Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 59.00€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο.

Close search
Αναζήτηση
BLOG

8 πράγματα που θα κάνω φέτος!

8 πράγματα που θα κάνω φέτος!

Φέτος, τίποτα δεν θα μου χαλάσει τη διάθεση! Το λέμε κάθε χρόνο αλλά κατά πόσον το κάνουμε πράξη; Ιδού λοιπόν κάποιοι, έξυπνοι στόχοι και μαζί πώς θα τους πετύχετε με απλούς έξυπνους τρόπους! Εάν ανταποκρίνονται και στην περίπτωσή σας, πάρτε ιδέες…

ΦΕΤΟΣ

1/ Θα αφήσω πίσω όλα τα στερεότυπα που με θέλουν τέλεια!

Δεν έχω αψεγάδιαστο κορμί και πρόσωπο μοντέλου όμως οι ατέλειές μου είναι που χαρακτηρίζουν την προσωπικότητά μου! Κι από την άλλη ξέρω να βάζω ρεαλιστικούς στόχους και  δίνοντας λίγο μεγαλύτερη προσοχή στη φροντίδα της επιδερμίδας, στο τι και πως τρώω και γενικά ακολουθώντας έναν πιο υγιεινότερο τρόπο ζωής, μπορώ να είμαι όμορφη και υγιής για πολλά πολλά χρόνια με τη δική μου μοναδικότητα και λάμψη! Για μένα λοιπόν τέλος το κυνήγι της τελειότητας.  Εξάλλου για την εξωτερική ομορφιά υπάρχoυν πολλά... Μια ολοκληρη νέα γενιά προϊόντων αλλά  και  «έξυπνες» συνθέσεις που μπορούμε να βρούμε στο μεγαλύτερο Online φαρμακείο Pharm 16.gr

2/ Θα σηκωθώ από τον καναπέ!

Η άσκηση μπορεί να μας κάνει πιο ευτυχισμένους και υγιείς και τα οφέλη της είναι εντυπωσιακά! Και το σημαντικότερο;  Όλοι μπορούμε να επωφεληθούμε ανεξαρτήτως ηλικίας, φύλου ή φυσικής ικανότητας. Αναζητήστε στο  harm16.gr προϊόντα ειδικά σχεδιασμένα για εσάς που γυμνάζεστε ή θέλετε να βάλετε περισσότερη κίνηση στη ζωή σας!  Πρόκειται για προϊόντα που μπορούν να σας διευκολύνουν να πετύχετε τους στόχους σας αλλα και να σας χαρίσουν επιπλέον προστασία, όπως:

* προϊόντα για την ανακούφιση μυών και αθρώσεων
* ανατομικά βοηθήματα
* βιταμίνες και συμπληρώματα διατροφής
* προϊόντα κρυοθεραπείας και θερμοθεραπείας
Καθώς και καινοτόμους ανατομικούς πάτους που απορροφούν τους κραδασμούς.

3/Θα φροντίσω τα δόντια μου με την ηλεκτρική οδοντόβουρτσα που έχω αφήσει στο ντουλάπι, δεν ξέρω από πότε!

Οι περισσότερες από τις ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες έχουν σημαντικά αποτελέσματα στην αφαίρεση της οδοντικής πλάκας. Η εξέλιξή τους δε είναι θεαματική: κάποιες λειτουργούν με μπαταρίες, άλλες είναι επαναφορτιζόμενες. Επίσης εάν έχουμε ευαισθησία στα δόντια και στα ούλα υπάρχουν ηλεκτρικές οδοντόβουτσες με αισθητήρα πίεσης, επίσης υπάρχουν οδοντόβουρτσες με «χρονοδιακόπτη» που μας ειδοποιούν πότε μπορούμε να σταματήσουμε το βούρτσισμα αλλά και με σύστημα καθαρισμού με μικροφυσαλίδες, και ανιχνευτή θέσης που επιτρέπουν να βλέπουμε τις περιοχές που βουρτσίζουμε για να μην παραλείπουμε κάποια σημεία!

4/Θα κρατήσω ακμαία τη μνήμη μου!

Με απλούς τρόπους φυσικής τόνωσης του μυαλού όπως παιχνίδια που απαιτούν σκέψη, σταυρόλεξα, αλλά και επιτραπέζια παιχνίδια που απαιτούν συγκέντρωση και παρατηρητικότητα εξασκούν τις λειτουργίες του μυαλού και βοηθούν στην καλύτερη πνευματική απόδοση. Παράλληλα θα εμπλουτίσω το διαιτολόγιό μου με επιλογές τροφίμων, πλούσιων σε αντιοξειδωτικά και αντιφλεμονώδη συστατικά 

5/Θα πάρω τη ζωή στα… χαλαρά!

Το ξέρουμε ότι στρες μπορεί πολύ εύκολα να σωματοποιηθεί και  μετατραπεί σε μια χρόνια κατάσταση και μάλιστα με συγκεκριμένα συμπτώματα αλλά και νοσήματα (π.χ. καρδιαγγειακά, πεπτικά, ψυχικά). Θα πάρω λοιπόν τη ζωή στα χαλαρά  και θα απαλλαγω μια για πάντα από την παρουσία του με τη βοήθεια της φύσης! Επιπλέον στο Pharm16.gr μπορώ να βρώ εξειδικευμένα συμπληρώματα διατροφής που έχουν σχεδιαστεί για τη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος και τη φυσιολογική ψυχολογική λειτουργία.

6/Θα κοιμάμαι σαν πουλάκι

Ο ύπνος είναι βασική ανάγκη του οργανισμού, δίνει τον χρόνο στις λειτουργίες του εγκεφάλου και όλων των οργάνων και συστημάτων να «ρυθμιστούν εκ νέου», για να μπορέσουν να ξεκινήσουμε τη νέα ημέρα σε φόρμα και να εκτελέσουμε τα καθημερινά μας καθήκοντα. Επιπλέον ένας καλός ύπνος βελτιώνει τη μνήμη, τη διάθεση, απομακρύνει το άγχος και το στρες πολλά ακόμα. Στο Pharm16.gr θα βρω φυσικά βοηθήματα που μπορεί να αποδειχθούν πραγματικοί σύμμαχοί για έναν ήρεμο και ξεκούραστο ύπνο.

7/Θα ρίξω το σάκχαρο ή και τη χοληστερίνη μου

Εάν οι τιμές του είναι κάπως τσιμπημένες μεσα από από «έξυπνες» σωτήριες συσκευές μπορώ να ελέγχω τα επίπεδά του σε καθημερινή βάση οποιαδήποτε στιγμή, εύκολα και γρήγορα από την άνεση του σπιτιού μου! Τα οφέλη από τη χρήση των συσκευών αυτομέτρησης είναι πολλά καθώς μπορούν να χρησιμοποιηθούν από όλου με ευκολία, χωρίς να απαιτούνται ειδικές γνώσεις. Παράλληλα μέσα σε λίγα λεπτά ή και δευτερόλεπτα έχετε την απάντηση για τα  επίπεδα του σακχάρου ή της χοληστερίνη, ενώ παρέχουν τη δυνατότητα αποθήκευσης των αποτελεσμάτων στη μνήμη των συσκευών, κάτι που βοηθά ιδιαίτερα το γιατρό, καθώς με την αποθηκευσή τους δημιουργείται ένα προσωπικό «αρχείο»  πολύτιμο για να συγκρίνει  τις τιμές των μετρήσεων και επομένως για να μπορεί να ελέγχει διαχρονικά την εξέλιξη της υγείας μου.

8/ Θα διώξω τους… τοξικούς από τη ζωή μου και τις τοξίνες από τον οργανισμό μου!

Ανθρώπους που με δηλητηριάζουν αλλά και τοξίνες που καταδυναστεύουν το οργανισμό! Για τους ανθρώπους απλώς θα τους βγάλω οριστικά από τη ζωή μου. Οσο για τον οργανισμό μου θα τρώω απλά, υγιεινά, ισορροπημένα και χωρίς υπερβολές καταναλώνοντας ποικιλία τροφίμων απ΄όλες τις διατροφικές ομάδες δίνοντας όμως ιδιαίτερη προσοχή στην ποσότητα. Και για να ενισχύσω ακομη περισσότερο την κατάσταση θα ενισχύσω την αποτοξίνωση του οργανισμού με συμμάχους από τη φύση!
     
1. Το γαϊδουράγκαθο είναι γνωστό από την αρχαιότητα για την προστατευτική του δράση στο ήπαρ χάρη σε ένα μίγμα δραστικών συστατικών – τη σιλυμαρίνη.    
2. Το Εκχύλισμα Γκουαρανά & Πικραλίδας αναδεικνύονται σε πολύτιμους συμμάχους.
3. Σημύδα, Πράσινο Τσάι και Αγκινάρα... Ενας μοναδικός συνδυασμός υπερτροφών με διουρητική δράση και ισχυρή ενίσχυση του μεταβολισμού.
4. Τζίτζιφος, Παπαρούνα, Λουλούδι του Πάθους, φυσική Mελατονίνη & 5-HTP δρουν στην άμεση αντιμετώπιση της αϋπνίας, ενώ ταυτόχρονα μειώνουν το άγχος & στρες.

Pharm 16 free shipping icon
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Με παραγγελίες άνω των 59€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
 2112143503 8:00 - 17:00