Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 59.00€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο.

Close search
Αναζήτηση
BLOG

Η λίστα του μαθητή! Εξοικονομήστε χρόνο & χρήμα!

Η λίστα του μαθητή! Εξοικονομήστε χρόνο & χρήμα!
Φέτος, με την έναρξη της σχολικής χρονιάς το πορτοφόλι σας δεν θα αδειάσει! Δείτε τι θα χρειαστεί το παιδί στο σχολείο και εξοικονομήσετε χρήματα με έξυπνες αγορές από το Pharm16.gr! Δείτε τι πρέπει να έχει η τσάντα του μαθητή αλλά και τι χρειάζονται οι μικροί ήρωες της ζωής μας προκειμένου να μείνουν ασφαλείς και υγιείες τη νέα σχολική χρονιά. Απλώς διαβάστε το άρθρο μας και αναζητήστε τα κατάλλληλα προϊόντα στις πιο ασυναγώνιστες τιμές της αγορά! Απαραίτητη προϋπόθεση; Πριν ξεκινήσετε τις αγορές να έχετε ετοιμάσει μαζί με το παιδί σας τον κατάλογο με όλα όσα θα χρειαστεί και πρέπει να αγοράσετε- ειδάλλως μπορεί να προμηθευτείτε τα πάντα, εκτός από τα απαραίτητα κι αυτά που έχετε πραγματικά ανάγκη!

Η ΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΜΑΘΗΤΗ! ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΤΕ ΧΡΟΝΟ & ΧΡΗΜΑ!

 Αντισηπτικά χεριών & μαντηλάκια  
Ηρθαν για να μείνουν και καλά θα κάνουν είναι σημαντικό να υπάρχουν στην τσάντα των παιδιών. Να θυμάστε ότι καλό είναι να δείξετε στο παιδί  ποιος είναι ο σωστός τρόπος για να εφαρμόσει το αντισηπτικό στα χέρια του! Ενώ δεν πρέπει να ξεχνάτε και τα αντισηπτικά μαντηλάκιατα οποία δρουν συμπληρωματικά των υγρών αντισηπτικών,  ενάντια σε βακτήρια, ιούς και μύκητες. 


Τέστ για τον κορονοϊό COVID-19. Τα self tests παραμένουν χρήσιμα και απαραίτητα γι' αυτό και φροντίστε να υπάρχουν πάντα στο σπίτι διαθέσιμα για παν ενδεχόμενο. 

Mάσκες προστασίας υφασμάτινες παιδικές και χειρουργικές χάρτινες με 3 στρώσεις για προστασία. Δείτε εδώ πώς μπορείτε να εκπαιδεύσετε τα παιδιά προκειμένουν να εφαρμόζουν τη μάσκα σωστά και με ασφάλεια) 

Παιδικές βιταμίνες και πολυβιταμίνες για ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, αφού με την επιστροφή στο σχολείο το παιδί χρειάζεται δύναμη και ενέργεια! Εξασφαλίστε τα με τα κατάλληλα συμπληρώματα διατροφής που στόχο έχουν να καλύψουν τυχόν διατροφικά κενά και βα συμπληρώσουν τη διατροφή του παιδιού με πολύτιμα θρεπτικά συστατικά.

Αντιφθειρικά προϊόντα για την πρόληψη και αντιμετώπιση των ψειρών. Ναι χρειάζονται εαν θέλετε να προλάβετε την εμφάνιση ανεπιθύμητων επισκεπτών στο κεφαλάκι των μικρών σας/ Ξεκινήστε μάλιστα το προληπτικό σας πρόγραμμα εγκαίρως!

Σχολικές τσάντες και ομπρέλες.  Για την επιλογή σχολικής τσάντας προτιμήστε την ποιότητα και όχι την ποσότητα! Ο κανόνας αυτός μπορεί να εφαρμοστεί σε όλα τα πράγματα, όχι μόνο στα σχολικά. Θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια στο χρόνο και δεν θα χρειαστεί άμεσα αντικατάσταση.

Δοχεία & θερμός φαγητού! Παγουράκια, τάπερ & ισοθερμικές τσάντες εξασφαλίζουν ότι το παιδί θα μεταφέρει και θα απολαμβάνει με ασφάλεια το φαγητό του! 

Κι ακόμη...
►Yγιεινά snacks για την ώρα του διαλείμματος και 
►Προϊόντα για την περιποίηση και το styling των μαλλιών - από απαλά παιδικά τζελ, λοσιόν, σπρέι και κοντίσιονερ για εύκολο χτένισμα, μέχρι παιδικές βούρτσες μαλλιών και λαστιχάκια για κοριτσίστικα πρωτότυπα χτενίσματα! 

Pharm 16 free shipping icon
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Με παραγγελίες άνω των 59€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
 2112143503 8:00 - 17:00