Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 59.00€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο.

Close search
Αναζήτηση
BLOG

Αφροδισιακές τροφές για νύχτες απόλαυσης!

Αφροδισιακές τροφές για νύχτες απόλαυσης!
Αφεθείτε στη χαρά του σεξ όλο πιο συχνά, όλο και πιο απολαυστικά με αφροδισιακές τροφές που… ξυπνούν τον πόθο, αυξάνουν την ερωτική διέγερση και βελτιώνουν με εντελώς φυσικό τρόπο τις σεξουαλικές επιδόσεις! Ποιες είναι αυτές και γιατί βοηθούν; Απλώς διαβάστε παρακάτω και θα βρείτε τις απαντήσεις!

Κι όμως υπάρχουν τροφές που βοηθούν και δεν μιλάμε μόνο για καρύδια και μέλι, αλλά για τροφές που λειτουργούν ως φυσικά ερωτικά «ελιξίρια» για την κορύφωση της απόλαυσης! Βέβαια δεν σημαίνει ότι καταναλώνοντάς τις θα συμβούν θαύματα. δηλαδή δεν αρκεί απλώς να επιλέγετε κάποιες από τις αφροδισιακές τροφές για αλλάξει η ερωτική σας ζωή. Θα πρέπει εν γένει να αλλάξει και ο τρόπος ζωής και διατροφή σας, που σημαίνει να υιοθετήσετε τις αρχές μιας ισορροπημένης διατροφής ακολουθώντας τους κανόνες που προτείνουν οι ειδικοί, δηλαδή: κατανάλωση περισσότερων λαχανικών, φρούτων, δημητριακών, οσπρίων και ψάρια.  Με μέτρο κρέας, γαλακτοκομικά, ξηρούς καρπούς, ελαιόλαδο, πουλερικά, αβγά, θαλασσινά, αλάτι, ζάχαρη και αλκοόλ. Εάν δεν είστε σίγουροι ότι τρέφεστε σωστά ή εάν κουράζεστε υπερβολικά, τότε μπορείτε να υποστηρίξετε τον οργανισμό σας με δημοφιλή βοηθήματα τόνωσης που συμπληρώνουν τα κενά της διατροφής και προσφέρουν αυτό το κάτι παραπάνω που ενδεχομένως χρειαζόμαστε για σεξ χωρίς προβλήματα! Όπως και να έχει μην αφήνετε τίποτα να σας καταβάλλει και να χαλά την ερωτική σας ζωή. Να θυμάστε ωστόσο, ότι μπορεί οι αφροδισιακές τροφές να προσφέρουν αυτό το κάτι παραπάνω στην σεξουαλικότητά σας όμως δεν είναι φάρμακα. Που σημαίνει ότι σε περίπτωση που υπάρχει διαπιστωμένο πρόβλημα, τη λύση μπορεί να την προσφέρει μόνο ο γιατρός μέσα από την ανάλογη φαρμακευτική ή άλλη αγωγή που θα συστήσει

Καυτές & διάσημες αφροδισιακές τροφές που… ξυπνούν τον πόθο!

Το απόλυτο ερωτικό φρούτο... Αβοκάντο!

Πλούσιο σε ακόρεστα λιπαρά και βιταμίνες Ε και B6. Βοηθά στον «καθαρισμό» των αγγείων στη βελτίωσης της κυκλοφορίας του αίματος –πολύτιμη στο σεξ- και εν γένει στη μείωση της χοληστερίνης! Γεμίστε το με καρύδια, σολομό ή πράσινες ελιές και απολαύστε νύχτες καυτές και υπέροχες!

Μέλι και βασιλικός πολτός για... βασιλικές επιδόσεις!

Εάν δεν το ξέρατε σας πληροφορούμε ότι ο Γαληνός, ο διάσημος γιατρός της αρχαιότητας συμβούλευε τον αυτοκράτορα Μάρκο Αυρήλιο να τρώει κάθε βράδυ μία κουταλιά θυμαρίσιο μέλι με βασιλικό πολτό, για να διατηρείται ακμαίος και σεξουαλικά δυνατός.  Και δικαιολογημένα αφού χάρη στα συστατικά τους τονώνουν το νευρικό σύστημα και … όχι μόνο!

Μπαχαρικά & βότανα για... ανεβασμένη διάθεση!

Κανέλα, βανίλια, γαρύφαλλο, σκόρδο, μοσχοκάρυδο, πιπέρι, δεντρολίβανο, θυμάρι, μαστίχα, κρόκος, μέντα! Αυτά τα μπαχαρικά και βότανα πραγματικά αφήνουν το θετικό τους αποτύπωμα στη σεξουαλική διάθεση καθώς αυξάνουν τη θερμοκρασία του σώματος και προκαλούν τοπική υπεραιμία! Και βέβαια ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει αυτή την υπέροχη ευωδιά τους που από μόνη της αρκεί για να μας προσδώσει ένα μοναδικό αίσθημα ευφορίας!

Θαλασσινά μύδια & στρείδια για... πονηρούς συνειρμούς!

Η θέα τους και μόνο εξάπτει τη φαντασία, όμως τα συστατικά τους δεν είναι φανταστικά αλλά πραγματικά καθώς είναι πλούσια σε ψευδάργυρο, μαγνήσιο και βιταμίνη Β6, συστατικά που, σε συνδυασμό με τη χοληστερόλη, αυξάνουν στους μεν άντρες την παραγωγή τεστοστερόνης, στις δε γυναίκες τη λίπανση του κόλπου. Επιπλέον όλα τα θαλασσινά περιέχουν Ω-3 λιπαρά οξέα και διμεθυλαμινοαιθανόλη (DMAE) μια διεγερτική και ευφραντική ουσία.

Ζυμαρικά για έξτρα αντοχή!

Χάρη στους υδατάνθρακες και στην τρυπτοφάνη που περιέχουν χαρίζουν άμεσα ενέργεια που διαρκεί και επίσης βελτιώνουν τη διάθεση, αυξάνοντας την παραγωγή β-ενδορφινών και σεροτονίνης!

Κρασί γιατί διώχνει τις... αναστολές!

Όταν καταναλώνετε σε μικρές ποσότητες, δηλαδή το πολύ ένα έως δύο ποτηράκια, τότε απομακρύνονται άγχη, αναστολές και ψυχολογικοί φραγμοί –συναισθήματα που σαμποτάρουν το σεξ! Επιπλέον, η αιθυλική αλκοόλη και τα φλαβονοειδή που περιέχονται στο κρασί βοηθούν στην διάνοιξη των αρτηριών και στην αντιοξείδωση με αποτέλεσμα να κάνουν καλό στην καρδιά και τα αγγεία και να ωφελούν επίσης στο σεξ καθώς η ροή του αίματος προς τα γενετικά όργανα είναι καλύτερη.
 

Ξηροί καρποί -το κρατς που δίνει δύναμη!

Ολοι έχουμε ακούσει για τον αφροδισιακό συνδυασμό… «μέλι με καρύδια»! Πράγματι όλοι οι ξηροί καρποί αλλά και σπόροι (όπως αμύγδαλα, καρύδια, σουσάμι, σπόροι κουκουναριού κ.ά.,) είναι πλούσιοι σε αργινίνη, βιταμίνη Ε και ψευδάργυρο –συστατικά που προστατεύουν το ενδοθήλιο των αιμοφόρων αγγείων, δρουν αγγειοδιασταλτικά και προάγουν την υγεία των γενετικών αδένων, ιδιαίτερα του προστάτη.

Σοκολάτα εθιστική κι όχι μόνο!

Αχ, αυτή η γεύση της είναι εθιστική αλλά και ιδιαιτέρως τονωτική μιας και εφοδιάζει τον  εγκέφαλο με πολύτιμες για το νευρικό σύστημα ουσίες! Το μυστικό βέβαια είναι να προτιμούμε την πικρή - μαύρη σοκολάτα  με τουλάχιστον 65% κακάο όχι μόνο γιατί έχει λιγότερη ζάχαρη αλλά και γιατί σ΄αυτήν θα βρούμε περισσότερη καφεΐνη –που μας κρατά σε εγρήγορση- και πολλά άλλα θρεπτικά συστατικά όπως μαγνήσιο και φλαβονοειδή που ωφελούν γενικότερα τον οργανισμό!

Εφοδιαστείτε για την απόλαυση!
Κολπικά λιπαντικά και moisturizers, ερωτικά βοηθήματα  και γενικώς ότι μπορεί να τονώσει τη σεξουαλική σας υγεία μπορείτε να βρείτε online στο Pharm16.gr  Κι ακόμη ανακαλύψτε εδώ συμπληρώματα διατροφής για τη γυναίκα και για τον άντρα ειδικά σχεδιασμένα για την τόνωση και αναβάθμιση της σεξουαλικής ζωής! 
Να θυμάστε!  Οι αφροδισιακές τροφές προσφέρουν αυτό το κάτι παραπάνω στην σεξουαλικότητά σας όμως δεν είναι φάρμακα! Όταν υπάρχει διαπιστωμένο πρόβλημα, τότε τη λύση μπορεί να προσφέρει μόνο ο γιατρός μέσα από την ανάλογη φαρμακευτική ή άλλη αγωγή. Με δυο λόγια δεν  αρκεί να απλώς να επιλέγετε κάποιες από τις παραπάνω τροφές για να συμβούν θαύματα. Θα πρέπει παράλληλα να ακολουθείτε έναν υγιεινό τρόπο ζωής που περιλαμβάνει σωματική άσκηση και ισορροπημένη διατροφή. 







* Οι αφροδισιακές τροφές προσφέρουν αυτό το κάτι παραπάνω στην σεξουαλικότητά σας όμως δεν είναι φάρμακα! Όταν υπάρχει διαπιστωμένο πρόβλημα, τότε τη λύση μπορεί να προσφέρει μόνο ο γιατρός μέσα από την ανάλογη φαρμακευτική ή άλλη αγωγή. Οι πληροφορίες του άρθρου είναι ενημερωτικές και δεν υποκαθιστούν τις συμβουλές των ειδικών. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ
 Κάνε αυτήν την άσκηση για εκρηκτικούς οργασμούς! Απίστευτα αποτελέσματα!

  4 τεχνικές για να βελτιώσετε μνήμη και συγκέντρωση! Βλέπεις διαφορά!



Pharm 16 free shipping icon
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Με παραγγελίες άνω των 59€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
 2112143503 8:00 - 17:00