Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 59.00€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο.

Close search
Αναζήτηση
BLOG

Κυτταρίτιδα; Διαλύστε την!

Κυτταρίτιδα; Διαλύστε την!
Κάποια λάθη που κάνουμε στην καθημερινότητά μας και κυρίως στη διατροφή μας αρκούν για να εμφανίσουμε  αλλά και για να επιδεινώσουμε την κυτταρίτιδα! Ας δούμε λοιπόν τα 7 πιο συχνά λάθη που κάνουμε και ας δώσουμε τέλος στην όψη φλοιού πορτοκαλιού που χαλά την εμφάνισή μας και το κέφι μας!

Αντισταθείτε στο… τραπέζι!

Σύμφωνα με τους ειδικούς ο καλύτερος τρόπος για να «νικήσεις» τον εχθρό είναι να τον γνωρίσεις. Τι είναι αυτό λοιπόν που επιδεινώνουν την κατάσταση της κυτταρίτιδας; Με λίγα λόγια, τι φταίει για την επιδείνωσή της και πώς μπορούμε να περάσουμε στην αντεπίθεση;
Αρκεί να αναγνωρίσουμε κάποιες λανθασμένες διατροφικές συνήθειες που μας κοστίζουν ακριβά και να τις αντικαταστήσουμε με άλλες πιο υγιεινές που σίγουρα μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

Οι βασικοί ύποπτοι… που ευθύνονται για τη δημιουργία και την επιδείνωση της κυτταρίτιδας είναι:

1.    Η υπερβολική κατανάλωση ζάχαρης και υδατανθράκων, ενθαρρύνουν την κατακράτηση υγρών και πρηξιμάτων
2.    Η αδυναμία μας στο αλάτι που προσθέτουμε με χούφτες στο φαγητό αυξάνει κι αυτή την κατακράτηση υγρών
3.    Η αυξημένη πρόληψη λίπους, που ευνοεί τη συσσώρευση τοπικού λίπους
4.    Η μεγάλη κατανάλωση οινοπνευματωδών ποτών –καθώς το αλκοόλ καταστρέφει βιταμίνες που είνες σημαντικές για το μεταβολισμό του λίπους, εμποδίζει το συκώτι να μεταβολίσει το λίπος, αυξάνει τα πρηξίματα και ευνοεί τη διόγκωση των λιποκυττάρων
5.    Η απουσία φυτικών ινών από τη διατροφή με αποτέλεσμα να μειώνεται η κινητικότητα του εντέρου και να προκαλείται δυσκοιλιότητα –η οποία με τη σειρά της επιδεινώνει την κυτταρίτιδα
6.    Το junk food και λανθασμένες διαιτητικές συνήθειες
7.    Οι διατροφικές ακρότητες με στόχο το πολύ γρήγορο αδυνάτισμα καθώς και οι μη ισορροπημένες δίαιτες ή τα ακραία προγράμματα αποτοξίνωσης. Αντίθετα, όταν το περιττό βάρος χάνεται συστηματικά και με αργό ρυθμό (μισό έως ένα κιλό εβδομαδιαίως), τότε η όψη του δέρματος αποκαθίσταται σταδιακά και το αποτέλεσμα μπορεί να διατηρηθεί πιο εύκολα.

ΛΕΜΕ ΝΑΙ
Στα άπαχα γαλακτοκομικά, στα λαχανικά και τα χόρτα, στο τσάι και το πράσινο τσάι, στα φρούτα, γενικά στις ωμές τροφές και φυσικά στο ελαιόλαδο. Διατηρούμε υψηλή την πρόσληψη φυτικών ινών, τρώγοντας πολλά λαχανικά και επαρκείς ποσότητες οσπρίων και προϊόντων ολικής άλεσης. Τρώμε σχετικά άπαχες πρωτεΐνες: Ψάρι, κοτόπουλο, γαλοπούλα, ασπράδια αβγών και πίνουμε άφθονο νερό!

ΛΕΜΕ ΟΧΙ
Στο υπερβολικό αλάτι, στα λιπαρά κρέατα, σε τηγανητά, παστά, παχιά αλλαντικά, σε βούτυρο, μαγιονέζες, έτοιμες σάλτσες, αλατισμένους ξηρούς καρπούς και γενικά σε επεξεργασμένες τροφές που περιέχουν πολλά συντηρητικά, αλάτι, λίπος και ζάχαρη, όπως οι κονσέρβες, τα προκατασκευασμένα γεύματα και οι τροφές των fast food.

Αναζητήστε στο pharm16.gr  ολοκληρωμένες σειρες προιόντων που μπορούν να σας βοηθήσουν να καταπολεμήσετε την κυτταρίτιδα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς! 

Α. Κρέμες, τζελ ή λάδια στην υπηρεσία σας!

Με σύνθεση από εκχυλίσματα φυτών θαλάσσιων φυκιών και ελαίων, κι ακόμη  εμπλουτισμένα με βιταμίνες τα  προϊόντα αυτά  έρχονται να τονώσουν την μικροκυκλοφορία στα επιδερμικά κύτταρα, αλλά και βοηθήσουν στην ενεργοποίηση της λιποδιάλυσης και την αποσυμφόρηση της λέμφου από περιττά υγρά και τοξίνες.

Σας προτείνουμε: Η κρέμα Elancyl My Coach κάνει τη διαφορά προσφέροντας +60% Λείανση Της Όψης Φλοιού Πορτοκαλιού, σφριγηλό δέρμα και διαθέτει συσφιγκτική Και Τονωτική Δράση! Πολύτιμο και το Weleda Birch Cellulite Oil - Λάδι Σημύδας! Εξαιρετικά αποτελέσματα σε όλους τους τύπους κυτταρίτιδας προσφέρει επίσης και το προϊόν Collistar Body Anticellulite Drain Gel-Mud, ένα τζέλ που συνδυάζει τα οφέλη της παραδοσιακής λάσπης με την εξαιρετική αποτελεσματικότητα της τεχνολογίας SLIM-DRONE®. Αν πάλι αναζητάτε μέγιστη αδυνατιστική αποτελεσματικότητα, τίποτε καλύτερο από το νέο Somatoline Cosmetic 7 Nights για τοπικό αδυνάτισμα Ultra Intensive σε μόνο 7 Νύχτες.  Τέλος, για δραστική μείωση του τοπικού πάχους και της εμφάνισης της κυτταρίτιδας, με άμεσα και ορατά αποτελέσματα δοκιμάστε το έντονο θερμαντικό τζελ κατά της κυτταρίτιδας Nanobionic - Ultra Slimming Body Gel! Εκμεταλλευτείτε την προσφορά και αποκτήστε το ολοκληρωμένο πακέτο Weleda Κατά Της Κυτταρίτιδας με Peeling Σημύδας 100ml - Λάδι Για Μασάζ 100ml και ΔΩΡΟ Ειδικό Κύπελλο Για Μασάζ ολα μαζί σε εκπλητική τιμή!

Β. Βρείτε βοήθεια «εκ των έσω» με συμπληρώματα διατροφής!

Πολλά διατροφικά βοηθήματα βοηθούν όχι μόνο στην αντιμετώπιση αλλά και στην πρόληψη της κυτταρίτιδας. Χάρη στα συστατικά τους προσφέρουν θεαματικά αποτελέσματα αρκεί, παράλληλα με τη χρήση τους, να φροντίζετε τη διατροφή σας και να γυμνάζεστε τακτικά. Πρόκειται για φόρμουλες ειδικά σχεδιασμένες για την απομάκρυνση των τοξινών, τη μείωση του λίπους, και της κατακράτησης υγρών, την ενίσχυση του μεταβολισμού και της μικροκυκλοφορίας.

 

Pharm 16 free shipping icon
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Με παραγγελίες άνω των 59€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
 2112143503 8:00 - 17:00