Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 59.00€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο.

Close search
Αναζήτηση
BLOG

5 σημάδια ότι μπαίνεις στην περιεμμηνόπαυση!

5 σημάδια ότι μπαίνεις στην περιεμμηνόπαυση!
Δεν έχετε ακούσει ποτέ για την περιεμμηνόπαυση; Εάν η απάντησή σας είναι καταφατική τότε, δείτε τι σημαίνει κι ακόμη ποια συμπτώματα και πρώιμα σημάδια τη σηματοδοτούν! Κι ακόμη μάθετε πώς θα αναγνωρίστε και θα αντιμετωπίστε αυτήν τη νέα εποχή ανώδυνα, αποτελεσματικά και φυσικά!

Γνωρίζετε τα βασικά γύρω από την περιεμμηνόπαυση – δηλαδή τι είναι πότε αρχίζει ή πώς νιώθετε αυτήν την περίοδο; Πολλές γυναίκες δεν γνωρίζουν καν ότι υπάρχει περιεμμηνόπαυση! Για την ιστορία, περιεμμηνόπαυση σημαίνει «γύρω από την εμμηνόπαυση» και αναφέρεται στο χρόνο κατά τον οποίο το σώμα κάνει τη φυσική μετάβαση στην εμμηνόπαυση, σηματοδοτώντας το τέλος των αναπαραγωγικών ετών. Σύμφωνα με τους ειδικούς η περιεμμηνόπαυση αρχίζει ότι η γυναίκα ξεκινά να βιώνει αλλαγές στον εμμηνορροϊκό της κύκλο (για παράδειγμα, μεγαλύτερους ή μικρότερους κύκλους), καθώς και να νιώθει συμπτώματα που σχετίζονται με τη μείωση των οιστρογόνων, κυρίως εξάψεις. Ετσι μόλις περάσετε 12 συνεχόμενους μήνες χωρίς έμμηνο ρύση, έχετε φτάσει επίσημα στην εμμηνόπαυση και η περίοδος περιεμμηνόπαυσης έχει τελειώσει.

Τα σημάδια ότι είστε ήδη σε περιεμμηνόπαυση

Ακανόνιστες περίοδοι
Καθώς η ωορρηξία δεν συμβαίνει τόσο συχνά, το χρονικό διάστημα μεταξύ των περιόδων μπορεί να είναι μεγαλύτερο ή μικρότερο, η ροή σας μπορεί να είναι ελαφριά έως βαριά και μπορεί να παραλείψετε κάποιες περιόδους. Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η αιμορραγία μεταξύ των περιόδων μπορεί να έχει άλλες αιτίες και μπορεί ακόμη και να σηματοδοτεί ακόμη καρκίνο του τραχήλου της μήτρας – οπότε εάν εμφανίσετε αιμορραγία θα πρέπει απαραιτήτως να βεβαιωθείτε και να ελέγξετε την κατάσταση με το γιατρό σας.

2 Εξάψεις 
Πολλές γυναίκες συνδέουν τις εξάψεις μόνο με την εμμηνόπαυση. Κι όμως αυτό το ξαφνικό, έντονο αίσθημα θερμότητας που σας κατακλύζει μπορεί να συμβεί και στη διάρκεια της περιεμμηνόπαυσης.  

Χρήσιμα βοηθήματα:
* A.Vogel Menoforce
* Lamberts Sage 2500mg
Πρόκειται για συμπληρώματα διατροφής με φρέσκο φασκόμηλο –βότανο ιδιαίτερα αποτελεσματικό, λόγω των οιστρογονικών του ιδιοτήτων, στις εξάψεις και τη νυχτερινή εφίδρωση στη φάση της προεμμηνόπαυσης, της κλιμακτηρίου ή της εμμηνόπαυσης και η κατανάλωσή του είναι απόλυτα ασφαλής.

3 Κολπική ξηρότητα
Οι ορμόνες τρελαίνονται αυτήν την περίοδο, οι ωοθήκες της γυναίκας σταματούν να παράγουν οιστρογόνα και ο κόλπος ατροφεί (λεπταίνει και τα τοιχώματά του χάνουν την ελαστικότητά τους). Κατά συνέπεια η φυσιολογική ύγρανσή του κόλπου μειώνεται, η σεξουαλική επαφή γίνεται ιδιαίτερα επώδυνη, με τον πόνο να υπερισχύει της ερωτικής της διάθεσης.

Χρήσιμα βοηθήματα!
Στο Pharm16.gr θα βρείτε πολλά προϊόντα τα οποία μπορούν να βοηθήσουν αποτελεσματικά στο πρόβλημα της κολπικής ξηρότητας: από κολπικά gel και κολπικές ενυδατικές κρέμες που επαναφέρουν και διατηρούν την υγρασία στον κόλπο για αρκετές ώρες, αρκεί να εφαρμόζονται πριν από κάθε επαφή και βέβαια καθαριστικά προϊόντα – για την περιποίηση της ευαίσθητης περιοχής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Νικήστε την ξηρότητα του κόλπου στην εμμηνόπαυση!

4 Αλλαγές διάθεσης
Αυτές οι ορμονικές αλλαγές ευθύνονται και πάλι, αυτή τη φορά για τις εναλλαγές της διάθεσης που χαρακτηρίζονται πότε από θυμό και πότε από απογοήτευση. Οι περιεμμηνοπαυσιακές αλλαγές διάθεσης που μπορεί να είναι ακανόνιστες. Εκεί που είστε καλά, μέσα σε λίγες στιγμές νιώθετε ένταση πικραμένη ή εκνευρισμένη! Κι όσο για τη λέξη υπομονή, αυτή πλέον απουσιάζει από τη ζωή σας

Χρήσιμα βοηθήματα:
Στο Pharm16.gr θα βρείτε χρήσιμα βοηθήματα ειδικά σχεδιασμένα για  αυτήν την περίοδο της ζωής σας! Συμπληρώματα διατροφής – αναδεικνύονται σε πολύτιμους συμμάχους! Πρόκειται για ειδικά σχεδιασμένα προϊόντα που υποστηρίζουν το σύνολο του γυναικείου οργανισμού σ΄αυτή την περίοδο σταθμό στη ζωή κάθε γυναίκας! Αναζητήστε λοιπόν τους καλύτερους συμμάχους εδώ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κλιμακτήριος! Μια φούντωση, μια φλόγα που… περνάει!

5 Αλλαγές στη λίμπιντο
Η κολπική ξηρότητα μπορεί να οδηγήσει σε μειωμένη σεξουαλική απόλαυση για τις γυναίκες. Το σεξ μπορεί να είναι άβολο ή ακόμα και επώδυνο», ενώ το άγχος, η θλίψη και η δυσφορία που ενδεχομένως προκαλούνται από την περιεμμηνόπαυση μπορούν επίσης να έχουν αυτό το αποτέλεσμα.

Χρήσιμα βοηθήματα:
Μην απογοητεύεστε, μπορείτε να ανεβάσετε τη διάθεσή σας στα ύψη και να αναβαθμίστε την ερωτική σας ζωή με φυσικά συστατικά που τονώνουν, διεγείρουν και ενισχύουν την ερωτική επιθυμία!
Ανακαλύψτε τα εδώ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σεξ - Εμμηνόπαυση: Σημειώσατε 1!

Άλλα κοινά συμπτώματα της περιεμμηνόπαυσης περιλαμβάνουν επίσης: αϋπνία, προβλήματα μνήμης, πονοκεφάλους, λοιμώξεις του ουροποιητικού συστήματος (Ουρολοιμώξεις)






* Οι πληροφορίες του άρθρου στοχεύουν αποκλειστικά στην ενημέρωσή σας και δεν υποκαθιστούν τη θεραπευτική αγωγή του ιατρού. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας και δεν προορίζονται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή έχετε κάποια πάθηση συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν από τη λήψη τους.
Pharm 16 free shipping icon
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Με παραγγελίες άνω των 59€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
 2112143503 8:00 - 17:00