Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 59.00€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο.

Close search
Αναζήτηση
BLOG

'Εφτασε, ο πιο πιστός σύμμαχος ενάντια στις αλλεργίες!

Εφτασε, ο πιο πιστός σύμμαχος ενάντια στις αλλεργίες!

Αλλεργική ρινίτιδα, βρογχικό άσθμα, επιπεφυκίτιδα, ξηρός βήχας, κνησμός… Όλα έρχονται μαζί με τις αλλεργίες και μας ταλαιπωρούν δυσκολεύοντας απίστευτα τη ζωή και την καθημερινότητά μας! Ευτυχώς έχουμε έναν πιστό σύμμαχο! Ένα πρωτοποριακό gel, με άμεση, μη φαρμακολογική δράση.

Αποκαλυπτικοί οι αριθμοί!
Οι αλλεργίες είναι συνυφασμένες, με την πιο όμορφη εποχή που χρόνου, την άνοιξη ωστόσο μπορει να μας επισκεφθούν και άλλες εποχές και μας ταλαιπωρούν ιδιαίτερα. 
Σύμφωνα μάλιστα με τους επιστήμονες, 1 στους 3 Έλληνες, θα αναπτύξει κάποια στιγμή στην ζωή του αλλεργία. Γι’ αυτό, στην φάση της έξαρσης, είναι καλό να δούμε έναν αλλεργιολόγο, ο οποίος θα μας κατευθύνει για τα θεραπευτικά βήματα που πρέπει να ακολουθήσουμε.

Τα ένοχα αλλεργιογόνα!
Αυτό που πρέπει να γνωρίζουμε, είναι ότι κάποιες εποχές, είμαστε περισσότερο επιρρεπείς στις αλλεργίες σε συγκεκριμένα αλλεργιογόνα που αιωρούνται στον αέρα, είτε είναι προϊόντα ακάρεων, γύρης, σκόνης, είτε αλλεργιογόνα τα οποία προέρχονται από κατοικίδια ζώα.

                     ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πώς θα διώξεις τα ακάρεα από το στρώμα σου!

Υπό κανονικές συνθήκες, τα αλλεργιογόνα, μπορούν να εισέλθουν στη ρινική κοιλότητα με την αναπνοή, και κάποια από αυτά να φτάσουν στο ανώτερο και το κατώτερο αναπνευστικό, προκαλώντας τα συμπτώματα της αλλεργίας.
                     
Ο πιο πιστός μας σύμμαχος!
Ενα ασφαλές, χωρίς άρωμα διάφανο gel για χρήση σε βρέφη, παιδιά και εγκύους, κατάλληλο για ομοιοπαθητική με μη-φαρμακολογική δράση, αναδεικνύεται στον πιο πιστό μας σύμμαχο ενάντια στις αλλεργίες και τα συμπτώματα που μας προκαλούν. Ο λόγος για το AllerFix Gel, ένα πρωτοποριακό προϊόν, με την υπογραφή μεγάλης φαρμακοβιομηχανίας, το οποίο χάρη στη μοναδική του σύσταση με βάση το σιτάρι, συγκρατεί άμεσα τις ουσίες που προκαλούν αλλεργίες πριν αυτές εισέλθουν στον οργανισμό, μέσω της εξουδετέρωσης του ηλεκτροστατικού φορτίου που φέρουν στην επιφάνεια τους. Το συγκεκριμένο σκεύασμα, μπορεί να αντιμετωπίσει την πλειονότητα των εισπνεόμενων αλλεργιογόνων με τα οποία έρχεται σε επαφή καθημερινά ο ανθρώπινος οργανισμός. Απλά, τοποθετήστε 1-2 σταγόνες στην άκρη του δείκτη σας, απλώστε το gel χρησιμοποιώντας το δείκτη και τον αντίχειρα, εφαρμόστε γύρω από τα ρουθούνια, ανάμεσα στη μύτη και το άνω χείλος. Στη συνέχεια μαλάξτε την περιοχή μέχρι να απορροφηθεί. Ανανεώστε όσο συχνά χρειάζεται ή μέχρι υποχώρησης των συμπτωμάτων.

                 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Είναι κρυολόγημα ή αλλεργία; Πώς θα το ξεχωρίσετε!

Επιλέξτε την καλύτερη λύση για τις αλλεργίες της Άνοιξης και όταν οι συνθήκες της πανδημίας το επιτρέψουν, ξεχυθείτε χωρίς φόβο στην υπέροχη ελληνική ύπαιθρο!

* Οι αναφερόμενες πληροφορίες στοχεύουν αποκλειστικά στην ενημέρωση σας και δεν αποτελούν προτάσεις για πρόληψη ή θεραπεία νοσηρών καταστάσεων χωρίς την έγκριση του γιατρού, ούτε υποκαθιστούν τις συμβουλές ή την αγωγή που αυτός θα υποδείξει.

Pharm 16 free shipping icon
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Με παραγγελίες άνω των 59€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
 2112143503 8:00 - 17:00