Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 59.00€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο.

Close search
Αναζήτηση
BLOG

Φωτίστε τη ζωή και τη μνήμη σας!

Φωτίστε τη ζωή και τη μνήμη σας!
Πώς πάτε από μνήμη; Το ξέρατε ότι η κοινωνική ζωή, οι δραστηριότητες μας και γενικά ο τρόπος ζωής μας, παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην καλή κατάσταση της μνήμης; Το γνωρίζατε ότι οι φίλοι, τα χόμπι, η αισιοδοξία και τα ενδιαφέροντα αποτελούν το καλύτερο διαβατήριο για να αποφύγουμε  τις νευροεκφυλιστικές παθήσεις και την απώλεια μνήμης;

Κρατήστε τη μνήμη σας ακμαία με… εξάσκηση!

Ακονίστε το μυαλό σας: Διάβασμα, ταξίδια, επικοινωνία με τον γύρω κόσμο, επιτραπέζια παιχνίδια λογικής, γνώσεων, υπολογισμού ή στρατηγικής, σταυρόλεξα, γριφοι, σπαζοκεφαλιές, τεστ, ηλεκτρονικά παιχνίδια μνήμης, σπορ και  αθλητισμός, συμμετοχή σε ομαδικές δραστηριότητες, εξασκούν το μυαλό και στηρίζουν τη μνήμη.

Κοιμηθείτε: Η έλλειψη ύπνου μειώνει τη διάθεση, αυξάνει τη νευρικότητα και επηρεάζει αρνητικά τη μνήμη. Ενας καλός ύπνος λοιπόν είναι σημαντικός και απαραίτητος. Στη διάρκεια του, η μνήμη ανανεώνεται και οργανώνεται, επιτρέποντάς μας να επεξεργαστούμε και να αποθηκεύσουμε όποιες πληροφορίες συλλέξαμε.

Βάλτε στον εαυτό σας… δύσκολα: Μερικές απλές και καθημερινές κινήσεις βοηθούν να «δοκιμάσουμε» τη μνήμη. Για παράδειγμα προσπαθήστε να θυμηθείτε τα ψώνια της ημέρας χωρίς να τα καταγράψετε σε χαρτί, όπως συνήθως, ή μπορείτε ακόμη να αφηγηθείτε με λεπτομέρειες μια σκηνή από την ταινία που είδατε πριν από λίγες ημέρες ή προσπαθήστε να απομνημονεύετε φράσεις και εκφράσεις που σας έκαναν εντύπωση, παροιμίες, ποιήματα, τραγούδια, ολόκληρα κείμενα. Οσο παράξενο κι αν ακούγεται αυτά τα «ασήμαντα», είναι πολύ σημαντικά πρόκειται για τη μνήμη!

Χαλαρώστε: Στρες και έντονο άγχος είναι αποδεδειγμένο ότι καταστρέφουν τη μνήμη και την ικανότητά μας να θυμηθούμε. Ανακαλύψτε λοιπόν τρόπους χαλάρωσης και εκτόνωσης του άγχους με δραστηριότητες που σας ευχαριστούν όπως σπορ, γυμναστική αλλά και ισορροπημένη προσωπική και κοινωνική ζωή, που είναι όλα θεμελιώδη για την ποιότητα ζωής άρα και την καταπολέμηση του στρες! 
 
Να θυμάστε: Σε περίπτωση που παρατηρείτε συχνά ανησυχητικά συμπτώματα, όπως έλλειψη συγκέντρωσης ή απώλεια μνήμης, είναι επιτακτικό να διερευνήσετε την αιτιολογία τους. Ανάμεσα στα πιθανά αίτια είναι και η ανεπαρκής πρόσληψη ορισμένων διατροφικών στοιχείων, όπως π.χ. βιταμινών Β ή σιδήρου!

Ανακαλύψτε στο pharm16.gr εξειδικευμένα συμπληρώματα διατροφής, πλούσια σε διατροφικά στοιχεία που συμβάλλουν στην ενίσχυση της μνήμης και της πνευματικής συγκέντρωσης! 

VITALMemo - εξειδικευμένο συμπλήρωμα διατροφής που συμβάλλει στην ενίσχυση της μνήμης, της συγκέντρωση, στην απόκτηση νέας γνώσης αλλά και στη διατήρηση της μνήμης.

Memovigor 2 Compresse Promo 1+1 είναι το μοναδικό φυσικό προϊόν που αντιμετωπίζει τις διαταραχές (εμβοές, ζαλάδες) του κοχλία και του αιθουσαίου kαι ιδιανικό για την ενίσχυση της μνήμης και της πνευματικής απόδοσης.

HEALTH AID BrainVit περιέχει επιλεγμένες βιταμίνες, αμινοξέα, αντιοξειδωτικά και βότανα, τα οποία βοηθούν στη διατήρηση της ομαλής ροής του αίματος στον εγκέφαλο, προωθώντας τις εγκεφαλικές λειτουργίες. 

Lanes Bright Mind Συμπλήρωμα διατροφής για τη διατήρηση της φυσιολογικής εγκεφαλικής λειτουργίας με σύνθεση που συνδυάζει την κιτικολίνη (Cognizin®) με το συμπυκνωμένο ιχθυέλαιο DHA & EPA.

Power Health Classics Platinum MEMO+ Ginkgo L-Glutamine, Theobromine. Περιέχει ένα ευρύ φάσμα φυσικών ή ενεργών συστατικών όπως τις βιταμίνες Β1, Β6, Β5, Β12, βιοτίνη, μαγνήσιο και το ιχνοστοιχείο ψευδάργυρο.

*Οι πληροφορίες του άρθρου χρησιμεύουν ως συμπλήρωμα της γενικότερης ενημέρωσής σας και δεν  μπορούν να αντικαταστήσουν τις εξειδικευμένες συστάσεις και συμβουλές των ειδικών. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή. Εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή έχετε κάποια πάθηση συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν από τη λήψη τους.
Pharm 16 free shipping icon
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Με παραγγελίες άνω των 59€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
 2112143503 8:00 - 17:00