Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 59.00€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο.

Close search
Αναζήτηση
BLOG

Ψάχνεις δώρο για το βαφτιστήρι σου; Πάρε ιδέες!

Ψάχνεις δώρο για το βαφτιστήρι σου; Πάρε ιδέες!
Τα δώρα μένουν για πάντα χαραγμένα στη μνήμη των παιδιών ειδικά αυτά που λαμβάνουν από το νονό και τη νονά. Μαζί με τη λαμπάδα και το σοκολατένιο αβγό σας έχουμε ιδέες που δεν κοστίζουν και αξίζουν!

Χαρίστε στο πνευματικό σας παιδί εκτός από αγάπη και δώρα ξεχωριστά, ειδικά εάν πρόκειται για το πρώτο του Πάσχα και μαζί την πρώτη Ανάσταση και το ντεμπούτο του στον κόσμο! Ετοιμάστε λοιπόν τα δωράκια του, βάλτε τα σε ένα καλάθι με λαμπερό περιτύλιγμα μαζί με παιχνίδια που κουδουνίζουν, υφάσματα που αναπαράγουν ήχους, χρώματα που θα αιχμαλωτίσουν το βλέμμα του, κι αφήστε το μωρό να κοιτάζει με περιέργεια, να χαμογελά σε κάθε ήχο, να ανακαλύπτει τον κόσμο μέσα από τις επιλογές της νονάς και του νονού! Αλλά ακόμη και για τα μεγαλύτερα σε ηλικία βαφτιστήρια αυτή η σχέση με το νονό είναι μαγική! Βρείτε χρόνο λοιπόν για να βρεθείτε δίπλα στο πνευματικό σας παιδί και κρατήστε ζωντανή αυτή τη σχέση διατηρώντας μια ουσιαστική παρουσία στη ζωή του, όσα χρόνια κι αν περάσουν, ακόμη κι όταν τα πνευματικά σας παιδιά έχουν ενηλικιωθεί! Και να είστε σίγουροι ότι κι εκείνο θα θυμάται με συγκίνηση τα δώρα που πήρε από τη νονά και θα αναπολεί εκείνη τη γλυκιά προσμονή μέχρι να χτυπήσει το κουδούνι να την δει να εμφανίζεται στο κατώφλι του σπιτιού με μια αγκαλιά γεμάτη δώρα, σοκολατένιο αβγό, τσουρέκι, παιχνίδια...

Κι αυτό το Πάσχα λοιπόν χαρίστε του μια αγκαλιά και δώρα πολλά!
Εμείς βρήκαμε ωραίες ιδέες στο Pharm6.gr εσείς με ένα κλικ απλώς γεμίστε το καλάθι σας!

Aρκουδάκια με ήχους που μπορεί να γίνουν και ο καλύτερο φίλος που θα τα συντροφεύει στον ύπνο τους! Grofriend Tommee Tippee Pip Τhe Panda  Mε 6  Διαφορετικούς ήχους και διαφορετικούς χρωματισμούς,  σίγουρα θα τα λατρέψει!

Αγαπημένη του μωρού μπορεί να γίνει κι η Sophie La Giraffe Ηeart Shaped Rattle με κουδουνίστρα καρδιά σε κουτί με κάρτα δώρου!

Βρεφικά άθραυστα Γυαλιά Ηλίου Grapefruit 0-1 Ετών. Τέλεια σχεδιασμένα για να αντιμετωπίζονται από μικρά παιδιά με ενιαίο πλαίσιο χωρίς βίδες, ενώσεις και μεταλλικά μέρη που μπορούν να πιαστούν κάπου ή να τα καταπιούν.

Για τις εμφανίσεις στην παραλία χρειάζεται και ολόσωμο φορμάκι με αντηλιακή προστασία!  Επιλέξτε τα αντηλιακα ολόσωμα φορμάκια της Sunway, τα οποία είναι φτιαγμένα από εξαιρετικά μαλακό υφάσμα UPF 50+ που μπλοκάρει τις ακτινοβολίες UVA & UVB. Τα υφάσματα της Sunway είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά και δεν χάνουν την προστατευτική τους δράση όσο και αν εκτεθούν στο νερό. 

Κι άλλες ιδέες!

Τα λαστιχάκια μαλλιών και το Sprunchie Χνουδωτό Λαστιχάκι από τη σειρά Invisibobble Red Nose Reindeer Original θα τα λατρέψει 

Το ίδιο και το παιδικό αποσμητικό Pharmasept KID Deo Roll-on Extra Mild εξαιρετικά απαλό για μικρά αλλά και μεγαλύτερα παιδιά με υποαλλεργική σύνθεση. Και βέβαια ένα υπέροχο δώρο που θα εκτιμήσει ιδιαιτέρως η μαμά είναι αυτό το σετ Mustela με  Stelatopia Emolient Cream Ενυδατική Κρέμα Σώματος 200ml - Cleansing Gel Σώματος & Μαλλιών 200ml - Emollient Ενυδατικό Balm Προσώπου & Σώματος 200ml και ΔΩΡΟ Βρεφικό Μπουρνούζι Αρκουδάκι

Και ακόμη υπέροχες κολόνιες ειδικά σχεδιασμένες για μωρά όπως η διακριτική Klorane Bebe Eau de Parfum με  ΔΩΡΟ Λούτρινο Κουνελάκι που ξυπνά στο μωρό τον υπέροχο κόσμο των αισθήσεων. Το τρυφερό και κατοχυρωμένο χαλαρωτικό του άρωμα συνδυάζει απαλές και φρουτώδεις νότες. Είναι ειδικά σχεδιασμένο για το φίνο και ευαίσθητο δέρμα του μωρού, χωρίς οινόπνευμα.

Αναζητήστε δεκάδες ακόμη ιδέες για δώρα στο Pharm16.gr από Αξεσουάρ Εξόδου & Τσάντες, Βρεφικά Αρώματα & Κολώνιες, Παιδικά Γυαλιά Ηλίου, Παιχνίδια, κι ακόμη συσκευές ενδοεπικοινωνίας και προϊόντα για τη Φροντίδα & Υγιεινή του παιδιού!
Pharm 16 free shipping icon
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Με παραγγελίες άνω των 59€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
 2112143503 8:00 - 17:00