free shipping icon
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Με παραγγελίες άνω των 59€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
 2112143503 8:00 - 17:00