Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 59.00€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο.

Close search
Αναζήτηση
BLOG

Τα καλύτερα βοηθήματα για ήρεμο & ξεκούραστο ύπνο!

Τα καλύτερα βοηθήματα για ήρεμο & ξεκούραστο ύπνο!
Γυρίσατε από τις διακοπές ήρεμοι και ξεκούραστοι αλλά παρόλα αυτά συνεχίζετε να… μετράτε προβατάκια; Δεν είστε μόνοι καθώς ένα μεγάλο ποσοστό ενηλίκων αντιμετωπίζει δυσκολίες στον ύπνο αυτήν την περίοδο! Μην απογοητεύεστε όμως καθώς σας έχουμε τα καλύτερα συμπληρώματα διατροφής που βοηθούν στην αντιμετώπιση της κατάστασης αυτής!

'Ελα ύπνε, πάρε με!
Τα καλύτερα συμπληρώματα διατροφής για ήρεμο και ξεκούραστο ύπνο!

ΣΕ ΣΤΑΓΟΝΕΣ
Now Foods Melatonin Liquid 3mg Συμπλήρωμα Για Την Αϋπνία  μελατονίνης σε σταγόνες Η μελατονίνη συσχετίζεται με τον έλεγχο των κιρκαδιανών ρυθμών και τον συγχρονισμό με τον κύκλο φωτός και σκότους. Συσχετίζεται, επίσης, με υπνωτική ενέργεια και αυξημένη τάση προς τον ύπνο.

ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ!

Uni-Pharma Hypno Fix Ταινίες με γεύση μέντας για τη γρηγορότερη έλευση ύπνου και του αισθήματος της κόπωσης, που προάγουν ένα ξεκούραστο ύπνο. Ιδανικές για τη βελτίωσητων συμπτωμάτων του jet lag

ΣΕ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ
Aboca Sedivitax Pronight Advanced Συμπλήρωμα για την αυπνία με εκχυλίσμα  εκχυλισμάτων Πασιφλόρας, λυκίσκου και Βιθανίας. Πίνετε 1 Φακελάκι ημερησίως κατά προτίμηση διαλυμένο σε ένα ποτήρι νερό, ακόμη και ζεστό πριν πάτε για ύπνο. 

ΣΕ ΚΑΨΟΥΛΕΣ
Health Aid Tranquil Συμπλήρωμα Διατροφής σε κάψουλες με Βαλεριάνα, Κράταιγο, Πασιφλόρα & Υπέρικο για Καταπολέμηση Άγχους & Αϋπνίας 

Power Health Platinum Range Cool Night σε Κάψουλες, φυσική φόρμουλα για την αντιμετώπιση αϋπνίας και τη μείωση του χρόνου που απαιτείται για τον ύπνο, η οποία συνδυάζει τη μελατονίνη, με το χαμομήλι, τον λυκίσκο, το ασβέστιο, το μαγνήσιο και τις βιταμίνες Β1 και Β6 ΜΑΖΙ ΔΩΡΟ Magnesium 220mg 10 Κάψουλες

Forte Pharma Forte Nuit 8hrs σε Κάψουλες με μελατονίνη και βότανα όπως βαλεριάνα, πασιφλόρα, παπαρούνα και βιταμίνες του συμπλεγματος Β 

Holistic Med Rhodiotil CALM Συμπλήρωμα Διατροφής για το Νευρικό Σύστημα σε Κάψουλες που χάρη στο συνδυασμό εκχυλίσματος Rhodiola rosea, βιταμινών, μετάλλων και αμινοξέων που περιέχει συμβάλλει στην αντιμετώπιση του ψυχικού και σωματικού stress και στην βελτίωση της ποιότητας του ύπνου διατηρώντας σε φυσιολογικές τιμές τα επίπεδα της κορτιζόλης στο αίμα. 

Arkopharma Arkorelax - συμπλήρωμα διατροφής σε κάψουλες με 5 φυσικά εκχυλίσματα βοτάνων που χαλαρώνουν με φυσικό τρόπο και βοηθούν έτσι στην έλευση του ύπνου (βότανα όπως πασιφλόρα, βαλεριάνα, μελισσόχορτο κ.ά. σε συνδιασμό με μελατονίνη και βιταμίνη Β6.

Lamberts 5-HTP -Το 5-HTP, συντομογραφία για την 5-hydroxytryptophan, αποτελεί την υδροξυλιωμένη μορφή του αμινοξέως τρυπτοφάνη. Ο οργανισμός παράγει 5-ΗΤΡ από τρυπτοφάνη και εν συνεχεία στον εγκέφαλο μετατρέπεται στον νευροδιαβιβαστή σεροτονίνη που ως γνωστόν διαδραματίζει ρυθμιστικό ρόλο σε πολλές οργανικές λειτουργίες από την όρεξη και τη διάθεση μέχρι τον ύπνο.

Χρήσιμη γνώση! Τα φυτοθεραπευτικά σκευάσματα με συνδυασμούς βοτάνων βοηθούν στη μείωση της έντασης πιθανού άγχους και στρες και έτσι συμβάλλουν θεαματικά στην αντιμετώπιση των προβλημάτων του ύπνου. Ωστόσο δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τα βότανα δεν είναι πανάκεια, συνεπώς θα πρέπει να λαμβάνονται πάντα σύμφωνα με τη σύσταση του γιατρού ή του φαρμακοποιού, κι αυτό γιατί σε περίπτωση που ληφθούν σε συνδυασμό με οποιαδήποτε φαρμακευτική αγωγή, υπάρχει κίνδυνος αλληλεπιδράσεων. Στα συν, όσον αφορά τη λήψη των βοτάνων είναι ότι παρουσιάζουν σημαντικά λιγότερες παρενέργειες συγκριτικά με φάρμακα, ενώ κατά κανόνα δεν περιέχουν ουσίες που προκαλούν εθισμό γι’ αυτό και είναι εύκολο να γίνει σταδιακή μείωση και τερματισμός της χρήσης τους. Βέβαια η λήψη τους δεν πρέπει να συγκρίνεται με αυτή των φαρμάκων ούτε και πρέπει να αναμένονται αποτελέσματα για το ίδιο χρονικό διάστημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ! Εχεις άπνοια στον ύπνο; Μάθε το σε... 5 λεπτά!

Αυτό ξέρατε;
Σήμερα λειτουργούν Κλινικές και Ιατρεία Μελέτης του Ύπνου σε πολλά Δημόσια και Ιδιωτικά Νοσοκομεία παρέχοντας δυνατότητα διάγνωσης και αντιμετώπισης του συνόλου των διαταραχών κατά τον ύπνο. Στην Αττική τέτοιες κλινικές και κέντρα ύπνου λειτουργούν στα νοσοκομεία:
Ευαγγελισμός , Η ΣΩΤΗΡΙΑ, Αιγινήτειο, Μονάδα μελέτης ύπνου στην Α' Ψυχιατρική κλινική Παν/μιου Αθηνών, Ερρίκος Ντυνάν, Γενικό Νοσοκομείο Αττικής Σισμανόγλειο, Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο "ΑΤΤΙΚΟΝ", Β΄ Πανεπιστημιακή Πνευμονολογική Κλινική, Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας, Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας Πειραιά Αγ. Παντελεήμων (Γενικό Κρατικό Νίκαιας), Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά Τζάνειο.

Διαβάστε στο Pharm16.gr/BLOG περισσότερα θέματα για ύπνο! Όπως:
* τις λύσεις από το φαρμακείο της φύσης αλλά και
* τις πρακτικές απ΄όλον τον κόσμο, που πέρασαν από γενιά σε γενιά μέσα από τη λαϊκή παράδοση και παραμένουν δημοφιλείς . 

Μείνετε συντονισμένοι για να μάθετε με ποιους άλλους τρόπους μπορείτε να πείτε καληνύχτα στην αυπνία!  

* Οι πληροφορίες του άρθρου χρησιμεύουν ως συμπλήρωμα της γενικότερης ενημέρωσής σας και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τις εξειδικευμένες συστάσεις και συμβουλές των ειδικών. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας και δεν προορίζονται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Ενημερωθείτε από κάποιον ειδικό υγείας ιατρό ή φαρμακοποιό για την ορθολογική χρήση τους. Εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή έχετε κάποια πάθηση συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν από τη λήψη τους.
Pharm 16 free shipping icon
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Με παραγγελίες άνω των 59€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
 2112143503 8:00 - 17:00