Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 59.00€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο.

Close search
Αναζήτηση
BLOG

13 προϊόντα που "τρέμει" η κυτταρίτιδα!

13 προϊόντα που τρέμει η κυτταρίτιδα!
Μήπως η αντιαισθητική εικόνα της κυτταρίτιδας στα πόδια σας πληγώνει την ομορφιά σας και σας κάνουν να νιώθετε άβολα; Ενημερωθείτε και δείτε την επιδερμίδα σας να γίνετε πάλι λεία και σφιχτή! Γνωρίστε τα φυσικά συστατικά των τροφίμων που πρωταγωνιστούν στον πρόληψη αλλά και στον αγώνα ενάντια στην κυτταρίτιδα!

Διεγείρουν τη λιπόλυση, τονώνουν την μικροκυκλοφορία στα επιδερμικά κύτταρα, ενεργοποιούν τους μηχανισμούς λιποδιάλυσης , αποσυμφορούν τη λέμφο από περιττά υγρά και τοξίνες και προσφέρουν αυτό το κάτι παραπάνω στη μάχη ενάντια στην κυτταρίτιδα κι όχι μόνο! Ιδού τα συστατικά που τρέμει και οι φόρμουλες που βάζουν φωτιά και «καίνε» την κυτταρίτιδα! Φόρμουλες ειδικά σχεδιασμένες για την απομάκρυνση των τοξινών, τη μείωση του λίπους, και της κατακράτησης υγρών, την ενίσχυση του μεταβολισμού.

Φυσικά «αντικυτταριδικά» συστατικά

Αμινοξέα: Τα τελικά προϊόντα διάσπασης των πρωτεϊνών που χρησιμοποιεί ο οργανισμός για να συνθέσει τις δικές του πρωτεΐνες, όπως π.χ. το κολλαγόνο.
Αντιοξειδωτικά: Η φλούδα των φρούτων τα έντονου χρώματος λαχανικά, οι ξηροί καρποί, το πράσινο τσάι, το ελαιόλαδο, ο καφές ακόμη και το κόκκινο κρασί  και άλλα τρόφιμα περιέχουν φλαβονοειδή, καροτένια, γλουταθειόνη, ανθοκυανίνες και άλλα αντιοξειδωτικά  με αντικυτταριδική δράση.
Βιταμίνες Β: Μιας και συμμετέχουν στο μεταβολισμό των μακροθρεπτικών συστατικών και στην αποτοξίνωση του οργανισμού  επιτελούν κι αυτές πολύτιμο έργο.
Κι ακόμη Βιταμίνες C και Ε, φυτικές ίνες, Ω-3 λιπαρά οξέα που συμβάλλουν στην καλή κυκλοφορία του και φρούτα όπως ακτινίδιο, ανανάς, παπάγια αλλά και νωπά λαχανικά βοηθούν σημαντικά στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας.

Αναζητήστε στο pharm16.gr ολοκληρωμένες σειρές προϊόντων που μπορούν να σας βοηθήσουν να καταπολεμήσετε την κυτταρίτιδα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς! 

  1. Power Health Burn Up – Με L-καρνιτίνη, καφεΐνη από εκχυλίσματα γκουαράνα και πράσινου τσαγιού, εκχύλισμα κόκκινης πιπεριάς Capsimax™, CLA, βιταμίνη Β6.
  2. Solgar Green Tea Extract Τιτλοδοτημένο εκχύλισμα φύλλων πράσινου τσαγιού με αντιοξειδωτικές, ήπιες αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και θερμογενιτική δράση.Ιδιαίτερα χρήσιμο σε περιπτώσεις ελέγχου του βάρους 
  3. Holistic Med Matcha Teatox Πράσινο Τσάι για Αποτοξίνωση και Αδυνάτισμα σε Μορφή Σκόνης 30gr
  4. Healthia AntiCellulite - Ξεφουσκώνει τα διογκωμένα λιποκύτταρα ξεμπλοκάρει το λεμφικό σύστημα διώχνει τις κατακρατήσεις υγρών αυξάνει το μεταβολισμό και τις καύσεις βελτιώνει την υφή του δερματος. 
  5. Health Aid Cellusite - Φυσικός συνδυασμός από επιλεγμένα φυτά, κατάλληλα για να αποδεσμεύουν και να απομακρύνουν τις τοξίνες από τον οργανισμό, διευκολύνοντας τη καλή κυκλοφορία του αίματος.
  6. Superfoods Green Coffee Super Diet 2500mg Συμπλήρωμα Διατροφής με εκχύλισμα πράσινου καφέ που συμβάλλει στην διαχείριση του βάρους καθώς έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες

Χρήσιμη γνώση!
7. Κρέμες, τζελ ή λάδια 
βρίσκονται ακόμη στην υπηρεσία σας! Με σύνθεση από εκχυλίσματα φυτών θαλάσσιων φυκιών, ελαίων, καφεΐνης και άλλων πολύτιμων συστατικών και σε συνδυασμό με ισορροπημένη διατροφή και άσκηση μειώνουν θεματικά την κυτταρίτιδα και την όψη φλοιού πορτοκαλιού ενώ παράλληλα, ενυδατώνουν, συσφίγγουν και τονώνουν την επιδερμίδα! Χρησιμοποιείστε όμως συστηματικά αυτά τα προϊόντα κατά της κυτταρίτιδας (τουλάχιστον για 7-8 συνεχόμενες εβδομάδες).

ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ!

8. Natura Siberica Anti Cellulite Home SPA Programme Σετ Περιποίησης για Σύσφιξη & Σμίλευση 5 Βημάτων Σας δίνει την ευκαιρία να απολαύσετε τα οφέλη των προιόντων Natura Siberica απολαβάνοντας spa επαγγελματικού επιπέδου στο σπίτι! Περιλαμβάνει 5 βήματα που οδηγούν σε τέλεια δράση αδυνατίσματος. Το δέρμα γίνεται πιο λείο και ελαστικό ενώ ενυδατώνεται σε βάθος
9. Somatoline Cosmetic Anti Cellulite Masque Μάσκα Σώματος με Άργιλο Κατά της Κυτταρίτιδας 500gr Νέα Μάσκα Σώματος με Άργιλο κατά της Κυτταρίτιδας, με μια ενισχυμένη αντικυτταριτιδική σύνθεση που αποσυμφορεί από τα περιττά υγρά σε 7 ημέρες με μόνο 1-4 εφαρμογές την εβδομάδα
10. Version Peptide Slim Perfect Κρέμα για την Κυτταρίτιδα με το Βιο-μιμητικό πεπτίδιο Tripeptide-41 (CG-Lipoxyn),και τριπλή δράση: Ρύθμιση του μεταβολισμού των λιποκυττάρων, μείωση στην περίμετρο του μηρού και βελτίωση της όψης φλοιού πορτοκαλιού

ΤΙPS!

11. Δοκιμάστε τα σφουγγάρια μπάνιου κατά της Κυτταρίτιδας Zan sot Παράγονται από υψηλής ποιότητας γερμανικό υδρόφιλο υλικό και λόγω της σύνθεσής τους, δημιουργούν υπεραιμία συμβάλλοντας δραστικά στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας. Μην ξεχνάτε μόνο, μετά από κάθε χρήση να τα ξεβγάζετε καλά.
12. Εξίσου πολύτιμο είναι το γάντι λούφας - η λούφα αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας ενώ ταυτόχρονα δημιουργεί υπεραιμία, συμβάλλοντας στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας.

13. Σκεφθείτε την αγορά μιας πιο "εξελιγμένης" έξυπνης ζυγαριάς που δίνει πληροφορίες για βάρος, δείκτη μάζας σώματος, μεταβολισμό, μυϊκή μάζα, λίπος σώματος, ποσοστό νερού, μάζα οστών, μέγεθος σώματος! Δοκιμάστε την Xiaomi Mi Body Composition Scale 2 Ζυγαριά Μέτρησης Βάρους - Λίπους με Bluetooth

* Οι πληροφορίες του άρθρου χρησιμεύουν ως συμπλήρωμα της γενικότερης ενημέρωσής σας και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τις εξειδικευμένες συστάσεις και συμβουλές των ειδικών. Τα συμπληρώματα διατροφής και τα φυτοθεραπευτικά σκευάσματα δεν προορίζονται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία νόσων. Αναζητήστε εξατομικευμένες συμβουλές πριν τη χρήση τους ειδικά εάν είστε έγκυος ή θηλάζουσα, παρουσιάζετε αλλεργίες, λαμβάνετε φάρμακα ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.
Pharm 16 free shipping icon
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Με παραγγελίες άνω των 59€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
 2112143503 8:00 - 17:00