Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 59.00€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο.

Close search
Αναζήτηση
BLOG

Αυτό είναι το μυστικό για να διαλέξεις την καλύτερη μάσκαρα!

Αυτό είναι το μυστικό για να διαλέξεις την καλύτερη μάσκαρα!
Θέλεις οι βλεφαρίδες σου να φαίνονται μακριές, γυριστές και πυκνές; Αναρωτιέσαι ποια μάσκαρα ταιριάζει σε σένα και προβληματίζεσαι όταν πρόκειται να διαλέξεις; Ηρέμησε! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι πριν επιλέξεις μάσκαρα να γνωρίζεις ένα μυστικό… Ποιο είναι αυτό; Απλώς διάβασε το άρθρο μας!

Ε, λοιπόν το μυστικό για μακριές πυκνές, σαν… ψεύτικες βλεφαρίδες δεν βρίσκεται όχι μόνο στη φόρμουλα των καλλυντικών, αλλά… στο βουρτσάκι τους! Ναι, όποιο αποτέλεσμα κι εάν θέλεις να πετύχεις –έντονο, φυσικό, διακριτικό– αυτό που πρέπει να έχεις κατά νου είναι να επιλέξεις το κατάλληλο βουρτσάκι παίζει καθοριστικό ρόλο! Οχι μην προβληματίζεσαι! Εσείς δοκιμάσαμε τις καλύτερες mascara και στου προτείνουμε τις καλύτερες ανάλογα με αυτό που ζητάς! Μια ματιά στον παρακάτω οδηγό μας αρκεί για να βγεις από διλήμματα! Και φυσικά με τα απίθανα προϊόντα του Pharm16.gr  θα έχεις στην πόρτα σου την τέλεια μάσκαρα σε χρόνο Dt!

Πες μου τι βλεφαρίδες θέλεις, να σου πω το βουρτσάκι τους!

Τις θέλω με ΟΓΚΟ!

Σίγουρα έχεις ακούσει ότι όσο πιο χοντρό είναι ένα βουρτσάκι, τόσο περισσότερο όγκο χαρίζει στις βλεφαρίδες. Και ναι είναι αλήθεια! Σου προτείνουμε την Gosh Eye Candy Just Click it Mascara 001 extreme black 10ml και μαζί το Μatte Eye Liner 002 Matt Black σε μια χαριτωμένη συσκευασία! Με αυτό το δυναμικό δίδυμο, οι ογκώδεις βλεφαρίδες και τα μάτια που ξεχωρίζουν απέχουν μόνο ένα κλικ. Δυο ακόμη σούπερ επιλογές αποτελούν η Maybelline Mascara Volume Express The Colossal και η Maybelline The Colossal Go Extreme Volum' Black Μάσκαρα Για Όγκο 

Tις θέλω με ΕΞΤΡΑ ΚΑΜΠΥΛΗ!

Αν στόχος σου είναι να τις κάνεις πιο γυριστές δίνοντάς τους έξτρα καμπύλη η L'Oreal Paris PRO XXL Lift  είναι αυτή που χρειάζεσαι.  Εμπνευσμένη από τα ινστιτούτα αισθητικής η νέα αυτή μάσκαρα για γύρισμα είναι κατάλληλη για ίσιες βλεφαρίδες, για να σας δώσει επαγγελματικό αποτέλεσμα σε 2 γρήγορα και εύκολα βήματα: Πρώτο βήμα, χρησιμοποιήστε το ίσιο πινέλο για έως και 17x όγκο. Στη συνέχεια χρησιμοποιήστε το κυρτό πινέλο για εφέ ανύψωσης 20 μοιρών.

Τις θέλω ΜΑΚΡΙΕΣ & ΓΥΡΙΣΤΕΣ! 

Η αδιάβροχη μάσκαρα για όγκο και γύρισμα, από τη Maybelline New York, είναι αυτή που χρειάζεσαι. Ο λόγος για τη νέα αδιάβροχη Colossal Curl Bounce με μοναδική Memory Curl σύνθεση και βουρτσάκι που εγγυώνται όγκο και γύρισμα σε κάθε βλεφαρίδα - όλα αυτά συνδυασμένα με 24 ώρες διάρκεια και αδιάβροχη σύνθεση. Εξίσου ιδανική επιλογή αποτελεί και η Maybelline Mascara Lash Sensational Intense Black Μάσκαρα, με το επαναστατικό βουρτσάκι που διαθέτει 6 μήκη ακίδων. Οι εσωτερικές ακίδες αποκαλύπτουν το 100% των βλεφαρίδων και οι εξωτερικές ακίδες τις ξεδιπλώνουν! 
 
Για ΟΓΚΟ +ΓΥΡΙΣΜΑ+ΕΝΤΟΝΟ ΒΛΕΜΜΑ

Ιδανική είναι η Telescopic Lift Mascara! Το μυστικό βρίσκεται στο νέο βουρτσάκι της 2σε1 το οποίο καλύπτει όλες τις βλεφαρίδες. Το μπροστινό μέρος από το βουρτσάκι ανασηκώνει και γεμίζει τις βλεφαρίδες, ενώ το πλαϊνό χτενίζει και διαχωρίζει τις βλεφαρίδες για να δώσει όγκο και μήκος. Δεν μουτζουρώνει και δεν βαραίνει τα μάτια. Προμηθευτείτε την τώρα από το Pharm16.gr μαζί με το Διφασικό Ντεμακιγιάζ Ματιών & Χειλιών L'Oreal Paris Bundle 

Τις θέλω με ΧΡΩΜΑ!

Κανένα πρόβλημα, αφού έχεις στη διάθεσή σου τις Maybelline Lash Sensational Sky High Mascara με ειδική σύνθεση για εύκολη εφαρμογή, πλούσιο όγκο και έξτρα μήκος με μοναδικά χρώματα: Pοζ, Μπλε  και Burgundy Haze

Θέλω να είναι πιο ΜΑΚΡΙΕΣ, πιο ΓΕΜΑΤΕΣ και ΑΝΘΕΚΤΙΚΕΣ!

Δοκίμασε τη μάσκαρα Diego Dalla Palma My Toy Boy Mascara Extra Volume Black. Μια μάσκαρα που σε μόλις 30 ημέρες, κάνει τις βλεφαρίδες φυσικά πιο μακριές, πιο γεμάτες, πιο πυκνές και πιο ανθεκτικές. Διαθέτει πρωτοποριακή φόρμουλα εμπλουτισμένη με 2% Superlash CPX, έναν συνεργιστικό συνδυασμό δύο ισχυρών ενεργών συστατικών, βιταμιδοποιημένη Biotinyl-GHK που διεγείρει τον πολλαπλασιασμό των κερατινοκυττάρων στον βολβό των βλεφαρίδων και Πανθενόλη - Προβιταμίνη Β5, που βοηθά στην αποκατάσταση των κατεστραμμένων βλεφαρίδων. 

Εξαιρετική επιλογή αποτελεί και το Serum Bλεφαρίδων της L'oreal Paris που θρέφει , προστατεύει και περιποιείται τις βλεφαρίδες. Το εξαιρετικά μαλακό βουρτσάκι του, επιτρέπει την ακριβή εφαρμογή στη ρίζα των βλεφαρίδων ενώ τα θρεπτικά συστατικά του εξασφαλίζουν εκπληκτικά, ορατά αποτελέσματα!
Pharm 16 free shipping icon
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Με παραγγελίες άνω των 59€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
 2112143503 8:00 - 17:00