Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 59.00€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο.

Close search
Αναζήτηση
BLOG

Τροφές της νιότης για φυσικό λίφτινγκ! Α' ΜΕΡΟΣ

Τροφές της νιότης για φυσικό λίφτινγκ! Α ΜΕΡΟΣ
Η επιδερμίδα μας προκειμένου να λάμπει από υγεία και ομορφιά χρειάζεται όχι μόνο εξωτερική αλλά και εσωτερική περιποίηση με ισορροπημένη διατροφή, ενυδάτωση και επιπλέον ενίσχυση με συγκεκριμένες τροφές και προϊόντα ομορφιάς που βάζουν φρένο στο χρόνο! Γνωρίστε λοιπόν τις τροφές της νιότης για φυσικό λίφτινγκ και δείτε τα αποτελέσματα στον καθρέφτη σας!

ΡΟΔΙ – Πολύτιμο για την ομορφιά σας!

Χαρίζει φρεσκάδα, ενυδάτωση, αναζωογόνηση και χάρη στα αντιοξειδωτικά συστατικά του και τις βιταμίνες του αναδεικνύεται στο καλύτερο ελιξίριο της νιότης. Και βέβαια κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την αντιγηραντική του δράση! Τυχαίο που είναι τόσο γνωστό στους κύκλους της κοσμετολογίας; Όχι βέβαια!

Οι προτάσεις μας!

Weleda Firming Day Cream Κρέμα Ημέρας Ρόδι με Συσφιγκτική Δράση - Ρόδι & Πεπτίδια Μάκα
Μειώνει τις ρυτίδες και συσφίγγει. Αποκαλύπτει τη φυσική λάμψη του δέρματος, προσφέρει άμεση ενυδατωση που διαρκεί κι όλα αυτά χάρη στο βιολογικό έλαιο σπόρων ροδιού και τα πεπτίδια βιολογικής ρίζας μάκα που περιέχει, τα οποία και ενισχύουν αποτελεσματικά την διαδικασία ανανέωσης του ίδιου του δέρματος. Το δέρμα είναι ενυδατωμένο και η ελαστικότητα του βελτιώνεται.
* Weleda Pomegranate Κρέμα Νυκτός Ρόδι με Συσφιγκτική Δράση
Αναζωογονητική σύνθεση για πιο λείο δέρμα. Ξυπνήστε με ξεκούραστο και λαμπερό δέρμα. Το βιολογικό έλαιο ροδιού και τα πεπτίδια της ρίζας βιολογικής μάκα ενισχύουν τη νυχτερινή διαδικασία ανανέωσης του δέρματος. Το δέρμα λαμβάνει την ενυδάτωση που χρειάζεται και γίνεται πιο ελαστικό.

ΒΕΡΙΚΟΚΑ –Νόστιμα και μοναδικά!

Είτε φρέσκα είτε αποξηραμένα, είναι καλή πηγή καλίου, μαγνησίου, β-καροτένιου και λουτεΐνης. Ενισχύουν την άμυνα του δέρματος και το προστατεύουν από τις βλαβερές συνέπειες της υπεριώδους ακτινοβολίας. Το βερίκοκο ότι καλύτερο για την αντιμετώπιση της ακμής, της ξηροδερμίας και των  μαύρων κύκλων κάτω από τα μάτια.

Οι προτάσεις μας!

* Apivita Face Scrub Ήπιας Απολέπισης με Βερίκοκο 50ml
Gel Ήπιας Απολέπισης με λεπτούς κόκκους από κουκούτσια βερίκοκου, κατάλληλο για την κανονική / ξηρή επιδερμίδα. Θρέφει, ζωντανεύει, ενυδατώνει & λειαίνει την επδερμίδα, ενώ χαρίζει λάμψη & ζωντάνια. Για κανονική ή και ξηρή επιδερμίδα και με  94% φυσικά συστατικά!

* Origins Drink Up 10 Minute Hydrating Mask With Apricot & Swiss Glacier Water 
Πλούσια κρεμώδης μάσκα 10 λεπτών  που ενυδατώνει την αφυδατωμένη επιδερμίδα. Με έλαιο από Βερίκοκο, είναι το μυστικό 10 λεπτών για άμεση ενίσχυση του επίπεδου υγρασίας και αίσθηση άνεσης που διαρκεί 24 ώρες.
Pharm 16 free shipping icon
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Με παραγγελίες άνω των 59€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
 2112143503 8:00 - 17:00