Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 59.00€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο.

Close search
Αναζήτηση
BLOG

Τρικ για μπούκλες με... νεύρο, μόνη στο σπίτι!

Τρικ για μπούκλες με... νεύρο, μόνη στο σπίτι!
Ανάλαφρες μπούκλες, περίτεχνες πλεξούδες, κότσοι, απλές αλογοουρές, half up προστάζει και φέτος η μόδα!  Ακολουθήστε τις συμβουλές μας, δημιουργήστε μόνες στο σπίτι τις πιο τέλειες μπούκλες! Ο πολύτιμος οδηγός και μαζί τα προϊόντα που σας προτείνουμε θα κάνουν σίγουρα τη διαφορά!

* Δώστε όγκο και σχήμα με ρόλεϊ. Αν μάλιστα έχετε χρόνο αφήσετε να στεγνώσουν μόνα τους. Μ΄ αυτό τον τρόπο τα μαλλιά θα ξεκουραστούν και θα ξαναβρούν τη χαμένη τους ζωντάνια.
* Για να φτιάξετε τέλειες μπούκλες χρησιμοποιήστε το ειδικό σίδερο. Το τοποθετείτε  στη μέση κάθε τούφας , την οποία και τυλίγετε γύρω από αυτό. Περιμένετε 10’’ κι αφήνετε ελεύθερο.
* Για να δώσετε ζωντάνια στις μπούκλες στρίψτε λίγες χαρτοπετσέτες σαν κορδόνι, τυλίξτε γύρω τους νωπές τούφες και στερεώστε τες στο κεφάλι.
* Αν σας αρέσουν τα σπαστά μαλλιά, όσο είναι νωπά κάντε τα κοτσίδες, άλλες χαλαρές, άλλες πιο σφιχτές. Όταν στεγνώσουν λύστε τες και το αποτέλεσμα θα είναι πολύ φυσικό.

Χρήσιμη γνώση! Το λάδι ήταν ανέκαθεν η μυστική συνταγή των γιαγιάδων μας –καθώς μια ή δυο φορές το μήνα άπλωναν στις άκρες των μαλλιών τους λίγο λάδι ελιάς. Σήμερα έχουμε στη διάθεσή μας το έλαιο Baobab της Phyto, ένα must-have προϊόν για τα σγουρά μαλλιά που χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα και συντήρηση για να παραμείνουν υγιή. Και για styling στα μαλλιά κάθε μέρα, σαν να βγήκατε μόλις από το κομμωτήριο, προτιμήστε το Syoss Mousse Curls -προσφέρει 48ωρο κράτημα, ελαστικότητα και διαχωρίζει απαλά τις μπούκλες δίνοντάς τους λάμψη!

Ανακαλύψτε την πιο μεγάλη ποικιλία σε αξεσουάρ μαλλιών στο online φαρμακείο Pharm16.gr

TOP 5 ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΧΩΡΙΖΕΣΤΕ!
Βοηθούν να αποκτήσετε λείους κυματισμούς, προλαβαίνουν το φριζάρισμα, τιθασεύουν και σμιλεύουν τις μπούκλες! Αυτά είναι τα προϊόντα stylinghttps που δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ σας, ειδικά εάν έχετε σγουρά, σπαστά ή κυματιστά μαλλιά!

           
1. Mάσκα για σγουρά μαλλιά Phyto Specific Hydratation Riche 

Εμπλουτισμένη με μέλι από λευκό Τριφύλλι, βούτυρο Καριτέ και εκχύλισμα Μολόχαςπροσφέρει πλούσια ενυδάτωση, απαλύνει και ξεμπερδεύει εύκολα τα ξηρά και σκληρά σγουρά μαλλιά. Από την πρώτη κιόλας εφαρμογή, τα μαλλιά είναι τέλεια ενυδατωμένα, πολύ απαλά στο άγγιγμα και εύκολα στο χτένισμα.
2. Ειδικό σαμπουάν για σγουρά μαλλιά Phyto Specific Hydratation Riche Shampoo Phytospecific, από την εξειδικευμένη σειρά περιποίησης για σγουρά μαλλιά.
Το σαμπουάν αυτό καθαρίζει απαλά, ενυδατώνει εντατικά, κάνει απαλά τα μαλλιά και εύκολο το χτένισμα ακόμα και για τα πιο ξηρά και σκληρά σγουρά μαλλιά. Τα μαλλιά ενυδατώνονται εντατικά και είναι απαλά. Είναι εύκολα στο ξεμπέρδεμα.
3. Spray για ανάλαφρες μπούκλες Phyto Specific Curl Legend Reveil De Boucles Spray
Ενυδατώνει, τονώνει και δίνει μορφή στις μπούκλες χωρίς να τις βαραίνει. Οι μπούκλες αποκτούν κίνηση, είναι εξαιρετικά απαλές και λαμπερές. Οι μπούκλες επανασχηματίζονται, ενυδατώνονται και τονώνονται.

4. Σαμπουάν για Ξηρά και Φριζαρισμένα Μαλλιά Foamie Shampoo Bar Argan Oil for Dry and Frizzy Hair 
Με Argan Oil, βιταμίνη Ε και αντιοξειδωτικά βοηθά στην αύξηση της υγρασίας και της ελαστικότητας της τρίχας, καταπολεμά το φριζάρισμα και προστατεύει τις άκρες.

5. Serum Λάδι Μαλλιών Dr Organic Moroccan Argan Oil Hair Treatment
Οι εξαιρετικές φυσικές ιδιότητες βιολογικού Μαροκινού Ελαίου Αργκάν συνδυάζονται με βιολογικά ουσιώδη λιπαρά οξέα και εκχυλίσματα φρούτων και καρπών για τη δημιουργία αυτού του αρωματικού, πλούσιου και άμεσα απορροφήσιμου ελαίου περιποίησης για τα μαλλιά.
Pharm 16 free shipping icon
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Με παραγγελίες άνω των 59€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
 2112143503 8:00 - 17:00