Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 59.00€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο.

Close search
Αναζήτηση
BLOG

Τι να προσέχεις όταν αγοράζεις αντηλιακό!

Τι να προσέχεις όταν αγοράζεις αντηλιακό!
Οι ανάγκες της επιδερμίδας του προσώπου αλλάζουν από τον Μάρτιο και μετά. Αν λοιπόν δεν έχετε ακολουθήσει τη συμβουλή των ειδικών να φοράτε αντηλιακό όλο το χρόνο, τώρα επιβάλλεται να ξεκινήσετε! Και μπορεί ο ζωοδότης ήλιος να φτιάχνει τη διάθεση, να συντελεί στην παραγωγή της βιταμίνης D και να χαρίζει υπέροχο μπρούτζινο χρώμα, όμως η αλόγιστη έκθεση και χωρίς προστασία κρύβει πολλούς κινδύνους.

Όταν ο ήλιος δείχνει τα… δόντια του

Η υπεριώδης ακτινοβολία του ήλιου είναι η βασική αιτία γήρανσης του δέρματος. Με την πολύωρη έκθεση και μάλιστα, χωρίς την προστασία ενός αντηλιακού προϊόντος, κινδυνεύουμε και από τη λεγόμενη φωτογήρανση, της οποίας η βλάβη δεν γίνεται άμεσα αντιληπτή και εμφανής στο δέρμα, παρά έπειτα από 10 έως και 40 χρόνια – με τα πρώτα σημάδια της να εμφανίζονται στην επιδερμίδα από τα 30 χρόνια μας και μετά. Η επιδερμίδα γίνεται ξηρή και άγρια, εμφανίζονται ρυτίδες και λεπτές γραμμές λόγω της απώλειας κολλαγόνου και ελαστίνης, το δέρμα αρχίζει να χαλαρώνει και δημιουργούνται πανάδες και δυσχρωμίες.

Κάνε τον ήλιο φίλο σου! Δες πως θα επιλέξεις αντηλιακό!

Ευτυχώς, χάρη στην εξέλιξη της τεχνολογίας και της κοσμετολογίας, η γκάμα των αντηλιακών προϊόντων για το πρόσωπο είναι μεγάλη. Επιλέξτε λοιπόν αντηλιακά που …

... έχουν απαλή υφή και απορροφώνται αμέσως, χωρίς να αφήνουν ίχνος γυαλάδας ακόμη και στις πιο λιπαρές επιδερμίδες.
... δεν προσφέρουν απλώς προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία του ηλίου, αλλά επιπλέον είναι εμπλουτισμένα με βιταμίνες, αντιοξειδωτικές ουσίες, ενυδατικά και καταπραϋντικά συστατικά (αυτό και μόνο τα καθιστά και προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας, αφού την προστατεύουν από την πρόωρη γήρανση και την αφυδάτωση.
... ταιριάζουν και είναι κατάλληλα με βάση τον τύπο του δέρματός σας. Στο pharm16.gr θα βρείτε αντηλικακά για κανονικό & ευαίσθητο δέρμα, για δέρμα με κοκκινίλες & ευρυαγγείες, για το λιπαρό και ξηρό δέρμα καθώς και για το δυσανεκτικό & ατοπικό δέρμα. Επίσης, όσο πιο ανοιχτόχρωμη και λεπτή η επιδερμίδα, τόσο μεγαλύτερος πρέπει να είναι και ο δείκτης αντηλιακής προστασίας (SPF). Όσο πιο ευαίσθητη, τόσο πιο εμπλουτισμένη η αντηλιακή με ενισχυτικούς παράγοντες.

Η σωστή χρήση του κατάλληλου αντηλιακού εξασφαλίζει και το αποτέλεσμα!

  • Απλώστε το προϊόν περίπου 15 λεπτά προτού εκτεθείτε στον ήλιο – χωρίς να ξεχνάτε τη μύτη, τις άκρες των χειλιών  το λαιμό, το ντεκολτέ καθώς και τα χέρια που και αυτά απειλούνται από τη φωτογήρανση και επιπλέον είναι αδιάψευστοι μάρτυρες της ηλικίας μας.
  • Η αντηλιακή κρέμα προσώπου μπαίνει πάντα τελευταία, δηλαδή πάνω από την κρέμα ημέρας ή την ενυδατική.
  • Αν νιώθετε την ανάγκη για πρόσθετη κάλυψη, επιλέξτε αντηλιακή προσώπου με χρώμα, καθώς και make up με αντηλιακό δείκτη προστασίας.
  • Μην εμπιστεύεστε αντηλιακά που έχουν περισσέψει από προηγούμενα καλοκαίρια, καθώς τείνουν να χάνουν τη δραστικότητά τους.

Aναζητήστε στο pharm16.gr  καθώς και στις προθήκες του φυσικού φαρμακείου την πιο μεγάλη κι ολοκληρωμένη σειρά αντηλιακών προϊόντων και το κυριότερο; Σε πραγματικά προνομιακές τιμές!
Pharm 16 free shipping icon
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Με παραγγελίες άνω των 59€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
 2112143503 8:00 - 17:00