Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 59.00€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο.

Close search
Αναζήτηση
BLOG

Το παιδικό φαρμακείο του χειμώνα! Eτοιμάστε το!

Το παιδικό φαρμακείο του χειμώνα! Eτοιμάστε το!

Τι πρέπει να περιέχει το παιδικό χειμωνιάτικο φαρμακείο του σπιτιού για να περάσουν οι μικροί ήρωες της ζωής μας πιο ανώδυνα; Τι χρειάζονται για να αμυνθούν στη γρίπη και τις ιώσεις; Όλες οι απαντήσεις είναι εδώ!

Τα κρυολογήματα άρχισαν και ο βήχας, το συνάχι, ο πυρετός και η εξάντληση καλά κρατούν. Κι όμως το παν είναι η πρόληψη αλλά και η πρώτη φροντίδα με το που πρωτοεμφανιστούν κάποια συμπτώματα. Ιδού λοιπόν ποια προϊόντα θα πρέπει να έχουμε στο φαρμακείο μας το χειμώνα προκειμένου να βοηθήσουμε τα παιδιά να κρατήσουν μακριά ιώσεις, και κρυολογήματα κι αν τελικά εμφανιστούν, τα συμπτώματά τους να είναι πιο ήπια και η ανάρρωσή τους πιο γρήγορη!

Εξοπλίστε λοιπόν το φαρμακείο του σπιτιού έχοντας σαν οδηγό τη λίστα που σας προτείνουμε.
Και μην ξεχνάτε: στο Pharm16 θα βρείτε ακριβώς αυτό που χρειάζεστε χωρίς να ξοδέψετε πολλά!


ΓΙΑ ΑΜΥΝΑ - ΕΝΕΡΓΕΙΑ & ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ!

 Βιταμίνη C! Τονώνει το ανοσοποιητικό και μπορεί να μειώσει σημαντικά τη συχνότητα κρυολογημάτων. Εδώ θα βρείτε την αγαπημένη σας βιταμίνη C σε όποια μορφή σας αρέσει, από τις καλύτερες και πιο αξιόπιστες εταιρίες συμπληρωμάτων διατροφής.

 Εχινάκεια! Είναι το μυστικό για να μην σας κολλήσει… τίποτα! Λαμβανόμενη σε μορφή βάμματος αμέσως μετά από την πρώτη εκδήλωση κρυολογήματος για διάστημα 8-10 ημερών, μειώνει την ένταση των συμπτωμάτων και τη διάρκεια της λοίμωξης. Μια άλλη πολύ δημοφιλής πρακτική, είναι η λήψη της καθ’ όλη την διάρκεια του χειμώνα. Εκτός από βάμμα μπορείτε να τη λάβετε και σε σιρόπι, σε μορφή κάψουλας, αναβράζον δισκίο  ή και σε καραμέλες.

 Πολυβιταμίνη Για να συμπληρώσετε τυχόν κενά στη διατροφή του παιδιού εξασφαλίζοντας τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά! Μια πολυβιταμίνη θα στηρίξει το ανοσοποιητικό σύστημα,  ενώ ακόμη κι αν το μικρό σας αρρωστήσει η ίωση θα αντιμετωπιστεί πιο εύκολα.


ΓΙΑ ΠΟΝΟΛΑΙΜΟ  & ΒΗΧΑ 

• Καραμέλες και παστίλιες! Χάρη στα φυσικά συστατικά τους βοηθούν στην αντιμετώπιση των συμπτωμάτων ανακουφίζοντας από τον πόνο, ενώ παράλληλα βοηθούν στην αντιμετώπιση φλεγμονών του ανώτερου αναπνευστικού και στην απόχρεμψη.

• Σιρόπι!  Ολα τα σιρόπια με τα συστατικά τους μαλακώνουν τον ερεθισμένο λαιμό, ανακουφίζουν από το βήχα και το κρυολόγημα, προσφέροντας συχνά αποχρεμπτικές και τονωτικές ιδιότητες. Τα περισσότερα περιέχουν φυτικά εκχυλίσματα που καταπραΰνουν τον ερεθισμένο λαιμό (όπως θυμάρι, ευκάλυπτο, αλθαία, μέλι, μάραθο, γλυκάνισο, μέντα κ.ά.) καθώς και βιταμίνη C που ενισχύει την άμυνα του οργανισμού κατά της γρίπης και των κρυολογημάτων.

ΓΙΑ ΣΥΝΑΧΙ & ΚΑΤΑΡΡΟΗ 

 Αποσυμφορητικό ρινικό σπρέι! Θα βοηθήσει στον καθαρισμό των ρινικών οδών από ιούς και βακτήρια εμποδίζοντας έτσι την εξάπλωση της μόλυνσης.

 Ρινικό αποφρακτήρα, ειδικά εάν πρόκειται για μωράκι Θα βοηθήσει στην αποσυμφόρηση της μύτης του παιδιού αφαιρώντας από τη ρινική κοιλότηα την υπερβολική ρινική βλέννα επιτρέποντας έτσι στο παιδί να αναπνέει σωστά, διευκολύνοντας το θηλασμό και τον ύπνο.


ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ

Γνωρίστε και επιλέξτε τα πλέον εξελιγμένα Ψηφιακά και ηλεκτρονικά θερμόμετρα που χρησιμοποιούνται στη μασχάλη, στο στόμα, το ορθό αλλά και στο αυτί), θερμόμετρα υπερύθρων (IR) που μετρούν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα τη θερμότητα που εκπέμπεται από το μέτωπο, ανέπαφα θερμόμετρα καθώς και θερμόμετρα αποκλειστικά σχεδιασμένα για μωρά...

ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΝΤΟΥΛΑΠΑΚΙ

* Σύριγγες μίας χρήσης ή κουταλάκια δοσομέτρησης για να μετράτε με ασφάλεια το φάρμακό τους σε περίπτωση που χρειαστεί
* Μία φορά το χρόνο κάντε ξεκαθάρισμα! Ελέγξτε την ημερομηνία λήξης και  φροντίστε να ανανεωθεί το απόθεμά του εγκαίρως.
* Και φυσικά να τοποθετείτε το παιδικό φαρμακείο σε ψηλό σημείο στο σπίτι και μακριά από τα παιδιά!

ΧΡΗΣΙΜΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ!



PharmaLead 4 Kids Propolis Manuka Honey Συμπλήρωμα Διατροφής για Παιδιά για την Ενίσχυση του Ανοσοποιητικού με Γεύση Μέλι 60 Ζελεδάκια










* Οι πληροφορίες του άρθρου χρησιμεύουν ως συμπλήρωμα της γενικότερης ενημέρωσής σας και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τις εξειδικευμένες συστάσεις και συμβουλές των ειδικών. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή. Εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή έχετε κάποια πάθηση συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν από τη λήψη τους

Pharm 16 free shipping icon
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Με παραγγελίες άνω των 59€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
 2112143503 8:00 - 17:00