Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 59.00€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο.

Close search
Αναζήτηση
BLOG

Τα σανδάλια που ταιριάζουν στο… ζώδιό σου! Α' ΜΕΡΟΣ

Τα σανδάλια που ταιριάζουν στο… ζώδιό σου! Α ΜΕΡΟΣ
Το καλοκαίρι θέλεις ρούχα ανάλαφρα που προσδίδουν άνεση! Και φυσικά η γκαρνταρόμπα απαιτεί τουλάχιστον ένα ζευγάρι σανδάλια. Πριν λοιπόν μπείτε στον πειρασμό να αναζητήσετε στο Instagram τις τελευταίες τάσεις, γιατί να μην ελέγξετε το ωροσκόπιό σας; Ναι, οι αστρολόγοι μπορούν να καθορίσουν το ιδανικό σανδάλι για εσάς  με βάση το ζώδιό σας. Ενημερωθείτε και αναζητήστε τα top ανατομικά σανδάλια για το Kαλοκαίρι 2023 στο Pharm16.gr - το μεγαλύτερο online φαρμακείο που υπερέχει με… διαφορά!

Κριός! Λάμψη με σανδάλια σκέτο κόσμημα!


Τολμηρός και περιπετειώδης, ο Κριός λατρεύει να ξεχωρίζει μέσα σε ένα πλήθος και σαν πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου επιζητούν τη λάμψη! Επιλέξτε λοιπόν σανδάλια με μεταλλικές ή άλλες λεπτομέρειες που αναγάγουν τα παπούτσια σας σε… κόσμημα!

Το ανατομικό πέδιλο Scholl Klio με Τεχνολογία: Gelactiv με ύψος τακουνιού 4,5cm και το ασημί και ανατομικό Scholl KIEL είναι ιδανικά για τη γυναίκα Κριό!

Ταύρος: Δερμάτινα και με άνεση

Πρακτικοί και αξιόπιστοι, οι Ταύροι εκτιμούν την άνεση και την ποιότητα. Ναι, αυτό το προσγειωμένο ζώδιο προτιμά χαμηλών τόνων καλοκαιρινές εμφανίσει με πρακτικά σανδάλια χωρίς περιττά λουράκια και πολύπλοκες λεπτομέρειες. Απλώς μπαίνουν εύκολα και συνδυάζουν την άνεση  με την κομψότητα.

Ιδανικό για εσάς το Scholl Gandia 2.0 Grey Ανατομικό Σανδάλι με τεχνολογία Bioprint, Suede με ύψος τακουνιού: 4cm 

Δίδυμοι! Πέδιλο ή και αθλητικό trendy & ανατομικό!

Είναι οι χαμαιλέοντες του ζωδιακού κύκλου αφού αλλάζουν συχνά γνώμη και στιλ. Ετσι λοιπόν το σανδάλι που θα επιλέξει μια Δίδυμος θα πρέπει να μπορεί να φορεθεί με οτιδήποτε και σε οποιαδήποτε περίσταση! Κι επειδή η γυναίκα Δίδυμος είναι δραστήρια αλλά όχι να φτάνει σε υπερβολές, επιλέγει σανδάλια που μπορεί να φορέσει σε καθημερινή βάση στη βόλτα αλλά και στο μπάρμπεκιου που είναι καλεσμένη, χωρίς να χρειάζεται να γυρίσει σπίτι για να αλλάξει!

Σας ταιριάζουν όλα! Scholl Lara White  Γυναικεία Σανδάλια με ανατομικό πάτο Bioprint® Technology, φυσικό φελλό και καουτσούκ που διασφαλίζει την άριστη ποιότητα του ανατομικού πάτου. Ιδανικό για τη γυναίκα δίδυμο και το Free Style αθλητικό ανατομικό παπούτσι της Scholl με memory cushion, αλλά και τα άνετα Scholl corfu σε μοναδικά χρώματα!

Καρκίνος! Ανεση και οικολογία!

Ο Καρκίνος βρίσκει γαλήνη στη θαλπωρή και την ασφάλεια, στο συναίσθημα και το σπίτι! Θέλει λοιπόν ένα τύπο σανδαλιού που θα παρέχει περισσότερη υποστήριξη και άνεση, σταθερότητα και ει δυνατόν οικολογικά. Με δυο λόγια σανδάλια που μπορούν να φορεθούν στην παραλία, στα σοκάκια του νησιού ή για χαλάρωση στο σπίτι, την αγαπημένη δραστηριότητα του Καρκίνου!

Η Greeny Malaren είναι το πιο πρόσφατο μοντέλο από την Scholl και σίγουρα σας ταιριάζει! Εδώ σε χρώμα Lime. Πρόκειται για ένα παπούτσι κατασκευασμένο από οικολογικά υλικά, καθώς και από ανακυκλωμένο πλαστικό που συλλέγεται με τον καθαρισμό των ωκεανών. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ! Ποιο χρώμα βερνίκι νυχιών ταιριάζει στο ζώδιό σου;

Λέων! Κομψά, εντυπωσιακά και ανατομικά!

Σίγουρη για τον εαυτό της αλλά και χαρισματική η εκπρόσωπος αυτού του ζωδίου λατρεύει βρίσκεται στο προσκήνιο ενώ παραμένει το δίχως άλλο κομψή. Θέλει όλοι να προσέξουν τα πόδια της και σε  αντίθεση με κάποια άλλα ζώδια, λατρεύει τα πάρτι και δεν έχει κανένα πρόβλημα να χορεύει όλη τη νύχτα!


Ιδανικό για εκείνη το ανατομικό σανδάλι Scholl Sharon Flip-Flop Beige με στρας, πάτο από φυσικό φελλό και καουτσούκ, συμβάλει στην ευθυγράμμιση των ποδιών και τη διατήρηση της σωστής τους θέσης κατά το βάδισμα, με αποτέλεσμα το σώμα να έχει σωστή στάση και να μην επιβαρύνονται τα γόνατα. 

Παρθένος! Ανεση και προστασία από κραδασμούς!

Αν ξέρετε ένα πράγμα για τους Παρθένους, μάλλον είναι ότι είναι οι τελειομανείς του ζωδιακού κύκλου. Και αυτή η προσοχή στη λεπτομέρεια δεν χωρά αμφισβητήσεις όταν πρόκειται για τις ενδυματολογικές τους επιλογές. Η σεμνή Παρθένος λοιπόν αναζητά την κομψότητα μέσα από  διαχρονικά κομμάτια που θα τονίσουν  την αίσθηση του στυλ τους. Αυτό το ζώδιο μπορεί να επενδύσει σε ένα διαχρονικό δερμάτινο ζευγάρι που θα εξασφαλίσει την αξία των χρημάτων τους.

Για τη γυναίκα Παρθένο ιδανική σειρά αποτελεί αυτή της Scholl Plexy Sandal Black σανδάλια με τεχνολογία Technogel που κάνει το περπάτημα ευκολότερο, ανατομικό πάτο Gelactiv® Technology που απορροφά τους κραδασμούς.

Mείνετε συντονισμένοι για να διαβάσετε το Β' μέρος του αφιερώματός μας με τα υπόλοιπα ζώδια! 
Pharm 16 free shipping icon
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Με παραγγελίες άνω των 59€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
 2112143503 8:00 - 17:00