Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 59.00€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο.

Close search
Αναζήτηση
BLOG

Φτιάξε γλουτούς όνειρο στις διακοπές!

Φτιάξε γλουτούς όνειρο στις διακοπές!
Όχι δεν πρόκειται να σας προτείνουμε ασκήσεις, ούτε κάποιο διαιτολόγιο! Το μυστικό για να αποκτήσετε εύκολα, γρήγορα και χωρίς κόπο ονειρεμένους γλουτούς είναι απλό, γίνεται εύκολα και μπορείτε να το εφαρμόσετε ακόμη και στην άμμο της παραλίας! Σας βάλαμε σε περιέργεια; Ελάτε να σας αποκαλύψουμε το μυστικό!!!

Το μυστικό λοιπόν είναι το περπάτημα γενικώς αλλά και το περπάτημα στην άμμο! Εάν περπατάτε συστηματικά και με… κόλπο τότε οι γλουτοί σας, κι όχι μόνο θα γυμναστούν αποκαλύπτοντας το πιο όμορφο κορμί σας!

 

Δεν θέλει κόπο μόνο τρόπο! Ιδού μερικές έξυπνες ιδέες
ΓΙΑ ΣΥΣΦΙΞΗ ΓΛΟΥΤΩΝ:

Περπατήστε με μικρά και γρήγορα βήματα και κατά διαστήματα προσπαθήστε να σφίγγετε τους γοφούς, καθώς βαδίζουμε, για λίγα δευτερόλεπτα κάθε φορά.
 

ΓΙΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΨΩΜΑΚΙΑ:

Ορίστε την απόσταση που θα περπατήσετε. Στη μισή κάντε μικρούς και γρήγορους διασκελισμούς και στην υπόλοιπη απόσταση κάντε μεγαλύτερους και πιο αργούς.
ΓΙΑ ΣΜΙΛΕΜΕΝΟΥΣ ΜΗΡΟΥΣ & ΓΛΟΥΤΟΥΣ:

Δοκιμάστε να κάνετε μικρά και γρήγορα βήματα για δύο λεπτά και στη συνέχεια μεγάλα βήματα για επίσης 2 λεπτά. Επαναλαμβάνοντας το ίδιο μοτίβο για 3 έως 4 φορές
ΓΙΑ «ΧΥΤΕΣ» ΓΑΜΠΕΣ:

Περπατήστε κάποια μέτρα πατώντας στις μύτες των ποδιών και στη συνέχεια τα ίδια μέτρα πατώντας στις φτέρνες.
ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΚΟΙΛΙΤΣΑΣ & ΓΛΟΥΤΩΝ:

Ενώ περπατάτε κάνοντας μικρά και γρήγορα βήματα, «ρουφάτε» την κοιλιά για 10-15 δευτερόλεπτα και χαλαρώνετε για μισό λεπτό, κατόπιν σφίγγετε τους γοφούς για 10-15 δευτερόλεπτα, και τους χαλαρώνουμε για μισό λεπτό. Συνεχίζετε εναλλάξ αυτές τις ασκήσεις για επτά λεπτά στο σύνολο. Προσοχή τις ασκήσεις γίνονται ενώ βαδίζετε- που σημαίνει ότι δεν διακόπτετε το περπάτημά σας!


ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ πιο ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ το περπάτημα στην ΑΜΜΟ από το απλό περπάτημα;

 

Γιατί ενώ τα πόδια βουλιάζουν ο βαθμός δυσκολίας αυξάνεται, οπότε και οι μύες γυμνάζονται εντονότερα και κατά συνέπεια περισσότερες θερμίδες! Φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι με το συστηματικό περπάτημα κάνουμε εν γένει καλό στον οργανισμό καθώς τονώνεται το κυκλοφορικό και το αναπνευστικό σύστημα. Παράλληλα προσθέτοντας τις παραπάνω ασκήσεις κατά τη διάρκεια του βαδίσματος, πετυχαίνουμε μεγαλύτερη ενεργειακή δαπάνη, αύξηση της μυϊκής δραστηριοποίησης και πιο ολοκληρωμένη σωματική εκγύμναση.


Μην ξεχάσετε να πάρετε τα μέτρα σας!

  • Πρώτο μέλημά σας η αντηλιακή προστασία (αναζητήστε στο pharm16.gr αντηλιακά ειδικά σχεδιασμένα για τους λάτρεις των σπορ)
  • Πάντα με ελαφριά ρούχα
  • Πίνετε άφθονο νερό για να αποφύγετε την αφυδάτωση αλλά όχι απότομα καλύτερα λίγο και συχνά
  • Μην γυμνάζεστε με γεμάτο στομάχι
  • Θυμηθείτε να κάνετε καλό ζέσταμα στην αρχή και πάντα αποθεραπεία στο τέλος!
  • Αποφεύγετε τις υπερβολές και την άσκηση τις «απαγορευμένες» ώρες της ημέρας (11 το πρωί με 3 το μεσημέρι)
Αναζητήστε ακόμη στο pharm16.gr προϊόντα που μπορούν να δώσουν επιπλέον ώθηση στο αδυνάτισμά σας και στην αντιμετώπιση του τοπικού πάχους με κρέμες και προϊόντα αδυνατίσματος αλλά και με συμπληρώματα διατροφής που ενισχύουν την καύση λίπους και το μεταβολισμό.


Pharm 16 free shipping icon
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Με παραγγελίες άνω των 59€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
 2112143503 8:00 - 17:00