Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 59.00€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο.

Close search
Αναζήτηση
BLOG

Τα Χριστούγεννα βγαίνουμε έξω! Ιδέες για βόλτα...

Τα  Χριστούγεννα βγαίνουμε έξω! Ιδέες για βόλτα...
Φορέστε τα γιορτινά σας και αφεθείτε στη μαγεία των Χριστουγέννων! Όλη η Αθήνα είναι μια γιορτή με παραστάσεις, εκδηλώσεις για μικρά και μεγάλα παιδιά και μπόλικη διασκέδαση!

Ανήμερα Χριστούγεννα πάμε Μέγαρο Μουσικής...

... για να δούμε την Σταχτοπούτα με τα μπαλέτα  του Μόντε Κάρλο! Η περίφημη χορευτική ομάδα του Πριγκιπάτου του Μονακό στην πιο εντυπωσιακή εκδοχή της Σταχτοπούτας, του αγαπημένου παραμυθιού των παιδικών μας χρόνων! Που: Αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη. Πότε: 25, 27/12, στις 20:00. 26, 28 και 29 στις 17:00 και 26, 29 στις 21:00

Παραστάσεις με Βιολί, τσέλο & πιάνο στο Χριστουγεννιάτικο χωριό στο Γκάζι

Ανήμερα σήμερα Χριστούγεννα το πρόγραμμα περιλαμβάνει στις 12:30 Soul n passion - ντουετο εγχορδων βιολι/τσελο, 13:30 «Μια Χριστουγεννιάτικη περιπέτεια» - θεατρική παράσταση, 14:30 Δuo Λilith - μουσική παρουσίαση με κλασικό ήχο -τσέλο/πιάνο, 15:30 «Οι διακοπές των Καλικάντζαρων» - θεατρική παράσταση, 16:30 «Το κάλαντο» μουσικοθεατρική παράσταση, 17:30 «Η Χριστουγεννιάτικη έκπληξη του Καραγκιόζη»,18:00-20:00 Ξυλοπόδαροι (εκτός κεντρικής σκηνής).

Ξενάγηση στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος & βόλτες στο Παγοδρόμιο

Η περιήγηση ακολουθεί διαδρομή που περιλαμβάνει συνεχές περπάτημα στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος για περίπου 1 χλμ. Πότε: Ραντεβού στις 15.45, Σημείο συνάντησης: Κέντρο επισκεπτών (Ευριπίδου & Δοϊράνης, Καλλιθέα). Αν παλι δεν θέλετε να περπατήσετε τώτε στην καρδιά του Χριστουγεννιάτικου Κόσμου του ΚΠΙΣΝ βρίσκεται  και το παγοδρόμιο επάνω στο Κανάλι, μπροστά από τη στολισμένη Αγορά. Φορέστε τα παγοπέδιλά σας και διασκεδάστε από τις 10 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ.

Στο παγωμένο βασίλειο του Santa Claus Kingdom στο MEC Παιανίας

Στο Χριστουγεννιάτικο Πάρκο μικροί και μεγάλοι μπορούμε να ζήσουμε την πιο Μαγική Χριστουγεννιάτικη ιστορία και να απολαύσουμε αμέτρητα παιχνίδια με ΕΝΑ μόνο εισιτήριο! Ο τεράστιος στεγασμένος χώρο, 13.000 τ.μ., που μένει ανεπηρέαστος από τις κλιματολογικές συνθήκες συνδυάζει τη χριστουγεννιάτικη, παραμυθένια ατμόσφαιρα με αμέτρητα παιχνίδια, δημιουργικά και μουσικά εργαστήρια, παιδικές παραστάσεις, Μάγους με απίθανα κόλπα, face painting, αλλά και Χριστουγεννιάτικη Αγορά.

Christmas Train Tunes στο Τρένο στο Ρουφ!

Στις 25 & 26 Δεκεμβρίου η Αμαξοστοιχία-Θέατρο το Τρένο στο Ρουφ και οι Dilemma μας υποσχονται δυο υπέροχες εορταστικές βραδιές στο μοναδικό σκηνικό του Μουσικού Βαγονιού Orient Express. Παραδοσιακά κάλαντα και γνωστές χριστουγεννιάτικες μελωδίες φιλτράρονται από το ντουέτο των Dilemma και διασκευάζονται με κέφι και μουσική διάθεση για σαξόφωνο, κιθάρα, πιάνο και φωνές. Πότε: 21:30,  Γενική Είσοδος:14€ (Προαιρετικά κρασί: 3,5 € / ποτό: 6€ / φαγητό από 4€)
Pharm 16 free shipping icon
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Με παραγγελίες άνω των 59€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
 2112143503 8:00 - 17:00