Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 59.00€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο.

Close search
Αναζήτηση
BLOG

5 τρόφιμα ενάντια στην κυτταρίτιδα! Ποια είναι;

5 τρόφιμα ενάντια στην κυτταρίτιδα! Ποια είναι;
Αναρωτιέστε εάν υπάρχουν αντικυτταριδικά τρόφιμα; Πιστεύετε ότι ο μόνος τρόπος για να απαλλαγείτε από την κυτταρίτιδα είναι να… ράψετε το στόμα ή να λιώσετε στη γυμναστική; Ε, λοιπόν καιρός να αναθεωρήσετε! Ξεκινήστε σήμερα κιόλας την επιχείρηση anticellulite με πρόγραμμα στο τραπέζι! Να θυμάστε ότι αυξάνοντας στην καθημερινή σας διατροφή –αλλά όχι υπερβάλοντας– την κατανάλωση κάποιων τροφίμων και αντικαθιστώντας ή περιορίζοντας κάποια άλλα μπορείτε να περιορίσετε θεαματικά την κυτταρίτιδα!

1. ANANAΣ

Αποτελεί πηγή ενζύμων όπως είναι η βρωμελίνη, βιταμίνης C και καλίου. Βοηθά σημαντικά στην  αντιμετώπιση των φλεγμονών και στην αποβολή των περιττών υγρών. Απολαύστε τον φρέσκο στη διατροφή σας και συνδυάστε το απολαυστικά με γιαούρτι!

Οι λύσεις στο φαρμακείο...
Arkopharma Ananas comosus -Συμπλήρωμα διατροφής που βασίζει την επιτυχή του δράση για την απώλεια του λίπους στον ανανά.
FORTE PHARMA Turboslim Drink Γεύση Ανανά! Αποτοξινώνει τον οργανισμό, ενισχύοντας την καύση των θερμίδων και εξισορροπώντας τα μέταλλα και τα ιόντα
Power Health Green Tea Stevia + Ανανάς Με Βιταμίνη B12 Δυο εκπλήκτικά συμπληρώματα διατροφής που ξεχειλίζουν από άρωμα και γεύση! 

2. ΜΑΪΝΤΑΝΟΣ & ΠΑΝΤΖΑΡΙ

Ο μαϊντανός είναι γνωστός για την αποτοξινωτική, διουρητική και αντιοξειδωτική και καταπραϋντική του δράση. Προσθέστε τον στα φαγητά σας, στις σαλάτες, ψιλοκομμένο ή και ως ρόφημα. Το δε παντζάρι χάρη στα συστατικά του, που δρουν αγγειοδιασταλτικά, βοηθά το ήπαρ να αποτοξινωθεί πιο γρήγορα. Απολαύστε τα φύλλα και τους βολβούς  που τρώγονται βραστοί ή ψητοί ή ωμοί (τριμμένοι) μέσα σε σαλάτες. Ο  δε χυμός του είναι σούπερ διουρητικός.

Οι λύσεις στο φαρμακείο...
HEALTHIA NATURA PremiumΕνα ιδιαίτερα πλούσιο σε περιεκτικότητα συμπλήρωμα διατροφής αποτελούμενο από 100% βιολογικά και οργανικά καλλιεργημένα superfoods 
Terranova Beetroot Juice Cordyceps Reishi - Εντονα δυναμική και συνεργιστική σύνθεση χυμού Παντζαριού, μανιτάρι Cordyceps και μανιτάρι Reishi (Γανόδερμα).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αυτά είναι τα Super συστατικά που ενεργοποιούν τη λιποδιάλυση!

3. ΜΗΛΟΞΥΔΟ

Έχει τονωτικές, υπακτικές, διουρητικές και αποτοξινωτικές ιδιότητες, μπορεί να βοηθήσει στη ρύθμιση της γλυκόζης στο αίμα. Προσθέστε το στις σαλάτες σαν ντρέσινγκ ή πιείτε το σαν ρόφημα αραιωμένο με αρκετό νερό!

Οι λύσεις στο φαρμακείο...
HEALTH AID CiderTrim -Βοηθά σημαντικά στην καύση του λίπους αλλά και των μείωση των περιττών κιλών. Πρόκειται για ρόφημα μηλόξυδου που περιλαμβάνει λεκιθίνη. 
ΜEKE Λουίζα & Μηλόξυδο Anti Lipo Drops - Ιδανικός συνδυασμός για τη μείωση της κυτταρίτιδας, του τοπικού πάχους, και την αύξηση του ρυθμού του μεταβολισμού.

4. ΠΙΚΡΑΛΙΔΑ-ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ & ΚΕΡΑΣΙΑ 

Και τα τρία βοηθούν σημαντικά στην αποτοξίνωση και στην κατακράτηση υγρών. Η πικραλίδα μάλιστα αυξάνει τη διούρηση χωρίς να προκαλεί μεγάλες απώλειες καλίου από τον οργανισμό. Η τσουκνίδα αποτελεί εξαιρετική πηγή φυτοθρεπτικών συστατικών και ιχνοστοιχείων που τονώνουν το μεταβολισμό. Απολαύστε τα όχι μονο βρασμένα αλλά και ως αφέψημα ή έγχυμα, ή χυμό. Οσο για τα κεράσια είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά και μάλιστα, το αφέψημα από αποξηραμένα κεράσια φαίνεται ότι μειώνει τα οιδήματα και βοηθά στην αποτοξίνωση.

Η λύση στο φαρμακείο...
Naturactive Detox Συμπλήρωμα με Συνδυασμό Σημύδας, Μίσχων Κερασιού & Πικραλίδας σε φακελάκια. Ιδανικό για άτομα που θέλουν να ξεκινήσουν δίαιτα. Για όσους θέλουν να κάνουν αποτοξίνωση αλλά και για τις γυναίκες που ταλαιπωρούνται από κατακράτηση υγρών.

5. ΦΡΑΓΚΟΣΥΚΟ

Είναι υπέροχο το φραγκόσυκο και μάλιστα με πολλά διατροφικά στοιχεία που διαθέτουν αντιοξειδωτικές, αντιφλεγμονώδεις, διουρητικές, αποτοξινωτικές και λιποδιαλυτικές ιδιότητες. Αφαιρέστε το φλοιό του, βάλτε το στο ψυγείο και απολαύστε το φρέσκο σαν φρούτο.

Η λύση στο φαρμακείο...
Power Health 7 Days Water Shape Stevia Είναι συμπλήρωμα διατροφής ιδανικό για ένα εντατικό Πρόγραμμα Αδυνατίσματος 7 Ημερών. Περιέχει το κλινικά μελετημένο εκχύλισμα από φραγκόσυκο, CactiNeaTM (Clinical Study: Diuresis CactiNea™. Jan 2012), ενώ η σύνθεσή του ενισχύεται και από συστατικά όπως μαγνήσιο, νιασίνη και βιταμίνη Β6, τα οποία συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών.

* Οι πληροφορίες του άρθρου χρησιμεύουν ως συμπλήρωμα της γενικότερης ενημέρωσής σας και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τις εξειδικευμένες συστάσεις και συμβουλές των ειδικών. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή. Εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή έχετε κάποια πάθηση συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν από τη λήψη τους
Pharm 16 free shipping icon
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Με παραγγελίες άνω των 59€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
 2112143503 8:00 - 17:00