Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 59.00€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο.

Close search
Αναζήτηση
BLOG

Tα καλύτερα καθαριστικά για τη λιπαρή επιδερμίδα

Tα καλύτερα καθαριστικά για τη λιπαρή επιδερμίδα
Έχετε λιπαρή επιδερμίδα, μαύρα στίγματα, πόρους και αναζητάτε το ιδανικό καθαριστικό προϊόν; Σας έχουμε τα 10 καλύτερα και μαζί τα μυστικά για να διατηρήστε τη λάμψη στο δέρμα σας χωρίς την αντιαισθητική γυαλάδα!

Η λιπαρή επιδερμίδα χρειάζεται περιποίηση και ο έλεγχος της λιπαρότητας δεν είναι και τόσο εύκολη υπόθεση! Μπορεί να έχετε δοκιμάσει τα πάντα, από ισχυρά χημικά peeling προσώπου ή «σκληρά» προϊόντα καθαρισμού, χωρίς αποτέλεσμα ή ακόμη χειρότερα, με ακόμα περισσότερη λιπαρότητα ή ακόμη και ξηρή επιδερμίδα. Δυστυχώς και εδώ, οι υπερβολές «πληρώνονται» και μπορεί πραγματικά να γυρίσουν μπούμερανγκ. Μη φοβάστε! Το κλειδί για τη διαχείριση του λιπαρού δέρματος (και τη θεραπεία της ακμής)  έγκειται στην επιλογή του σωστού καθαριστικού

ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ για λιπαρό δέρμα

1. ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΟΣ

CeraVe Foaming Cleanser Gel  Αφρώδες καθαριστικό 
Έχει δημιουργηθεί μαζί με δερματολόγους, καθαρίζει σε βάθος, χωρίς να διαταράσσει τον επιδερμιδικό φραγμό. Με 3 απαραίτητα ceramides, υαλουρονικό οξύ και νιασιναμίδη, που βοηθά στην καταπράυνση της επιδερμίδας, απομακρύνει αποτελεσματικά ρύπους, μακιγιάζ και την περίσσεια λιπαρότητας.
Χωρίς άρωμα, κατάλληλο και για ευαίσθητο δέρμα

2. BEST VALUE FACE WASH ΓΙΑ ΛΙΠΑΡΌ ΔΈΡΜΑ

Garnier Micellaire Κλασικό Νερό Καθαρισμού Και Για Ευαίσθητες Επιδερμίδες
Νερό Ντεμακιγιάζ Micellaire 3 σε 1 για πρόσωπο, μάτια και χείλη. Με μία κίνηση αφαιρεί το μακιγιάζ, απομακρύνει τους ρύπους και καταπραϋνει την επιδερμίδα.

3. ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΛΙΠΑΡΟ ΔΕΡΜΑ ΜΕ ΤΑΣΗ ΑΚΜΗΣ

La Roche Posay Effaclar Purifying Foaming Gel Καθαρισμού Προσώπου / Εξισορρόπηση του pH 
Αφρώδες τζελ καθαρισμού και εξυγίανσης, τώρα με το νέο δραστικό συστατικό Phylobioma, με τη δύναμη της επιστήμης του μικροβιώματος. Απομακρύνει τους ρύπους, αφήνοντας το δέρμα καθαρό και γεμάτο φρεσκάδα. Εξυγιαίνει απαλά το δέρμα, χωρίς να προκαλεί ξηρότητα. Μειώνει ορατά τις ατέλειες, τα μαύρα στίγματα και τα σημάδια. Απελευθερώνει τους πόρους και μειώνει την περίσσεια σμήγματος. Επανεξισορροπεί το pH του δέρματος.

4. ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΙΑ ΛΙΠΑΡΟ ΔΕΡΜΑ ΜΕ ΑΚΜΗ/ ΣΠΥΡΑΚΙΑ

Vichy Normaderm Phytosolution Τζελ Εντατικού Καθαρισμού
Νέο προϊόν για λιπαρές επιδερμίδες με τάση ακμής, εμπλουτισμένο με μεταλλικά στοιχεία και προβιοτικά, που απομακρύνει τέλεια από το πρώτο πλύσιμο τις ακαθαρσίες. Καθαριστική βάση φυτικής προέλευσης από καρύδα, με παράγοντες αφρισμού που εξυγιαίνουν σε βάθος την επιδερμίδα χωρίς να την καταστρέφουν. Αποτέλεσμα; Υγιής επιδερμίδα. Χωρίς αίσθηση ξηρότητας. Βελτιωμένη υφή επιδερμίδας.

5. ΤΟ ΠΙΟ ΑΠΑΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΣΣΕΙΑ ΣΜΗΓΜΑΤΟΣ

Cetaphil Pro Oil Control Foam Wash Αφρός Καθαρισμού Προσώπου Κατά της Λιπαρότητας

Αφρός για βαθύ καθαρισμό των πόρων, προσφέρει υψηλής ποιότητας δερματολογική φροντίδα, ειδικά στην επιδερμίδα με τάση για ακμή. Καθαρίζει αποτελεσματικά το δέρμα από την περίσσεια σμήγματος και τους ρύπους. Μειώνει το υπερβολικό σμήγμαΚαθαρίζει χωρίς σαπούνι και χωρίς να αφυδατώνει. Προστατεύει τον φραγμό του δέρματος!

6. TO KΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΠΟΛΕΠΙΣΗ

Origins GinZing Refreshing Scrub Cleanser 
Αναζωογονητικό, καθημερινό, καθαριστικό προσώπου 2 σε 1 με κόκκους Jojoba που καθαρίζει την επιδερμίδα ενώ ταυτόχρονα χαρίζει απαλή απολέπιση. Περιέχοντας κόκκους Καφέ και τονωτικό Ginseng, αφήνει την επιδερμίδα λαμπερή και απαλή, ενώ το υπέροχο άρωμα από Grapefruit, Lemon και Spearmint αναζωογονεί.

7. Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΣΚΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΑΚΜΗ

Frezyderm AC Norm Peel Off
Μάσκα καθαρισμού που απομακρύνει σμήγμα, νεκρά κύτταρα και μαύρα στίγματα, συσφίγγει τους πόρους και προσδίδει ματ όψη. Απλώνετε προσεκτικά με απαλές κινήσεις  στο πρόσωπο από μέσα προς τα έξω, αποφεύγοντας την περιοχή γύρω από τα μάτια. Αφήνετε να στεγνώσει για 15-20 λεπτά και αφαιρείτε το φιλμ τραβώντας προσεκτικά από κάτω προς τα πάνω. Ολοκληρώστε με το Ac-Norm Micellar Water, που θα αφαιρέσει τυχόν υπολείμματα και θα χαρίσει ευεξία στο δέρμα.

8. ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ & ΚΑΤΑΠΡΑΥΝΣΗ ΤΗΣ ΑΚΝΕΙΚΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ

Lavish Care Acne Clear Cleanser Gel
Καθαριστικό gel που μετατρέπεται σε ελαφρύ αφρό, καταπραΰνει και ανακουφίζει την επιδερμίδα.
Φόρμουλα σχεδιασμένη να καθαρίζει τους πόρους, προσφέροντας μια καθαρή και λαμπερή επιδερμίδα. Με 89,5% συστατικά φυσικής προέλευσης. Ιδανικό για Ακνεϊκή, Λιπαρή. Δερματολογικά ελεγμένο. Εφαρμόστε σε νωπή επιδερμίδα και δημιουργήστε αφρό κάνοντας μασάζ σε κυκλικές κινήσεις την επιδερμίδα σας. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια. Ξεβγάλετε με χλιαρό νερό και ταμπονάρετε ελαφριά. Δείτε όλη τη σειρά Lavish Care Acne Clear εδώ https://www.pharm16.gr/vendors/lavish-care/lavish-care-acne-clear.htm

9. ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΟΡΩΝ

Youth Lab Pore Refine Cleanser Combination - Oily Skin Gel 
Τζελ καθαρισμού που, όπως υποδηλώνει και το όνομά του, δίνει έμφαση στη ρύθμιση της έκκρισης λιπαρότητας και σμήγματος, για απόλυτα καθαρή, με λιγότερο εμφανείς πόρους επιδερμίδα. Δημιουργεί πλούσιο αφρό και δεν «στεγνώνει» την επιδερμίδα, σεβόμενο απόλυτα το φυσικό υδρο-λιπιδικό φίλμ. Είναι κατάλληλο για καθημερινή χρήση και ιδανικό για το μικτό / λιπαρό δέρμα. Μη φαγεσωρογόνο, δερματολογικά ελεγμένο.

10. TO KΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΜΕ ΤΑΣΗ ΓΙΑ ΑΤΕΛΕΙΕΣ

RilastilAcnestilCleansingGel
Καθαριστικό Τζελ, εξυγιαντικό και εξισορροπητικό για λιπαρή, μικτή, ρυπαρή επιδερμίδα με ατέλειες και τάση ακμής. Εμπλουτισμένο με εξειδικευμένα ενεργά συστατικά, καθαρίζει την επιδερμίδα, χωρίς να απομακρύνει το επιδερμικό υδρολιπιδικο φιλμ.  Χωρίς σαπούνι, χρωστικές και παράγωγα αγρωστωδών, υποαλλεργικό (Σχεδιασμένο να ελαχιστοποιεί την πιθανότητα αλλεργίας), μη φαγεσωρογόνο. Κατάλληλο για ευαίσθητες και ευπαθείς επιδερμίδες.

Ανακαλύψτε στο Pharm16.gr ολη τη σειρά περιποίησης της επιδερμίδας με λιπαρότηταΒρείτε ΕΔΩ κρέμες για ενυδατική αλλά παράλληλα σμηγματορρυθμιστική φροντίδα ΚΙ ΑΚΟΜΗ τα καλύτερα Scrub προσώπουΕλαια και ορούς ΚΑΙ μάσκες προσώπου!
Pharm 16 free shipping icon
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Με παραγγελίες άνω των 59€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
 2112143503 8:00 - 17:00