Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 59.00€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο.

Close search
Αναζήτηση
BLOG

Κάνετε πνευματικές… υπερωρίες; Τονώστε μνήμη & συγκέντρωση!

Κάνετε πνευματικές… υπερωρίες; Τονώστε μνήμη & συγκέντρωση!
Ποια βοηθήματα είναι κατάλληλα για… πνευματικές υπερωρίες; Υπάρχουν τρόφιμα που βοηθούν περισσότερο στην ενίσχυση και καλή λειτουργεία του εγκεφάλου; Δείτε πώς μια σωστή και οργανωμένη διατροφή θα διατηρήσει τον οργανισμό γερό, ξεκούραστο και θα τονώσει την απόδοση του εγκεφάλου!  

ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ:
Βάλτε Ποικιλία! Προσθέστε στη διατροφή του παιδιού που πρόκειται να δώσει εξετάσεις αλλά και στη δική σας, εάν θέλετε να μείνετε πνευματικά ακμαίοι, ορισμένα θρεπτικά συστατικά που θα τονωσουν τον οργανισμό και θα τον βοηθήσουν να τα βγάλει πέρα πιο εύκολα. Συγκεκριμένα:

1. προσθέστε φρούτα και λαχανικά
2. φροντίστε σε κάθε γεύμα να υπάρχουν αμυλούχα τρόφιμα (όπως ρύζι, ζυμαρικά ή πατάτες, αποφύγετε ωστόσο τις τηγανητές).
3. καταναλώστε πιο συχνά λιπαρά ψάρια που είναι πλούσια σε ωμέγα 3 κι ακόμη καρύδια και αβγά,
4. προτιμάτε άπαχο κρέας και ημιάπαχα γαλακτοκομικά
5. για πηγή λίπους προτιμήστε το εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο.

Μην παραλείπετε γεύματα! Μπορεί το άγχος και η κούραση να σας… κόβουν την όρεξη, όμως δεν πρέπει επουδενί να παρεκκλίνετε από το διατροφικό σας πρόγραμμα, όπου η είναι η διατροφή  χωρίζεται σε 3 μικρά γεύματα και περιλαμβάνει: Πρωινό, Μεσημεριανό, Βραδινό. Με αυτόν τον τρόπο θα κρατήσετε σταθερά τα επίπεδα της γλυκόζης στο αίμα, που αποτελεί και το βασικό καύσιμο του εγκεφάλου.

ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΜΕ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ από το Pharm16.gr 

Το ξέρουμε ότι ισορροπημένη διατροφή και ποιοτικός ύπνος παίζουν ρόλο κλειδί στην πνευματική απόδοση. Ας τα εφαρμόσουμε λοιπόν! Παραράλληλα ορισμένα διατροφικά βοηθήματα  που μπορούμε να βρούμε στο online φαρμακείο Pharm16.gr μπορεί να υποστηρίξουν τον οργανισμό και να καλύψουν τυχόν διατροφικά κενά σ' αυτή την περίοδο έντονου άγχους και πνευματικής κόπωσης. Μάλιστα, ορισμένα θρεπτικά συστατικά παίζουν ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο - ανάμεσά τους: το σύμπλεγμα βιταμινών Β, το μαγνήσιο, ο σίδηρος, τα αντιοξειδωτικά, τα ωμέγα-3 και τα ιχθυέλαια, και o βασιλικός πολτός...

ΧΡΗΣΙΜΗ ΓΝΩΣΗ! Να θυμάστε ότι τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν τη σωστή και ισορροπημένη διατροφή και δεν πρόκειται για «χάπια εξυπνάδας»!
Διαβάστε αναλυτικά το άρθρο μας εδώ για τις βιταμίνες, τα συστατικά, τα βότανα και άλλα μυστικά που βοηθούν στη συγκέντρωση, βελτιώνουν τη μνήμη, τις εγκεφαλικές λειτουργίες!


* Οι πληροφορίες του άρθρου στοχεύουν αποκλειστικά στην ενημέρωσή σας και δεν αντικαθιστούν τις εξειδικευμένες συστάσεις και συμβουλές.

Pharm 16 free shipping icon
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Με παραγγελίες άνω των 59€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
 2112143503 8:00 - 17:00