Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 59.00€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο.

Close search
Αναζήτηση
BLOG

Τι πρέπει να περιέχει το φαρμακείο των διακοπών;

Τι πρέπει να περιέχει το φαρμακείο των διακοπών;
Tο καλοκαίρι είναι εδώ και ο Αύγουστος ο αγαπημένος μήνας διακοπών! Καποιοι έχουν ήδη ετοιμάσει τις βαλίτσες με τα απαραίτητα και περιμένουν πώς και πώς για να επιβιβαστούν στο πλοίο ή το αεροπλάνο και να απολαύσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές! Όμως επειδή μπορεί να εμφανιστούν και απρόοπτα περιστατικά καλό θα ήταν να έχουμε εξοπλίσει το φαρμακείο των διακοπών μας με όλα τα απαραίτητα.

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε όλα όσα πρέπει να περιέχει ένα οργανωμένο νεσεσέρ διακοπών:

Προϊόντα αντικουνουπικής προστασίας
Δοκιμάστε τα καινοτόμα αντικουνουπικά προϊόντα της σειράς Fleriana από εκχυλίσματα λουλουδιών που σας προστατεύουν φυσικά και αποτελεσματικά!

Αντηλιακά
Ισχυρή αντηλιακή προστασία αλλά και υπέροχο μαύρισμα προσφέρουν τα προϊόντα της αντηλιακής σειράς Inalia. Παρέχουν υψηλή αντηλιακή προστασία από την UVA & UVB ακτινοβολία. Περιέχουν υαλουρονικό οξύ, Βιταμίνες D & E και εκχύλισμα από φύλλα ελιάς. Όσον αφορά το after sun δοκιμάστε το After Sun Cooling Gel Face & Body Inalia που περιέχει εκχυλίσματα βρώμης και φραγκόσυκου που προσφέρουν ενυδατική, καταπραϋντική και αντιφλογιστική δράση.

Και για το ταξίδι;

Ιδανικό είναι το Travel Joy της Power Health το οποίο είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει σκόνη από ρίζα τζίντζερ και καταπολεμά αποτελεσματικά της ναυτίας.

Μην ξεχάσετε το τσιμπιδάκι φρυδιών!

Μπορεί να φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο για να βγάλετε αγκάθια από αχινούς ή κεντρί μέλισσας.

Για τους τραυματισμούς...

Επίσης, για την καλύτερη αντιμετώπιση πιθανών τραυματισμών μπορείτε να έχετε μαζί σας βαμβάκι, οξυζενέ, ιώδιο και αποστειρωμένες γάζες, υποαλλεργικούς αυτοκόλλητους μικροεπιδέσμους, υποαλλεργικές αυτοκόλλητες ταινίες, αντιβιοτική σκόνη και αλοιφή.

Έχοντας όλα τα παραπάνω είστε έτοιμοι να απολαύσετε αμέριμνοι τις καλοκαιρινές σας διακοπές χωρίς να ανησυχείτε για τα απρόοπτα περιστατικά!
Pharm 16 free shipping icon
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Με παραγγελίες άνω των 59€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
 2112143503 8:00 - 17:00