Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 59.00€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο.

Close search
Αναζήτηση
BLOG

Τονώστε πόδια και κοιλιακούς σε 5’

Τονώστε πόδια και κοιλιακούς σε 5’
Αρκούν 5 λεπτά για να νιώσετε ευεξία και να τονώσετε τα πόδια και τους κοιλιακούς σας ακόμα και όταν κάθεστε στο γραφείο. Πώς; Διαβάστε παρακάτω!
Τώρα με την ισομετρική γυμναστική που σας επιτρέπει να γυμνάζεστε, σχεδόν χωρίς να κινηθείτε μπορείτε να απολαύσετε μοναδικά οφέλη και μάλιστα κάνοντας απλώς μια μικρή παύση – ένα διάλειμμα στη γεμάτη υποχρεώσεις καθημερινότητά σας!  Σε 6 μόλις δευτερόλεπτα, τόσο διαρκεί κάθε άσκηση, μπορείτε να αυξήσετε τη δύναμη των μυών κατά 5% την εβδομάδα, υποστηρίζουν οι ειδικοί της ισομετρικής γυμναστικής.

Για τις γάμπες:

Α) Τοποθετήστε ένα βιβλίο ανάμεσα στα πόδια σας και σπρώξτε το με πίεση προς τα μέσα.
Β) Τοποθετήστε το πρώτο δάχτυλο του αριστερού ποδιού κάτω από τα δάχτυλα του δεξιού ποδιού και πιέστε με δύναμη προς τα κάτω και μετά επαναλάβετε με το άλλο πόδι.
Γ) Σταυρώστε τους αστραγάλους και σπρώξτε όπως θα σπρώχνατε αν προσπαθούσατε να ξεμπλέξετε τον ένα από τον άλλο.
Δ) Ακουμπήστε το δεξί πόδι πάνω στο αριστερό στο ύψος του αστραγάλου και βάλτε δύναμη για να σηκώσετε το αριστερό πόδι, ενώ ταυτόχρονα σπρώχνετε προς τα κάτω με το άλλο.

Για την κοιλιά:

Α. Τραβήξτε προς τα μέσα με δύναμη τους μυς της κοιλιάς.
Β. Σκύψτε ελαφρώς μπροστά, τοποθετήστε τα χέρια σας κάτω από τα γόνατα και σπρώξτε προς τα κάτω, ενώ ταυτόχρονα σπρώχνετε τις γάμπες προς τα πάνω. Αφήστε λίγο χρόνο για ανάπαυση ανάμεσα στη μια άσκηση και στην άλλη.

Aναζητήστε στο Pharm16.gr τα πλέον Κατάλληλα συμπληρώματα διατροφής και επαναστατικά προϊόντα που τονώνουν τη γράμμωση.


Παράλληλα με τη γυμναστική, τη διατροφή σας θα δείτε επιτέλους τους… κοιλιακούς σας! Σας προτείνουμε επιλεγμένα συμπληρώματα διατροφής της Healthia κατάλληλα για άντρες και γυναίκες που μπορούν να σας βοηθήσουν να βελτιώσετε το σώμα σας και ιδιαίτερα τα περιττά κιλά γύρω από την κοιλιά, τα ψωμάκια χαμηλά στη μέση και το λίπος στους μηρούς και στους γλουτούς. Κι ακόμη συμπληρώματα για ΛΙΠΟΔΙΑΛΥΣΗ με φόρμουλες που κάνουν τη διαφορά!







* Οι πληροφορίες του άρθρου χρησιμεύουν ως συμπλήρωμα της γενικότερης ενημέρωσής σας και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τις εξειδικευμένες συστάσεις και συμβουλές των ειδικών. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή. Εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή έχετε κάποια πάθηση συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν από τη λήψη τους
Pharm 16 free shipping icon
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Με παραγγελίες άνω των 59€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
 2112143503 8:00 - 17:00