Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 59.00€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο.

Close search
Αναζήτηση
BLOG

Τελικά, το μέγεθος... μετράει;

Τελικά, το μέγεθος... μετράει;
Βάλαμε τις θεωρίες περί μεγέθους του πέους, περί ερωτικής επιθυμίας, οργασμού και σεξ στο …μικροσκόπιο, αναζητήσαμε τους μύθους, βρήκαμε τις αλήθειες, βάλαμε τα πράγματα στη θέση τους και ιδού τα συμπεράσματά μας!

ΜΥΘΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΞ

# ΜΥΘΟΣ! Το μέγεθος του πέους παίζει ρόλο στην ευχαρίστηση!

Η ικανοποίηση δε μετριέται …σε εκατοστά! Πρόκειται για έναν μύθο που έχει τις ρίζες του στο πρόβλημα που έχουν οι άντρες με την εικόνα του σώματός τους. Πάντα θα υπάρχουν κάποιοι που θα αναμετρούν γυμνοί στον καθρέφτη το επίμαχο σημείο ή θα ρίχνουν πλάγια βλέμματα στους άλλους άνδρες, σε αποδυτήρια και ντους, κάνοντας αστραπιαίες συγκρίσεις. Δυστυχώς επηρεασμένοι από κοινούς μύθους διαμορφώνουν μη ρεαλιστικές προσδοκίες και αντιλήψεις, όσον αφορά το «φυσιολογικό» μέγεθος του πέους. Και δυστυχώς αυτή η αντίληψη που συνοδεύει την εικόνα σώματος είναι που επηρεάζει τη σεξουαλική λειτουργία, κυρίως μέσα από τις σκέψεις που κυριαρχούν κατά τη διάρκεια της επαφής - όταν, δηλαδή, οι ανησυχίες για το σώμα είναι τόσο έντονες, που διασπούν την προσοχή από τα σεξουαλικά ερεθίσματα, τότε είναι πολύ πιθανή η μείωση της ικανοποίησης και η εμφάνιση δυσλειτουργίας, αναφέρουν οι ειδικοί από το ΙΜΟΠ (Ινστιτούτο Μελέτης Ουρολογικών Παθήσεων).  Σύμφωνα με τους ειδικούς, οι παράγοντες που επηρεάζουν το μήκος του πέους είναι  πολλοί. Πάντως ο μέσος όρος του πεους σε στύση κυμαίνεται από 11 έως 15 εκ. (για τη λευκή φυλή είναι τα 13 εκ). Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το πώς αντιλαμβανόμαστε την εικόνα του σώματός μας επηρεάζει κατά πολύ την σεξουαλική μας ικανοποίηση και μάλιστα κατά πολύ περισσότερο και από τα αντικειμενικά σωματικά χαρακτηριστικά!       

# ΑΛΗΘΕΙΑ! Ο άνδρας ερεθίζεται από μια λεπτομέρεια. Η γυναίκα από το σύνολο.

Οι  άνδρες διεγείρονται εύκολα κοιτώντας ορισμένα σημεία του γυναικείου σώματος. Εστιάζουν σε μια λεπτομέρεια, στα χέρια, στους γλουτούς, στο εσώρουχο, ακόμα και στη γόβα μιας γυναίκας. Στην ερώτηση «τι σου αρέσει σε μια γυναίκα» ο άνδρας θα απαντήσει το στήθος, τα οπίσθιά της, ενώ μια γυναίκα θα αναφερθεί στο κορμί του γενικά, στη φωνή ή στο άρωμά του. Ο γυναικείος πόθος 
τροφοδοτείται από το ανδρικό βλέμμα όταν πέφτει πάνω της. Σε μια ερωτική προσέγγιση λοιπόν η γυναίκα επενδύει στην ατμόσφαιρα που έχει δημιουργηθεί και αυτή είναι τελικά που θα ξυπνήσει μέσα της την ιδέα της πιθανής σεξουαλικής  επαφής.

#ΜΥΘΟΣ! Ο άντρας πρέπει πάντα να οδηγεί τη γυναίκα σε οργασμό

Σίγουρα ο άντρας συμβάλλει στην ευχαρίστηση της γυναίκας στη διάρκεια της ερωτικής πράξης, ωστόσο δεν έχει τον απόλυτο έλεγχο της κατάστασης! Υπάρχουν ένα σωρό άλλοι παράγοντες που επηρεάζουν τη γυναικεία ευχαρίστηση – από τη σωματική κούραση (δηλαδή πόσο ξεκούραστη είναι η γυναίκα), εως την εικόνα που έχει για το σώμα της (πόσο γνωρίζει τι της αρέσει και πόσο άνετα νιώθει να το δείξει στο σύντροφό της κ.ά). Στην ουσία λοιπόν, δεν υπάρχει κανόνας, αφού κάθε άνθρωπος αντιδρά διαφορετικά στο θέμα ευχαρίστηση. Το κυνήγι του οργασμού, η επικέντρωση σε αυτόν και όλη η επίμονη προσπάθεια για την επίτευξή του, όχι μόνο δεν φέρνει αποτέλεσμα, λένε οι ειδικοί, αλλά αντίθετα μπορεί να μειώσουν την ευχαρίστηση και των δύο συντρόφων, έως και να καταστρέψουν τη σεξουαλική σχέση.

Αναζητήστε στο Pharm16.gr  πολύτιμα βοηθήματα που πραγματικά αναβαθμίζουν την ερωτική σας ζωή! 
Bιταμίνες και συμπληρώματα διατροφής ειδικά σχεδιασμένα για την τόνωση της σεξουαλικής υγείας της γυναίκας αλλά και του άντρα (όπως συμπληρώματα διατροφής πχ  η L- Αργινίνη - συχνά χαρακτηρίζεται ως το "φυσικό Viagra"-, η Pοδιόλα- βοηθά στην τόνωση της ψυχικής διάθεσης αυξάνοντας έτσι την ερωτική επιθυμία-, και το Μάκα- που αυξάνει την ενεργητικότητα και τη σεξουαλική διάθεση. Και φυσικά μην ξεχνάτε: ασφαλές σεξ σημαίνει προφύλαξη! Απολαύστε τον έρωτα χωρίς απρόοπτα, με τη σωστή χρήση του προφυλακτικού!

Διαβάσετε περισσότερα άρθρα σχετικά με το σεξ στο pharm16.gr/blog

* Οι πληροφορίες του άρθρου χρησιμεύουν ως συμπλήρωμα της γενικότερης ενημέρωσής σας και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τις εξειδικευμένες συστάσεις και συμβουλές των ειδικών.

Pharm 16 free shipping icon
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Με παραγγελίες άνω των 59€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
 2112143503 8:00 - 17:00