Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 59.00€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο.

Close search
Αναζήτηση
BLOG

Φεβρουάριος: «Κουτσός» & γεμάτος γοητεία!

Φεβρουάριος: «Κουτσός» & γεμάτος γοητεία!
Μέσα στις τέσσερις ακέραιες βδομάδες του, ο Φλεβάρης βιαστικός, παγωμένος αλλά και ρομαντικός στριμώχνει χιόνια και απροσδόκητες λιακάδες, ανθοδέσμες και σοκολατάκια σε σχήμα καρδιάς. Αυτός ο μήνας τελικά μάς δείχνει πώς όλα μπορούν να χωρέσουν στη ζωή, ακόμα και αν σε λένε «κουτσό». Ιδού λοιπόν μερικές ιδέες για να σπάσουμε τη ρουτίνα δίνοντας άλλη διάσταση στην καθημερινότητα!

Λουλούδια, χρώματα &  αρώματα για μια ζεστή ατμόσφαιρα

Μια ανθοδέσμη σε οποιοδήποτε σημείο στο σπίτι μπορεί να φέρει τα ανοιξιάτικα χρώματα μέσα στη μουντάδα του χειμώνα. Γεμίστε λοιπόν τις αγαπημένες σας γωνιές με διάφορα είδη λουλουδιών και πρασινάδας. Προμηθευτείτε νέα γούνινα ριχτάρια και μαξιλάρια, που είναι τάση και φέτος το χειμώνα, και βέβαια ψεκάστε με το αγαπημένο σας αρωματικό χώρου! Τα καλύτερα είναι αυτά που χρησιμοποιούν τα δύναμη της αρωματοθεραπείας και των αιθέριων ελαίων! Σας προτείνουμε να δοκιμάστε το Euphoria Air Freshener Spray της σειράς Fleriana Aromatherapy που εξουδετερώνει τις δυσάρεστες οσμές και αφήνει μια ευχάριστη νότα δροσιάς και φρεσκάδας χωρίς να λεκιάζει τα υφάσματα! Αγαπημένα είναι και τα αρωματικά χώρου με bamboo sticks σε γυάλινο βάζο, που χαρίζουν συνεχώς ένα διακριτικό άρωμα που διαχέεται ομοιόμορφα στο χώρο - βέβαια μπορείτε να διαλέξτε πόσο έντονο θέλετε να είναι το άρωμα αφαιρώντας την ποσοτητα sticks. Σας προτείνουμε να δοκιμάστε τη σειρά Treat Me Well με άρωμα Baby Powder!

Ελα στα… ίσια σου!

Εάν νοιώθετε τα πόδια και την πλάτη σας κουρασμέν, εάν παραπονιέστε για πιασίματα και πονάκια τότε σε μόλις 10 λεπτά μπορείτε να …έρθετε στα ίσα σας: Τοποθετήστε μια καρέκλα με την πλάτη της στον τοίχο, για να μη γλιστρήσει πίσω,  στρώστε μπροστά της ένα χαλάκι ή μια μαλακή κουβέρτα και ξαπλώστε στο πάτωμα ανάσκελα με τις γάμπες σας να ακουμπούν στο κάθισμα της καρέκλας. Αν θέλετε βάλτε κάτω από το κεφάλι σας και δυο-τρία βιβλία μεσαίου πάχους. Μείνετε έτσι δέκα λεπτά – ή και παραπάνω αν θέλετε. Βαλτε να χαλαρωτική μουσική και μετά από λίγο θα νιώσετε άλλος άνθρωπος! Η πονεμένη σπονδυλική στήλη σας θα ισιώσει, τα πόδια θα αποσυμφορηθούν και ο εγκέφαλός σας θα αιματωθεί, δίνοντάς σας την αίσθηση ότι το μυαλό σας καθάρισε.

Έξω οι παρείσακτοι από το κρεβάτι!

Το κρύο μας «κλείνει» στο σπίτι και σαν να μην έφτανε αυτό δεν μας αφήνει να λιάσουμε και να αερίσουμε τα στρωσίδια μας όσο πρέπει με αποτέλεσμα τα ακάρεα – αυτοί οι μικροσκοπικοί παρείσακτοι που κατοικούν μέσα στα στρώματά μας- να …ευημερούν! Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να καταπολεμήσετε αποτελεσματικά καταπολεμά αποτελεσματικά τους μικροσκοπικούς εισβολείς είναι η χρήση ειδικού σπρέι για τα ακάρεα της σκόνης για να ψεκάσετε στρώματα, παπλώματα, μοκέτες …). Κι όταν βγει πάλι ο ήλιος ανοίξτε τα παράθυρα και αερίστε, εάν είναι δυνατόν δύο φορές την ημέρα από 10 λεπτά. Ιδανικό, το απωθητικό σπρέι Tafarm Pubex-T που είναι κατάλληλο για Ακάρεα, Ψύλλους και Κοριούς! Η δράση του διαρκεί 3 μήνες και έχει ευχάριστο άρωμα και περιέχει τη φυσική απωθητική ουσία geraniol.

Πονάς στην περίοδο; Ενα... νυχτολούλουδο θα σε ανακουφίσει!

Ναι μιλάμε για το έλαιο νυχτολούλουδου που είναι πλούσια πηγή απαραίτητων ακόρεστων λιπαρών οξέων, όπως το γ-λινολεϊκό οξύ (GLA)  και πραγματικά  ό,τι καλύτερο για τις δύσκολες μέρες του μήνα, καθώς μειώνει την ένταση των συμπτωμάτων. Επίσης αποτελεί σημαντικό βοήθημα και για τις γυναίκες που βρίσκονται λίγο πριν ή μετά την εμμηνόπαυση καθώς και εδώ καλμάρει τα συμπτώματα.

* Οι πληροφορίες του άρθρου χρησιμεύουν ως συμπλήρωμα της γενικότερης ενημέρωσής σας και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τις εξειδικευμένες συστάσεις και συμβουλές των ειδικών. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή. Εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή έχετε κάποια πάθηση συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν από τη λήψη τους
Pharm 16 free shipping icon
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Με παραγγελίες άνω των 59€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
 2112143503 8:00 - 17:00