Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 59.00€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο.

Close search
Αναζήτηση
BLOG

Τι σε ταΐζει η μάνα σου; Μα μέλι, φυσικά!

Τι σε ταΐζει η μάνα σου; Μα μέλι, φυσικά!
Αχ αυτές οι μέλισσες! Οσο φοβόμαστε το τσίμπημά τους, άλλο τόσο τις λατρεύουμε για το νέκταρ που μας χαρίζουν! Ναι, αυτές οι ακούραστες εργάτριες καταφέρουν μέσα από την καθημερινή τους εργασία να παράγουν έναν πραγματικό θησαυρό για την υγεία και την ομορφιά μας! Και βέβαια η συνεισφορά τους δεν σταματά εδώ, αφού με την προσπάθειά τους βοηθούν στη διατήρηση της βιοποικιλότητας ακόμη και στο να γίνονται τα φρούτα και τα λαχανικά μας νοστιμότερα! Με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα των Μελισσών, ας φροντίσουμε να τις προστατεύσουμε κι ας απολαύσουμε όλα τα προϊόντα τους – από τα διάφορα είδη μελιού, το βασιλικό πολτό, που αναδεικνύεται στον καλύτερο σύμμαχο των παιδιών τώρα στις Πανελλήνιες, τη γύρη και την πρόπολη.
 
H πιο θρεπτική και αναζωογονητική αμβροσία της φύσης!

Το μέλι είναι η πιο υπέροχη, φυσική, γλυκιά και υγιεινή μας απόλαυση. Οι ειδικοί δεν παύουν να μιλούν για μια άριστη τροφή, μιας και διαθέτει περισσότερα από 180 διαφορετικά συστατικά και ουσίες! Ετσι, το μέλι δίνει ενέργεια, δυναμώνει το αμυντικό σύστημα, ανακουφίζει από τον πονόλαιμο, τη δυσκοιλιότητα και βέβαια κάνει θαύματα στην ομορφιά! Και φυσικά χάρη στα ένζυμα και τις αντιοξειδωτικές ουσίες που περιέχει συμβάλλει στη διατήρηση της καλής μας υγείας και στην επιβράνδυνση της γήρανσης!

Βάλτε το μέλι στη ζωή σας!

* Θέλετε να ξεκινήσετε τη μέρα σας με ενέργεια και ζωντάνια; Καταναλώστε 1-2 κουταλάκια μέλι κάθε πρωί!
* Ταλαιπωρήστε από δυσκοιλιότητα; Δοκιμάστε το πρωί, με το που θα ξυπνήσετε να πιείτε 1 ποτήρι χλιαρό νερό στο οποίο θα έχετε διαλύσει 1-2 κουταλάκια μέλι
* Νιώθετε τον λαιμό σας ερεθισμένο; Ακολουθήστε τη συνταγή της γιαγιάς: πιείτε ζεστό γάλα ή τσαγάκι με λίγο θυμαρίσιο μέλι! 
* Το βράδυ είναι δύσκολο να αποκοιμηθείτε; Επιλέξτε ζεστό γάλα, χαμομήλι ή τίλιο και προσθέστε ένα κουταλάκι μέλι!
* Θέλετε δυνατό ανοσοποιητικό; Προσθέστε σε ένα φλιτζάνι ζεστό νερό, το χυμό από μισό λεμόνι και ένα κουταλάκι μέλι. Ανακατέψτε και πιείτε το δέκα λεπτά πριν το πρωινό σας γεύμα.

Έξυπνες αγορές από το Pharm16.gr
          
Premium Honey Βιολογικό Θυμαρίσιο Μέλι AM Health 

Apivita Μέλι Ερείκης

Apivita Bee Products Mέλι Θυμαρίσιο 

ΜΌΛΙΣ ΕΦΤΑΣΑΝ!

Symbeeosis Greek Organic Honey and Turmeric βιολογικό μέλι με κουρκουμά ΚΑΙ 
Symbeeosis Greek Organic Honey and Ginger Μέλι με τζιντζερ για την Καλή Λειτουργία του Πεπτικού Συστήματος 

*Οι πληροφορίες του άρθρου χρησιμεύουν ως συμπλήρωμα της γενικότερης ενημέρωσής σας και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τις εξειδικευμένες συστάσεις και συμβουλές των ειδικών. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή. Εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή έχετε κάποια πάθηση συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν από τη λήψη τους.
Pharm 16 free shipping icon
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Με παραγγελίες άνω των 59€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
 2112143503 8:00 - 17:00