Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 59.00€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο.

Close search
Αναζήτηση
BLOG

Υποαλλεργικά σκουλαρίκια! H λύση στην αλλεργία στο νικέλιο!

Υποαλλεργικά σκουλαρίκια! H λύση στην αλλεργία στο νικέλιο!
Εάν κάθε φορά που φοράτε σκουλαρίκια καταλήγετε με ερεθισμό, φαγούρα, ξηρότητα ή ακόμη και μικρά κόκκινα σπυράκια στο λοβό του αυτιού, τότε μάλλον ήρθε η ώρα να γνωρίσετε τα υποαλλεργικά σκουλαρίκια που αποτελούν τη λύση στην αλλεργία στο νικέλιο! Φοριούνται παντού και καλύπτουν τις ανάγκες σας για κάθε εμφάνιση είτε casual, είτε βραδινή!

Η αλλεργία στα faux bijoux και στα μεταλλικά σκουλαρίκια συνήθως οφείλεται στο νικέλιο και το χρώμιο, που προκαλούν αλλεργική εξ επαφής δερματίτιδα! Συχνά η δερματίτιδα αυτή κάνει την εμφάνισή της σε διάφορα σημεία του δέρματος ή και σε συγκεκριμένες περιοχές όπως γύρω από τον αφαλό (υπεύθυνες μπορεί να είναι ζώνες νικελίου ή στο κουπί του παντελονιού)  μπορεί να είναι το κουμπί του παντελονιού) και βέβαια στους λοβούς των αυτιών στους καρπούς των χεριών, στο λαιμό (όπου εδώ οι ένοχοι αναζητώνται σε ψεύτικα σκουλαρίκια, αλυσίδες χεριών ή λαιμού κλπ).   Οι ειδικοί συνήθως συστήνουν να καταργήσετε από την μπιζουτιέρα σας τα «ψεύτικα» και να αποφεύγετε την άμεση επαφή του κοσμήματος με το δέρμα. Ευτυχώς όμως σήμερα υπάρχουν μοντέρνα και κομψά υποαλλεργικά σκουλαρίκια κατασκευασμένα από οικολογικό ορείχαλκο ή από ασήμι, τα οποία δεν περιέχουν νικέλιο και δεν προκαλούν αλλεργίες και ερεθισμούς στο αυτί. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αλλεργία στα… σκουλαρίκια; Υπάρχουν εναλλακτικές!

Xρήσιμη γνώση! Ανακαλύψτε εδώ προϊόντα –«θησαυρός» για τη φροντίδα των δερματικών παθήσεων και εξανθημάτων ( όπως αναπλαστικές κρέμεςαντισηπτικά υγρά κ.ά.)! Must have και η εκπληκτική κρέμα The Skin Pharmacist SOS Raches & Itching , που είναι ιδανική για την αντιμετώπιση των δερματικών ερεθισμών -συνιστάται σε φλεγμονώδεις εξάρσεις του δέρματος, εκζεματοειδείς εκδηλώσεις, ατοπικές δερματίτιδες, δερματίτιδες εξ επαφής, ξανθήματα, παρατρίμματα, ερυθρότητα και κνησμό. Ανακουφίζει απότελεσματικά απο τα ενοχλητικά συμπτώματα και βοηθά την επιδερμίδα να επανέλθει.

Έξυπνες αγορές!

Ανακαλύψτε στο Pharm16.gr  υποαλλεργικά σκουλαρίκια από ανοξείδωτο ατσάλι  (από αξιόλογες εταιρείες οι οποίες εδώ και χρόνια καινοτομούν και σχεδιάζουν υποαλλεργικά σκουλαρίκια χωρίς νικέλιο, κάδμιο και μόλυβδο.

Από τη σειρά Farma Bijoux ξεχωρίσαμε εκπληκτικά υποαλλεργικά σκουλαρίκια!

Κομψά βιολετί σκουλαρίκια Xirius 6.2mm Violet 

Ανάγλυφοι κρεμαστοί κρίκοι Salina 20mm 

ΤΕΛΕΙΑ! Boton I Love You 9mm

Perla 8mm Dark Grey
             
Διαχρονικές και υπέροχες πέρλες- Perla 6mm Cream και σε Πρωτότυπο σχήμα πέρλας σε δάκρυ,  Perla Gota 8x5mm


* Οι πληροφορίες του άρθρου χρησιμεύουν ως συμπλήρωμα της γενικότερης ενημέρωσής σας και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τις εξειδικευμένες συστάσεις και συμβουλές των ειδικών.  





Pharm 16 free shipping icon
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Με παραγγελίες άνω των 59€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
 2112143503 8:00 - 17:00