Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 59.00€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο.

Close search
Αναζήτηση
BLOG

DIY time! Όλοι οι τρόποι για να κρύψεις τη ρίζα, μόνη στο σπίτι!

DIY time! Όλοι οι τρόποι για να κρύψεις τη ρίζα, μόνη στο σπίτι!
Τα κομμωτήρια κλειστά, τα λευκά αρκετά και η καραντίνα καλά κρατεί! Θα τα βάψουμε «μαύρα»; Όχι βέβαια; Θα δώσουμε λάμψη στα μαλλιά και στη διάθεσή μας ή απλώς θα καλύψουμε  μόνο τις ρίζες…  με έξυπνα κόλπα! 
Μένουμε σπίτι λοιπόν, περιποιούμαστε τα μαλλιά μας και απολαμβάνουμε την καραντίνα!

DIY time! Τips & tricks που αξίζουν
Εμείς έχουμε τις ιδέες, εσείς απλώς εξοπλιστείτε τα απαραίτητα από το pharm16.gr και κάντε τη ρίζα… παρελθόν!

1ος ΤΡΟΠΟΣ! Ενα ΨΙΤ και τα γκρίζα... εξαφανίζονται!

Πρόκειται για ειδικά σπρέι που προσφέρουν κάλυψη των γκρίζων ενώ παράλληλα χαρίζουν φροντίδα αναδόμησης των μαλλιών!  Προμηθευτείτε λοιπόν το BioKap Nutricolor Spray Touch-Up - ενα σπρέι που με απλό τρόπο καλύπτει τέλεια τις ανεπιθύμητες γκρίζες ρίζες εξασφαλίζοντας πάντα τέλεια μαλλιά μεταξύ βαφών, με θρεπτικό και ενισχυτικό αποτέλεσμα χάρη στο σύμπλεγμα Tricorepair που περιέχει. Δε λεκιάζει. Διαρκεί έως ότου λούσετε τα μαλλιά σας, μια φιάλη εγγυάται 15-20 εφαρμογές ενώ περιέχει πάνω από 93,8 συστατικά φυτικής προέλευσης (δεν περιέχει: σιλικόνες, Parabens, SLES, SLS κ.ά). Θα το βρείτε σε διάφορα χρώματα: Μαύρο - Σκούρο ΚαστανόΞανθό
 
2ος ΤΡΟΠΟΣ! Καθυστερήστε την εμφάνιση των γκρίζων

Αν θέλετε να επιβραδύνετε και να αναστρέψτε την εμφάνιση των γκρίζων μαλλιών; Εμπιστευτείτε το επαναστατικό Phyto RE30 Spray που γυρίζει πίσω τον χρόνο χάρη στη δράση κατά των γκρίζων μαλλιών στη ρίζα, χωρίς χρωστικές. Το μυστικό του βρίσκεται στο πεπτίδιο RE30 μια επαναστατική τεχνολογία που επαναχρωματίζει τα μαλλιά στη ρίζα ενώ τα προστατεύει από τον αποχρωματισμό στο μέλλον. Παράλληλα το εκχύλισμα μωβ τουλίπας που περιέχει δρα στις πρωτεΐνες που συνδέονται με την κερατίνη για ενδυνάμωση της τρίχας από τη ρίζα. Εφαρμόστε καθημερινά 8 ψεκασμούς ομοιόμορφα σε βρεγμένο ή στεγνό τριχωτό της κεφαλής και κάντε μασάζ. Δεν χρειάζεται να ξεβγάλετε.

3ος ΤΡΟΠΟΣ! Καλύψτε τις ρίζες

Είναι αλήθεια πως στο διάστημα ανάμεσα σε δύο βαφές ιδίως αν η αλλαγή χρώματος ήταν δραστική, η εμφάνιση των μαύρων-συνήθως- ριζών δεν είναι και τόσο κολακευτική. Ωστόσο, η επανάληψη της βαφής σε όλο το μήκος των μαλλιών «βαραίνει» το χρώμα και το κάνει να δείχνει μουντό και ψεύτικο. Μπορείτε, όμως, με μια απλή διαδικασία να καλύψετε μόνο τις ρίζες, χωρίς να ταλαιπωρήσετε τα μαλλιά σας.  Παρακάτω συγκεντρώσαμε τα πιο σημαντικά tips για να έχετε 100% επιτυχία η αποστολή σας.

  1. Χτενίστε καλά τα μαλλιά με μια βούρτσα και με τη βοήθεια μιας ειδικής χτένας- πινέλο χωρίστε τα σε τέσσερα ίσα μέρη, σε σχήμα σταυρού. Στερεώστε τα με πλαστικά κλιπ.
  2. Απλώστε βαζελίνη περιμετρικά στο πρόσωπο, πάνω από τα αυτιά και στο πίσω μέρος του κεφαλιού, στο αυχένα για να αποφύγετε το ενδεχόμενο να κυλήσει η βαφή στην επιδερμίδα, αλλά και για να αφαιρέσετε ευκολότερα τυχόν υπολείμματα. Προσέξτε όμως, η βαζελίνη δεν πρέπει να πάει πάνω στην τρίχα.
  3. Αναμείξτε τη βαφή σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στη συσκευασία και φορέστε γάντια μιας χρήσης.
  4. Ελευθερώστε ένα από τα τέσσερα μέρη των μαλλιών και απλώστε με το ειδικό απλικατερ -ή με ένα πλακέ πινέλο τη βαφή σύρριζα κατά μήκος της μεσαίας χωρίστρας. Απλώστε καλά τη βαφή στη γραμμή της ρίζας χρησιμοποιώντας τα δάχτυλά σας. Χωρίστε μια τούφα με μια λεπτή χτένα, στερεώστε τη με ένα κλιπ και απλώστε τη βαφή στη νέα χωρίστρα που σχηματίζεται.
  5. Επαναλάβετε την ίδια διαδικασία τούφα τούφα, μέχρι να καλύψετε όλες τις ρίζες, σε όλο το κεφάλι, αφήνοντας τα υπόλοιπα μαλλιά -σε όλο το μήκος της τρίχας- στεγνά. Αφήστε τη βαφή να δράσει σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στη συσκευασία. Πέντε έως δέκα λεπτά πριν ολοκληρωθεί ο χρόνος περάστε  με το υπόλοιπο χρώμα τα μήκη και τις άκρες κάνοντας ελαφρύ μασάζ με τα δάχτυλα σας (εάν τα βάφετε ξανθά περάστε το χρώμα στις άκρες τα τελευταία 5 λεπτά, ενώ εάν τα βάφετε καστανά απλώστε το τα τελευταία 10 λεπτά)
  6. Ολοκληρώστε τη διαδικασία ξεπλένοντας τα μαλλιά με άφθονο νερό και απλώνοντας την μαλακτική κρέμα που βρίσκεται στη συσκευασία της βαφής! Ενα κόλπο είναι την πρώτη φορά να μην λουστείτε με σαμπουάν και να αφήσετε το λούσιμο για αργότερα, καθώς με αυτόν τον τρόπο θα σταθεροποιηθεί καλύτερα το χρώμα!

Κρατήστε το χρώμα με … «τονωτική ένεση»!

Χρησιμοποιήστε προϊόντα ειδικά σχεδιασμένα για την περιποίηση των βαμμένων μαλλιών και δείτε το αποτελεσμα στον καθρέπτη! Και το χρώμα θα διατηρηθεί περισσότερο και θα επιβραδύνετε το ξεθώριασμα των μαλλιών κρατώντας αναλλοίωτο το χρώμα τους για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.  Μία τουλάχιστον φορά την εβδομάδα απλώστε σε νωπά μαλλιά μετά το λούσιμο μια μάσκα μαλλιών για τουλάχιστον 10-15 λεπτά. Μάλιστα οι ειδικοί συνιστούν τη χρήση της μετά από κάθε λούσιμο αν έχετε μαλλιά με χοντρή και ατίθαση τρίχα που φριζάρει.
 
Διαβάστε περισσότερα στο Pharm16/gr/blog

* Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε εάν βάφετε τα μαλλιά σας! 
* Βάψτε τα μαλλιά σας μόνες στο σπίτι! Ο απόλυτος οδηγός 
* Ποιο σαμπουάν ταιριάζει στα δικά μου μαλλιά;

*Οι πληροφορίες του άρθρου χρησιμεύουν ως συμπλήρωμα της γενικότερης ενημέρωσής σας και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τις εξειδικευμένες συστάσεις και συμβουλές των ειδικών.
Pharm 16 free shipping icon
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Με παραγγελίες άνω των 59€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
 2112143503 8:00 - 17:00