Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 59.00€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο.

Close search
Αναζήτηση
BLOG

Μάθε για το serum ματιών που "κρύβει" την ηλικία σου!

Μάθε για το serum ματιών που κρύβει την ηλικία σου!
Τα μάτια είναι ένας δίαυλος μη λεκτικής επικοινωνίας αλλά παράλληλα αποκαλύπτουν και την ηλικία μας! Μέσα σε δευτερόλεπτα μπορούν να εκφράσουν συναισθήματα, να μαγνητίσουν την προσοχή και να αποκαλύψουν τα χρόνια μας! Ευτυχώς όμως τώρα, έχουμε ένα  εξειδικευμένο προϊόν φροντίδας με μοναδικά αποτελέσματα σε μαύρους κύκλους, ρυτίδες, σακούλες κάτω από τα μάτια!

Σε συνεργασία με δερματολόγους, η La Roche-Posay δημιούργησε τη σειρά Hyalu B5, τα προϊόντα της οποίας είναι εμπλουτισμένα με Υαλουρονικό Οξύ χαμηλού και υψηλού μοριακού βάρους, Βιταμίνη Β5, Madecassoside –εκχύλισμα από το φυτό Centella Asiatica–, και Ιαματικό Νερό La Roche-Posay. Eiδικά το επανορθωτικό, αντιρυτιδικό και αναζωογονητικό serum προσώπου αγαπήθηκε για την αποτελεσματικότητα και την υψηλή ανοχή του. Τώρα, η σειρά Hyalu B5 έρχεται να δώσει πιο ξεκούραστη όψη, να μειώσει το πρήξιμο, τους μαύρους κύκλους, να βελτιώσει την ομοιομορφία και να διορθώσει τα σημάδια γήρανσης στην περιοχή των ματιών, με το Hyalu B5 Eye Serum!

Μια μοναδική σύνθεση για μέγιστη αποτελεσματικότητα ενάντια σε ρυτίδες και μαύρους κύκλους:
Με ΚΑΘΑΡΟ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ + ΒΙΤΑΜΙΝΗ B5 + 10% ΣΥΜΠΛΟΚΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΑΥΡΩΝ ΚΥΚΛΩΝ]

Θεαματικά αποτελέσματα!

ΕΠΑΝΟΡΘΩΝΕΙ ΚΑΙ «ΓΕΜΙΖΕΙ»!
[Χάρη στο Καθαρό Υαλουρονικό οξύ και στη Βιταμίνη Β5]

Η La Roche-Posay συνδύασε 2 μορφές καθαρού Υαλουρονικού Οξέος που λαμβάνονται από σιτάρι με χρήση πράσινων βιοτεχνολογιών και ενσωματώνονται στη σύνθεση χωρίς καθόλου πρόσθετα. Επιλέχθηκαν για την αποτελεσματικότητα και την ασφάλειά τους, καθώς και για την ικανότητά τους να στοχεύουν τις διαφορετικές στοιβάδες του δέρματος. Αυτός ο συνδυασμός Υαλουρονικού Οξέος υψηλού και χαμηλού μοριακού βάρους προσφέρει συμπληρωματικά αποτελέσματα. Εξασφαλίζει τη βέλτιστη ενυδάτωση της ανώτερης στοιβάδας της επιδερμίδας ενισχύοντας τη λειτουργία της ως φραγμού. Έτσι, συγκρατείται περισσότερο νερό στο δέρμα και διευκολύνεται η διείσδυση του Υαλουρονικού Οξέος στο χόριο, για ενίσχυση της σύνθεσης κολλαγόνου. Το Υαλουρονικό Οξύ υψηλού μοριακού βάρους έχει ενυδατικές ιδιότητες. Λόγω του μεγέθους του, δεν μπορεί να διεισδύσει σε βάθος, αλλά σχηματίζει ένα φιλμ στην επιφάνεια μειώνοντας την απώλεια νερού. Το Υαλουρονικό Οξύ χαμηλού μοριακού βάρους διεισδύει στην επιδερμίδα και προάγει την έκφραση πολλών γονιδίων, ιδίως εκείνων που συμβάλλουν στη διαφοροποίηση των κερατινοκυττάρων και στη σύνθεση κολλαγόνου.

ΕΠΑΝΟΡΘΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΡΑΫΝΕΙ
[με τη δύναμη της ΒΙΤΑΜΙΝΗΣ B5]

Χρησιμοποιούμενη για πρώτη φορά σε μια σύνθεση για την περιοχή των ματιών, η Βιταμίνη Β5, ή αλλιώς Πανθενόλη-D, είναι ένα μικρό μόριο γνωστό για τις καταπραϋντικές και επανορθωτικές του ιδιότητες. Βελτιώνει την ενυδάτωση στις επιφανειακές στοιβάδες του δέρματος, και ταυτόχρονα μειώνει τη Μη Αισθητή Απώλεια Νερού.

10% ΣΥΜΠΛΟΚΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΑΥΡΩΝ ΚΥΚΛΩΝ
[χάρη στην ΚΑΦΕΪΝΗ]

Ισχυρό διεγερτικό, και σύνηθες συστατικό σε συνθέσεις για την  των ματιών. Ενισχύει την κυκλοφορία και μειώνει την όψη των μαύρων κύκλων. Επίσης, έχει την ιδιότητα να ελαττώνει την κατακράτηση νερού, βελτιώνοντας το πρήξιμο κάτω από τα μάτια. Κι ακόμη [χάρη στη ΒΙΤΑΜΙΝΗ B3] ή Νιασιναμίδη καταπραΰνει το ερεθισμένο ή αντιδραστικό δέρμα. Επιπλέον, προάγοντας την παραγωγή κερατίνης, κολλαγόνου και ceramide, ενισχύει τον επιδερμιδικό φραγμό –τη φυσική προστασία του δέρματος ενάντια στην αφυδάτωση και το οξειδωτικό στρες.

Η σειρά Hyalu B5 προσφέρει κλινικώς αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα σε συνδυασμό με βέλτιστη ανοχή, επιβεβαιωμένη σε ευαίσθητο δέρμα υπό δερματολογικό και οφθαλμολογικό έλεγχο. Υποαλλεργική. Δεν προκαλεί ατέλειες.

Ανακαλύψτε στο Pharm16.gr καινοτόμα προϊόντα ομορφιάς, κι ακόμη προϊόντα αποκλειστικά για την περιποίηση των ματιών και .. διαγράψτε ρυτίδες και μαύρους κύκλους!
Pharm 16 free shipping icon
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Με παραγγελίες άνω των 59€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
 2112143503 8:00 - 17:00